Jag just nu

20:27 2017-09-27

Min senaste skärmdump i telefonen:

Denna skärmdump som jag VAR PÅ VÄG att skicka till Anton för att visa att jag försökt ringa honom en massa gånger senaste timmen men det varit upptaget…. Sen gjorde jag inte det pga vill ju inte vara ett psyko?

Mitt senaste klädköp:

Spontanköpte dessa två klänningar på Asos till min födelsedagsfest på lördag! Iiiiiiiiiiiiihhh. Är så peppad inför den dagen! Men har samtidigt så svårt att NJUTA av mina egna fester, tycker det går alldeles för snabbt och blir såpass peppad att jag typ får en blackout? Lol, ÄR det kanske höjden av i-landsproblem?


Min senaste lyssnade podcast:

”Veckans Bläcka”. Lyssnar BARA på den och ”Skäringer och Mannheimer” sen några månader. Samt massa P1-poddar som typ Språket i p1, Filosofiska rummet mfl.


Mitt senaste skickade sms:

Mitt senaste inkommande messengermeddelande:

Senaste taggningen på Facebook:

När jag spelade lite på en efterfest på Åre Session! #härskarskratt!!!!!

Senaste bilden tagen på mig:

Tog denna nu :-)))))) Just for you guys!!!

Min senaste tv-serieobsession:

Sista besattheten jag hade var ju serien ”The good place” på Netflix. Btw, fick ett mejl FRÅN Netflix om att en ny säsong av Call the midwife skulle komma men det verkade vara lögn?!??! Har googlat och får inga resultat. Såååå provocerande.

Min senaste använda emoji:
”:-))))))” …gills den?

Min senaste anteckning i telefonen:
Mjölk
Bröd
Keso
Toapapper
Lampolja

Hur tråkig är man på en skala? Herregud

Mitt senaste dyra köp:
Lägenheten kanske?????

Min senaste lästa tidning:
”MÅ BRA” hahahaha är sån jääävla pensionär, men tycker den HAR något? Ibland? Läser den dessutom gratis i en app-grej så BETALADE ju inte för den direkt…..

(Tack Sandris för listis)

15 kommentarer | “Jag just nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lovi skriver:

  Jag älskade the good place (kan ha varit för att jag såg hela serien på typ 14 timmar pga sjuk). Det har visat sig att jag älskar sånna serier (typ unbreakable kimmy schmidt också!) har du fler liknande serietips?

 2. M skriver:

  Call the Midwife Christmas special kommer!!!!!!

  1. Hanapee skriver:

   HAHAHAHHA fyyyfaaaaan för dig!!!! JAG SPYDDE!!! skrek högt på riktigt

 3. Ebba skriver:

  Master! Jag älskar att du har börjat rida och insett hur fantastiskt detta lilla djur är. Ska själv återuppta ridningen efter ett uppehåll. Dock har jag funderat på hur jag ska göra när jag tar mig till stallet i kollektivtrafiken här i sthlm, kan en ha ridkläder på sig? Eller ska en ta med sig en väska och byta om i stallet? 8-) Värdslig fråga men hur gör du?

  1. Hanapee skriver:

   Åker faktiskt i ridkläder till och från stallet :-) Är ju STOLT över att rida och skiter om jag luktar häst tbh hihi

  2. Natalini skriver:

   Hej! Nu är jag inte Master, men det borde inte vara ett stort problem att åka buss med ridkläder så länge du sitter längst bak i bussen. Det luktar lite, ja, men tänker främst på personer som kan ha kraftig allergi. ☺ Kram

   1. Hanapee skriver:

    tror inte på allergier…………

  3. Caroline skriver:

   Men åh var rider man som man kan åka kollektivt till från söder? Snälla hjälp!!!!!!

 4. Erika skriver:

  Jag älskar att du uppdaterar så frekvent nu, master! Keep up the good work! <3

 5. Mli skriver:

  Viiiilken app läser du tidningen i??? Helpz

  1. Hanapee skriver:

   Readly

 6. Angie skriver:

  Hejj Hanna! Du är alltid proffs på att hitta fina kappor, skulle vara kul att få lite inspo från dig nu till hösten!! Kappor som är både prisvärda och har bra kvalitet. :))

 7. Frida skriver:

  Fick också mejl om en serie som skulle finnas på Netflix men inte fanns MEN den kom upp kanske en vecka eller så senare, håll ut!!

 8. Louise skriver:

  Nya säsonger av Call the midwife brukar komma i januari! Tror dock inte den släpps på Netflix då, man får nog kolla på den på ”andra ställen” om man vill se den precis när den kommer ut……. :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG