Det enda som fått mig att skratta högt idag

20:18 2017-01-09

ska%cc%88rmavbild-2017-01-09-kl-20-13-53

Hahahaha ni är så jävla roliga emellanåt. Ja det ÄR fan lite bristande handhygien på mig? Morsan kallar ju mig för ”dyngunge” av en anledning.

MEN det ska sägas att det här med sängkläderna har ändrats. Sen vi flyttat byter jag var fjärde vecka typ? Ska ju sägas att vi hade ett jävla LOFT innan. Och det där med tånaglarna var det sjukaste jag hört. Har jag verkligen sagt detta? Kräver bevis!!!

 

I övrigt kan jag ännu en gång konstatera att jag älskar er som läser denna blogg OCH att jag mår liiiite bättre nu. Gjorde en kycklingsoppa nyss och kände mig som någon i amerikansk film. De äter ju ALLTID kycklingsoppa när de är sjuka.

 

19 kommentarer | “Det enda som fått mig att skratta högt idag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Isa skriver:

    Hahaha! Fan vad jag skrattade högt nu!

    Så jäkla skönt att veta att alla andra som kommenterar och läser din blogg är lika störd som dig Hanna. Och ja angående sängbytet.

    Fiser ni inget alls i sängen? Känns ju som att det blir allmänt sunkigt bara efter en vecka.. enligt mig alltså.

  2. Jenny skriver:

    CHICKEN NOODLE SOUP haha amerikanarna tror att det är lösningen på allt!

  3. Karin skriver:

    OBS måste dementera den hygieniska personens kommentar ovan: är själv en dyngunge (duschar så sällan jag kan, ”tror inte” på tvål, tvättar mina kläder så lite det går, biter på nagelband, struntar i var mat, händer etc har varit) – och jag är ALDRIG sjuk. Har inte en enda sjukdag sedan 2005 när jag fick nån lunginflammation och den fick jag garanterat inte av att tugga på mina egna tånaglar. Mina kollegor, som alltid doftar sköjlmedel, använder handsprit och går på manikyr, dom är ständigt sjuka. Så det så.

    1. Anna skriver:

      Haha, Åh Karin äntligen en som jag. jag ”tror inte heller på tvål”, duscha förösker jag undvika in i det sista. Sen torrschampot kom in i mitt liv har det förbättrats med ca 200%.

      Jag byter i och för sig sänkläder ganska ofta men det är verkligen inte pga hyggen utan att jag gillar att sova i krispiga och lite vassa lakan….

  4. Ellinor skriver:

    Alltså du MÅSTE ladda upp Agneta Lundin från snap på insta eller nåt så det förevigas och jag kan gå in och titta med jämna mellanrum för det var det roligaste jag sett på flera år okej?

  5. linda skriver:

    HEJ! Alltså vill seriöst att Agneta Lundin ska ha en egen serie på SVT? SNälla. Och sen vill jag bara tillägga; jag är en äkta dyngbagge. Är extremt dålig på att tvätta händer, byta sängkläder, och annat som förmodligen uppfattas som ”folkvett”. Men jag har fan inte varit sjuk på 3 år *ta i trä*. Så det kan inte endast bero på hygien. Obs, jag kompenserar genom att duscha ganska ofta och väldigt länge varje gång. Tack för ordet.

    1. Linda igen skriver:

      Det där med tånaglarna var väl att du hade lagt dem i ett glas nångång som stod på ett bord, sen kom Antons föräldrar (?) på besök och du blev då rädd att de skulle TRO att du åt tånaglar? Eller har jag drömt detta????

      1. Lisa skriver:

        samt att din kompis drack ur ett glas med dina tånaglar flytandes i när ni var bakis??? Oki du kanske ej hade tuggat av dom då, utan bara klippt. Men ändå, kul var det.

  6. linda skriver:

    måste också bara instämma med Karin. Har själv otroligt dålig handhygien, orkar typ inte tvätta händerna och bryr mig heller inte speciellt mkt faktiskt (?). MEN! Jag är heller aldrig sjuk. Jag har haft 2 sjukdagar sedan jag började jobba (9 år sen) jag tror stenhårt på att lite skit rensar magen! Krya på dig. Ta en kopp thé och myz! höhöhöhö.

  7. Elin skriver:

    Snälla Hanna! Mer Agneta Lundin tack!!!!<3<3 du är bäst!

  8. Sara skriver:

    Hej Hanna! Har också tänkt på det där med att tvätta händerna. Jag började aktivt tänka på det i våras och har faktiskt inte varit sjuk sen dess (brukar bli det kanske varannan månad annars!). Så fort jag kommer till jobbet/hem från jobbet tvättar jag händerna, och innan jag ska äta. Sen såklart när jag varit på toa och sådär. Vet ju förstås inte om det är det som är enda anledningen till att jag inte varit sjuk, men väljer att tro det :)

    P.S. Var på middag i fredags där en kille helt plötsligt sprang iväg och spydde – vinterkräkisen! Det slutade med att halva sällskapet hade fått den innan helgen var över – men inte jag! *Stolt och tackar att jag tvättade händerna innan maten*

  9. sofia skriver:

    hörde ngt rykte/myt (från en person utbildad i mikrobiologi och som jobbar med antibiotikaresistens) om att anledningen till att man äter kycklingsoppa när man är sjuk i usa för att det är så mkt antibiotika i kycklingarna…. niceeee

    1. Hanapee skriver:

      Hahaha SJUKT

      1. Sofie skriver:

        Förkylning är ett virus och därmed hjälper inte antibiotika så det är nog 100 % myt ;)

  10. Karola skriver:

    Hej HP!
    Sjukt synd om dig – lider med din sjuka !

    MEN – när ska du eg ta steget o bli vegetarian???? Är så mkt kötthets på din blogg tycker jag

    1. Hanapee skriver:

      Haha va? För att jag äter en korv i headern? Visa mig gärna hetsen mr hetsministern. Meeeeen om du ville veta har jag i princip bara ätit vegetariskt detta år. KRAM

  11. patricia skriver:

    På tal om tånaglar..” *River tånaglar. I soffan. Kommer aldrig glömma dagen då Antons föräldrar var på besök hos oss och jag är på skolan och får ett mms av Anton. Mms:et består av en bild på mina tånaglar liggandes på vardagsrumsbordet samt texten ”Mamma undrar om du vill spara de här?” – Ångest.” 24 april 2013

    hhahahahha älskaaaarrr!!!!!!!!!!!!
    ps.det va en enkel googling, jag är ej stalker ds

    1. Hanapee skriver:

      Haha ja, MEN det står ju inte att jag BITER på dem?!?!?!

  12. Lina skriver:

    Även jag måste instämma med Karin och Linda ovan. Har sämst handhygien och byter typ lakan varannan månad (om jag pallar, så tråkig syssla ju) Duschar i o för sig varje dag men det är mer för att jag ska vakna ur min sovdvala. Jag har inte varit ordentligt sjuk sen jag hade halsfluss typ 2010.

    så här säger the queen över bakterier Agnes Wold, ”det vanliga förkylningarna och influensorna är ju virus. Dessutom kommer bakterieinfektioner från dina egna bakterier. När du får lunginflammation är det till exempel dina egna pneumokocker som du har i näsan som åker ner i kroppen”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg