HP’s ansiktssmörj

22:10 2017-02-21

För någon vecka sen skrev jag om min rengöring, inlägget hittar ni här. Nu är det äntligen dags att ta sig an själva SMÖRJET och där har jag helt snöat in på ett och samma märke:

b8b12b52-8fc0-44d1-a365-87f12215caff.jpg

Sååå… Var börjar vi? Jo, märket är ju som sagt samma på all ansiktssmörj jag använder för tillfället. Det heter Beauté Pacifique och går att beställa på bl.a Skincity eller köpas på NK och säkert på andra ställen.

Jag var också på en f-a-n-t-a-s-t-i-s-k ansiktsbehandling på Estetisk hudläkarcentrum för ett par veckor sedan där de både använde och sålde märket.

Det är främst Super3 Boostern med Vitamin A (i mitten) som jag är helt frälst vid sen ca 2 år tillbaka, hon hudspecialisten berättade att Vitamin A egentligen är det enda som bevisligen föryngrar huden. Tror jag att hon sa? Alltså, kommer ju inte ihåg eftersom jag njöt.

Så efter min syra från Paulas Choice brukar jag lägga Boostern direkt på och sen ögonkrämen. När jag inte syrar så använder jag serumet (blå flaskan) först och sen boostern eller den mindre fuktkrämen. Ibland båda?

Fuktansiktsmasken (stora) använder jag ca 1 gång i veckan under vintern.

Så, så ser det ut för mitt fejs 8-)))

 

OBS! Emellanåt sover jag med smink och jag klämmer fortfarande finnar dagligen. Det är inte JÄTTEVIKTIGT med hudvård eller perfekt hy. Herregud. Men!!! Det är lite kul att hålla på och ”greja” tycker jag. Men låt er inte bli koko om ni inte bryr er ett skit om detta.

3 kommentarer | “HP’s ansiktssmörj”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Jag hade vitamin a-krämen för några år sedan, tyckte att den var bra, men att den luktade lite… fittigt…? Bara min näsa som upptäckte den tonen jaha?

    1. Hanapee skriver:

      Hahahaha ja den har inte en jättegod doft

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla