Lördag i backslick och silver

14:01 2017-08-27

 

Stort tack till mig själv och de två timmarna jag la ner på hår och smink igår eftermiddag. Hade så mysig dag med mig själv på lördagen? Skulle ju på bröllop och dj:a klockan 22 och hade därmed oceaner av ensamtid innan. Anton har nämligen varit i Jämtland och paddlat kanot hela helgen, så jag har varit ensam.

Efter att jag legat i soffan, gått runt lite på stan, tittat på serier, ätit pastakuddar och mozarella (min favvo då jag är ensam) och gjort mig i ordning i två timmar så mötte jag upp min kompis Linnea på Riche:

SÅ softistikerade!!! Kände mig dock helt wierd som gick runt i långklänning och klackskor ”på stan” då min kompis var klädd i jeans……..

Efter Riche mötte vi upp Linneas mamma och hennes polare som var på besök från Sundsvall. Vi käkade på Jim & Jacob (TIPS!) och det var sååååååå jääääävla gööööttttt. MVG++++++

Fyra kvinnor i sina bästa år ser ni här. Linneas mamma (blonda) är ju ungdomskompis med min moster och uppvuxen i samma område som min morsa! KUL VA! Världen e liten osv. osv.

Efter middagen stack jag till Strandvägen där bröllopsfesten var och spelade skivor fram till 01. Sen tänkte jag gå på Trädgårn men det klarade jag absolut inte av. Herregud. Ville BARA sova. Så det gjorde jag.

Puss!

PS. Myyyyyyyyz att läsa alla era berättelser om helgen! Älskar er!

7 kommentarer | “Lördag i backslick och silver”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Har också de där örhängena! ÄLSKAR DEM.

  2. M skriver:

    Asså… är det ens lagligt att vara så snygg?! Nä nuru, nu kommer polisen!

    1. Hanapee skriver:

      Hihiihihih Åååååhhh

  3. Klaus skriver:

    Hade en riktigt PISSIG helg med mycket ångest och inget gick som planerat osv men blev genast på mycket bättre humör nu när jag läste om din helg som verkade 5/5!!

    Nästa helg hoppas jag dock på revansch då jag ska ha inflyttningsfest i min nya älskade lägenhet! Två månader sedan jag flyttade in, men eftersom jag vill att alla ska komma och att ingen ska vara bortrest på semester så har jag skjutit fram den till denna helg alltså.
    Vill verkligen att alla ska ha SÅ kul och eftersom jag är med i många olika ”gäng” så är det många på festen som aldrig kommer ha träffat varandra innan, och alla mina vänner är verkligen smarta och roliga så kommer ju inte vara några som helst problem, men vill ändå planera in något kul vi kan göra på festen för att liksom få igång folk. Du är ju festplanerarnas festplanerare och jag skulle VERKligen uppskatta några snabba tips från dig, vad kan vi hitta på för något? Typ lek? Tänker något i stil med den är leken du ofta haft på fester där man har olika uppdrag eller något liknande, som inte kräver för mycket. Min lägenhet är nämligen en liten etta och den kommer vara rätt så KNÖKAD så vi har liksom inte utrymme för typ ”twister” eller liknande om du fattar. Klassiska dryckesspel med en kortlek samt beerpong är alltid kul och bra tycker jag men tänker att det är svårt när man är ganska många, om inte alla kan vara med. Har du något bra förslag??

    1. Ulrika skriver:

      Jag har ett förslag! Vi brukar göra uppdrag alltså man skriver en liten lapp som man lägger under varje deltagares tallrik. När alla sätter sig att äta så säger man att de ska titta under sin tallrik och göra sitt uppdrag någon gång under kvällen = men ingen annan får veta vad det är och man ska vara smooth, så smooth att ingen lyckas lista ut vad uppdraget var!

      Exempel på uppdrag är typ ”berätta en knasig historia om när du reste till ryssland och råkade bla bla bla” eller ”säg fel namn till dina bordsgrannar, tex om de heter anna och markus, kalla dem för anja och lukas hela kvällen, låtsas som om du skäms över ditt misstag och försök rätta dig själv om och om igen” eller ”smussla mat från din bordsgranne över på din tallrik, om hen reagerar, förneka allt”, osv. osv.!

      Vet inte hur populär leken är i sverige, men här i dk gör vi den ofta! Kan rekommendera att googla ”sedel under tallekern leg” för mer förslag, som dock är på danska ;)

  4. Jag skriver:

    Åh vad snygg! Var kommer klänningen ifrån? :)

    1. Hanapee skriver:

      H&M! 149 spänn för typ ett halvår sen! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg