Morgonlista

17:39 2017-07-03

När går du upp?
Varierar så jävulskt, nu cyklar jag till jobbet varje morgon och har en slags övertro på att mitt cyklande Södermalm – Gärdet ska ta 5 minuter när det tar typ 20? Såååå kanske snittar att gå upp typ kl 07:45

Vad är det första du gör varje morgon? 
Stänger av alarmet?! Finns det NÅGON som gör något annat??! Vore ju sinnes att låta det bröla på

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? 
Bajsar 5 min, sminkar mig 15 min, borstar tänderna 30 sek…… förlåt men vet inget tråkigare :-( mvh hål-käftis

Är frukost viktig?
Japp!!!!

Vad äter du till frukost? 
Knäckebrö med ägg eller salami. Ett tag höll jag på med chia-pudding men tror jag föråt mig på det pga får lite kväljningar av bara tanken på det. Tycker också om fil? Och så kaffe! Men dricker alltid bara upp halva koppen.

Är du morgontrött?
Ja men det är väl egentligen alla va, vissa är väl bara bättre på att hantera det *intelligent*

Vad har du för alarm?
”Höjning” heter det på iPhonen………….. Har lagt noll energi på att välja larm.

Hur ser en perfekt morgon ut? 
Vaknar obakis kl 09:30 en lördag efter prick 8 timmar sömn, gör apelsinjuice, brygger kaffe, kanske gör jag en härlig eggs benedict. Eller ja, bäst av allt får jag allt det här serverat av Anton!!! Och så tar jag duntäcket till soffan och äter allt från bricka mmmmmm finns det bättre saker än att äta i ett duntäcke?!

Vad är det bästa med morgonen? 
Att jag fick vakna upp ännu en dag #blessed

Hur går du helt klädd på morgonen? 
Naken väldigt länge tbh, om jag ser grannar brukar jag vandra omkring i en otroligt ful lång gammal nopprig åhlenskofta :-(

5 kommentarer | “Morgonlista”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Minna skriver:

  ALLTSÅ verkligen tänkt länge på att jag borde fråga detta — hur gör du när du cyklar genom Slussen? Bor också på söder o vill cykla men just Slussen känns superläskig :-(((( också finns ens Katarinavägen längre

 2. Ulrika skriver:

  Köpte en wake-up-light till min kille i julklapp (han är 100% en b människa, så mycket at det smittar av på mig som innan honom ofta vaknade och gick upp typ 05.20 alla dagar) och det är bästa grejen! Kan ligga och mysa och höra den där härliga mjuka melodin och jätteskön soluppgång (absolut bäst på vintern dock.. inte så mycket till hjälp på sommar’n då jag ändå vaknar kl. 03 och tror klockan är 9) :D :D TIPS!

  1. Ulrika skriver:

   Ville också tillägga att det var en julklapp till min kille lika mycket som att det var en till mig själv. Precis som hans födelsedagspresent som var en fancy skärbräda med saftkant och hans julklapp till mig som var en bang&olufsen högtalare …. Du vet, win-win presenter!

 3. Lisa skriver:

  Det känns jättehärligt att skriva en kommentar nu efter Theresa Williams! Vilken stämning!

  Näe, sorry men måste bara fråga vad ditt bord kommer ifrån (har undrat det så länge men aldrig frågat). Förlåt om du redan har skrivit det nån gång och jag missat!

  *håller tummarna för att du inte svarar egengjort i Norrland eller nåt nu*

  1. Hanapee skriver:

   Hahaha!! Ikea! Sen har jag vitbetsat det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg