Fredagsblusen PÅ ✓

14:08 2017-04-21

 

 

Blus från h&m (69 spänn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!)
Jeansen är Levis skinny 501:or
Och så sneakers från Puma

 

Ikväll ska jag träffa min nya kompis Marlene, vi ska dricka cava (tror jag, måste köpa) och sen käka på Boqueria och sen spela där. Fast hon ska spela, jag tror jag mest ska ”stå”.

KUL MED FREDAG HÖRRNI!

Ska ni göra något skoj?

 

 

5 kommentarer | “Fredagsblusen PÅ ✓”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Erika skriver:

  Jag har sprungit runt som på moln hela dagen för att jag ska ha en så bra kväll:
  Först ska jag och killen som jag ligger med ut och äta och bara snacka, för att vi har insett att vi tycker om varandra. Därefter ska jag cykla ner till stationen i Uppsala för att ÄNTLIGEN få krama om min bästis efter att hon har varit i Indien sedan januari. Ler bara när jag skriver det här. I helgen ska hon få träffa mina ”nya” vänner här och så ska hon få följa med ut på nation.
  Vilken helg jag ska! Och vad värd jag är den efter en halvtaskig vår med praktik, tentor och lite ont i hjärtat.

 2. Isabell skriver:

  Jag skulle gått på dejt nummer 3 (och ligga…) ikväll med en vettig man jag äntligen hittat. MEN. Blev sjuk. Så jävla deppigt. Har istället ätit oumph-kebab och ska snart sätta i mig tre mochi-glassar och titta på Let’s dance >.<

 3. Johanna skriver:

  Jävlar vilken fin blus!!! Behöver!!! Men kan fan inte hitta den nånstans på hemsidan

  1. Sofia skriver:

   Den är snortight och liten i storleken så ta en storlek större än den du normalt sett har :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp