Jag har köpstopp, men ni kan ju handla…

11:03 2017-03-27

Wow, wow, wow. Hur SNYGG är inte denna härliga sammetsdräkt från Other Stories? Matcha med avancerade sneakers, vit t-shirt och en tofs. Mmm. Skorna modellen bär var bland det fulaste jag sett tbh :-(


HÄRLIG tröja från Zara med den gulliga krusningen man gillar på tröjor. Älskar att matcha rött och rosa? Känns väldigt 2017.

”Håll koll på nyckeln med din favoritfrukt!” hade valfri tjejtidning skrivit om denna nyckelring från Monki. Eller va, vänta, är Avocado en FRUKT?

 

 

Är INTE trött på brodyr. Denna miniklänning med fladder är från Zara.


”För romantikern där ute!” Ursäkta min vän Johanna Näsholm som äger denna tröja från Wood Wood. Men var tvungen att tipsa om den eftersom den är så fin!!!!!


Ok jag har helt missbildade fötter för att ens kunna stå kvar i de här skorna (har mkt smala fötter) men för er med perfekta fötter skulle jag köpa dessa och ha som sommarens ”festsko”. Från Other Stories.

Fin, lite Chloe-inspirerad väska från Zara. Kostar 100% mindre.

 


Hur många gånger jag har varit inne på Sandro och klämt på dessa fantastiska skor? Ja, minst TRE gånger i alla fall.

Påsken kommer nu med stormsteg och vad passar då bättre än denna? Hahhaha skoja. Men gillade den verkligen. Fint med svart bh under och ett glatt humör över… Från Monki.


SKO! Som är slutsåld tror jag. Älskar den ändå. Tydligen gör andra det också. Heter typ Adidas orginals we qt 93/17. Eller EXAKT så heter den faktiskt.

13 kommentarer | “Jag har köpstopp, men ni kan ju handla…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Linn skriver:

  Avokado är sjukt nog ett bär.

  1. S skriver:

   Japp, men alla bär är frukter. Förutom enbär, för att de inte ens är bär, utan ”bärkottar”. Det slår inte att jordnötter inte är nötter dock! (Vad en marinbiolog behövde lära sig första året på universitetet är häpnadsväckande relevant sett till yrket…)

 2. Malin skriver:

  Älskar dina tips!!!! Mer sånt.

 3. Julia skriver:

  Gött o ha dig tillbaka!

 4. Anna G skriver:

  Alltså VA FAN jag har aldrig heller kunnat ha såna där ”slip in”-skor eller vad det heter!? Dom bara åker av liksom.. Har aldrig förstått varför jag inte kan ha såna men det kanske är ett smala-fötter-problem dårå alltså.

 5. Lisa skriver:

  hallå jag älskar sånna här inlääggg<3<3 meeer!

 6. an skriver:

  MASTER! Du måste kommentera nya säsongen av Girls! Tycker typ det är bästa säsongen hittills?? vill höra mer tankar om hannah/adam/jessagrejen!

 7. Nora skriver:

  Kan du inte tipsa om snygga vårjackor? Är så förvirrad i detta. Är det dags att ge upp bomberjackan? Vilka modeller är annars najs???

 8. Ledsen bredaxlad tjej med noll höfter PS: lång skriver:

  Jag har testat där volangklänningen och den var helt fruktansvärd på mig :( buhuhuhuhu.

  Zaras storlekar är hopplösa för mig med väldigt breda axlar. Är vanligtvis snarare small/medium pp resten av kroppen men pga mina axlar måste jag köpa mycket större storlekar och den här klänningen i large var alldeles för liten i axlarna :( och tyvärr är large zaras största storlek ofta .. köpte kläder i strl 42 och 44 på Massimo dutti men de var också för små i axlarna. GRÅÅÅÅÅÅTER det är så hemskt.

  Sen är alla kläder såklart JÄTTEKORTA (i vanliga modeller) och supervida och breda. Blir galen.

  Önskar att jag hade samma kroppsform som dig Hanna!!!!!!! Du har verkligen perfekta bära-upp-kläder-kroppen ❤

  Tack för att jag fick gnälla av mig , även om du inte hade något annat val än att ta emot detta………. Men DET ÄR INTE DITT FEL ❤ Hehe.

  Någon som har tips om kläder för långa tjejer med breda axlar? Vad för märken ska jag spana hos???

  Älskar zaras kläder men de bara inte funkar på min kropp.

  1. Victoria skriver:

   En liten tröst är att Zara och Massimo Dutti har ganska speciella storlekar, jag har flera kompisar som inte heller kan handla något därifrån. För mig funkar det bra om jag går upp en storlek jämfört med svenska storlekar, men så är jag också väldigt kort. Vet tyvärr inte vilka märken du kan spana efter men skulle säga att alla spanska märken (som Zara, Massimo Dutti, Mango) kan vara bra att hålla sig ifrån om du inte villl bli förtvivlad! För mig som är kort är Asos Petite perfekt, kanske är Asos Tall lika bra?

 9. Emilia skriver:

  Blev helt kär i sammetjackan från & other stories och beställde den bums. Fick hem den idag och gjorde ifrån mig ett litet glädjetjut när jag packade upp den och kände på materialet! Det var det perfekta tyget och mös verkligen! Men… den satt jätteknas på mig :( ;( :( ;( Sådan besvikelse att behöva skicka tillbaka den..

 10. Sophie skriver:

  Jag köpte jackan idag, älskaren!!

 11. hedda skriver:

  Hej! Ska till stockholm snart o undrar därför om det finns några have- to-go till affärer som jag inte får missa? Vilka är dina favoritaffärer i schtockholmo? Grym blogg <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG