160. Förlossningsberättelsen

10:56 2017-01-23

Nytt STARKT avsnitt ute nu!

Martin har fått barn för andra gången, den här gången gick det snabbt och det blev en tjej (äntligen!) (skoja!). Hör varenda detalj om förlossningen i det här avsnittet. Hanna gråter förstås.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Sminkar du dig med markeringspennor, lever på smoothies och har klövar istället för fötter? Tryck då play nedan:

11 kommentarer | “160. Förlossningsberättelsen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. hejjjj skriver:

  Vad ska bebis heta? Lo? :D Bu? Bi? Bä? <3 Hade varit gulligt med Bo och Bibbi!

  1. Hanapee skriver:

   Lyssna så får du veta….

  2. Felicia skriver:

   Dom sa ju i podden att hon ska heta Karin :)

   Förövrigt jättefin berättelse Martin och Hanna bra frågor för oss som inte vet ett dritt om förlossningar

 2. M skriver:

  såååå himla mysigt avsnitt<3<3<3 skönt att allt gick så bra med bebisen. tyckte du ställde väldigt rimliga frågor! also, skrattade så jag grät på bussen när martin berättade om cykelaffären lmao. älskar er pod den är bäst<3<3

 3. Linda skriver:

  Såå intressant och fint <3
  Puss på er

 4. Hannaintepee skriver:

  Sååååå fint avsnitt, Martin å Josefin verkar som de mest lugnaste och snällaste föräldrarna. Väldigt kul att få höra en förlossningsberättelse från mannens syn på det hela!! KUNDE dock inte sluta tänka på den dagen du blir gravid Hanna (OM du nu vill/kan det), tänker hur hela förlossningsberättelsen hade sett annorlunda ut. Föreställer mig liksom dig svettandes på sängen i förlossningsrummet, tar tag i Anton och skriker ”VAD HAR DU GJORT MOT MIG, DET HÄR ÄR DITT FEL”. Samt hur du genomgående i graviditeten typ gör lite narr av hela situationen på bloggen, gör roooliga videosar på dig å magen och pratar bebisspråk. Hahahh misstolka mig rätt nu, tror du å Anton (om ni VILL/kan) kommer bli världens coolaste föräldrar!!! Kan däremot inte se mig dig som någon seriös mamma-bloggare ”här är magen i vecka 24” osv…. DU skjønner LIKS!!!

 5. My skriver:

  Finaste och bästa avsnittet någonsin!! Har alltid suckat högt åt ”förlossningsberättelser”. Men får erkänna att jag fällde några (många) tårar. Och så bra frågor!!!! Har aldrig ens känt någon som varit gravid så att få en förklaring till allting var så bra haha! Fortfarande livrädd för förlossningar men måste säga att det känns LITE bättre efter detta avsnittet. Det kanske blir ett barn eller två i framtiden, trots allt.

  Ni är bäst!!

 6. Julia skriver:

  Älskade detta avsnitt!! Alltså tjänar ni pengar på podden? NI BORDE DET?! <333

 7. Wilma skriver:

  så himla fint avsnitt, tack!

 8. Sara skriver:

  Är själv gravid och ska få barn om typ 4 månader, och tyckte sååå mycket om det här avsnittet (surprise liksom…). Tycker att förlossningsberättelser kan bli så styrda av detaljer ibland (typ exakta öppningscentrimetrar och sånt som är rätt ointressant?) så det var kul att du fick driva samtalet framåt :) och förstås skönt och lugnande för mig att det verkar gått så bra :’)

 9. Julia skriver:

  Så fint avsnitt!! Kanske ert bästa någonsin? Det var så härligt att få höra allt från början till slut med alla detaljer, jag njöt! Så bra frågor av dig Hanna och så himla fint berättat av Martin. Hade tårar i ögonen flera gånger. Och som nån skrev ovan, intressant att höra om en förlossning från partners sida.

  Heja er! Och stort grattis till Martin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp