Snodde en lista ja

14:28 2017-01-24

7eb15c5649157eacfa0ba61dafc6b636

Jag gör: Stresstrycker i mig en riktigt vidrig ceasarsallad framför datan på jobbet

Jag kan: Inte låta bli att vara SKÄRRAD och LEDSEN över att Anton åker till Japan i 10 dagar i morrn

Jag köper: Underbyggda argument??? Jo, det är sant

Jag borde: Äta mer vego! OCH hör och häpna har vi börjat laga massa vegomat hemma nu! Gjorde en uuuuutsökt nudelgrej på grönkål härom veckan. Blir ni stolta över mig?

Jag måste: Transportera mig varje dag. Vilket är mitt HAT. Det är märkligt det där, är liksom uppvuxen 4 mil från stan och var hela min uppväxt alltid tvungen att åka långa bussresor eller bilresor, det var liksom vardag. Nu när jag är vuxen och bor i stan KAN jag inte bara acceptera en bussresa på 45 minuter….. tror dock att det handlar om det totalt orimliga i att 4 km tar 45 min i den här stan. *gör demostartionsskylt med ”förbifartstockholm!!!!”* haha skoja……

Jag vet: Att jag kommer dö………………………… :-D

Jag tycker: Att män aldrig under några som helst omständigheter har rätt att ta ett endaste beslut kring kvinnokroppar

Jag tänker: Att det vore bra om jag skrev på det där manuset till morgondagens inspelning nu

Jag förbrukar: Otroliga mängder toapapper + hushållspapper, snyter mig, torkat, ”grejar på” etc etc

Jag lyssnar: På morsan!

Jag drömmer: Om en trädgård, hus med pool….. alltid vara frisk, en yogaresa!

Jag längtar: Till ROLIGARE väder. Alltså behöver inte va varmt och sol, får gärna va snö och kallt bara det händer NÅT med det här gråa.

Jag fasar: För världen :-(

Jag använder: Min hjärna 8-)

Jag njuter: Av spåren efter min första ansiktsbehandling jag gjorde idag! (mer om den och recension av produkterna jag köpt i kommande blogginlägg)

Jag blir: Ganska lätt missunnsam när det går ”bra” för någon jag tycker är usel?

Jag äter: Den här vidriga caesarsalladen jag köpte i tunnelbanan(!)

Jag dricker: Bara 1 kopp kaffe varje dag, blir så otroligt ”stissig” av att dricka fler. Har också börjat dricka koffeinfritt te på kvällen? Gud, har verkligen blivit en yogakvinna. Snart gör jag väl blonda dreads, bindi och blockerar alla som kallar mig ”CA” i kommentarsfälten.

Jag struntar: Att jag snodde denna lista av Flickpingis heeeeeeeeheeeeee

12 kommentarer | “Snodde en lista ja”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Nike skriver:

  Jaaaaag blir stolt över dig! HEJA!

 2. Frida skriver:

  Hehe har du hört om grönsakskrisen?? Skrattade galenskapsskrattet när min bästis berättade om den igår för älskar grönsaker och nu kommer dom antagligen bli en bristvara ett dag hahah idag på hemköp sålde dom körsbärstomater för 50 (!!!) kronor asken (det låg alltså max 17 små tomater i asken. Max!!!). Ååh väck mig till sommaren tack

 3. Leisel skriver:

  Åh, kan du inte dela med dig av receptet till nudelgrejen?

 4. I skriver:

  Tänkte kanske resa med yogiakademin i sommar, hade varit tufft om Master var med på samma yoga-resa 8–)

 5. Svalander skriver:

  Jag tycker: Att män aldrig under några som helst omständigheter har rätt att ta ett endaste beslut kring kvinnokroppar.

  Fast de gör dom ju hela tiden, t.ex. mode och hur man ska se ut, som du sedan förmedlar vidare ;) skrattar dom hela vägen till banken tror du?

  1. Hanapee skriver:

   Bögar är undantag, kram!!!

   1. Svalander skriver:

    Tror nog inte alla som pysslar med mode är bögar, vilken hemsk fördom!!!

    1. Hanapee skriver:

     Grovt ÖT

 6. E skriver:

  Varför åker du inte bara tunnelbana på 14 minuter? Eller har jag missförstått vilken sträcka det är du behöver ta dig..?

  1. Hanapee skriver:

   Skulle aldrig åka tunnelbana

   1. V skriver:

    Vet ej exakt var du jobbar men sträckan gärdet-värtahamnen är det tråkigaste jag vet. Dvs att gå. Jobbar i en av dessa byggnader i området och blir lite deppig varje gång jag ska gå från gärdet till kontoret. Fyfan. Tar numera 76 från slussen. Fin utsikt hela vägen iaf. ;) och jaaaa det finns såklart större problem i världen.

 7. Hanna skriver:

  Jaa, recept på nudelgrejen tack!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg