*Kollar läget*

21:15 2017-11-23

TÄNKER PÅ:
Förlåt för tråkig men; jobbet. Hela min redaktion (vi fyra) flyttar från SVT till halv-nytt jobb efter årskiftet. Tror inte jag får skriva mer än så? Men det UPPTAR ju lite hjärnkapacitet av mig just nu, typ banala grejer som ”vad ska man ha för dator”, lol. Sen spelade vi in ett nytt pilotprogram i veckan som blev SÅ fint. Jag intervjuade Margaux (som jag tyckte så mycket om!) och hennes gulliga kille och bebis (bebisen Arnold sa dock inte så mkt) om tvåsamhet, blev riktigt starkt! Kommer i slutet av december. Och så tänker jag ju en del på Musikhjälpen och hur det kommer vara.

Men helt ärligt så tänker jag mest på hästar. Alltså, det går ju bra när jag ”tränar” med Spex men i Friends inför tjugotusen i publiken kommer det ju kännas annat. IIIILAAAAAR i fingrarna när jag tänker på det!!!!! Som svindel typ?

KÄNNER MIG:
Rätt glad överlag tbh? Liksom *mitt i livet*, bryr mig om superbanala saker och får påminna mig om vad som på riktigt betyder något. Nanana.

NYTT NU:
Hm. Har köpt ett nytt doftljus??? Lol.

Har också ett nytt instagramkonto! På ER begäran. Samlar alla modetips där -> @pickypersson. Obs kommer inte sluta med mina längre och mycket eftertraktade modereportage på bloggen……

I HELGEN SKA JAG:
Ha en crazy lugn fredag… Såklart jobba hela dagen och kanske lite aw(lol) men SEN har jag någon idé av att vara hemma på kvällen med Anton och spela 500 i kortspel. Det är mitt bästa nöje just nu, mest för att jag är kingen på kort. Oj oj oj vad bra jag är! Fullt medveten mina brister i många områden men låt oss lista de jag är riktigt bra på:

1. Kortspel (alla i princip)
2. Othello
3. Städa snabbt
4. Bjuda in till saker
5. Måla eyeliner.

Hahahahha insåg nu att INGEN/INGET tvingade mig att skriva denna lista? Nåja, nu vet ni.

På lördagen då? Jo, då ska jag möta upp Linnea på kvällen och dricka champagne och äta ost. Sen har vi någon idé om att ”driva runt på barer”, ser fram emot att vara ett litet lööööv som sveeeeper ruuunt dit det roooliga äääääär lalalallala.

7 kommentarer | “*Kollar läget*”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Josse skriver:

    Har sett på Stjärnhoppningen idag och blir så glad av det! Vill börja rida igen när jag ser det. Och man känner så igen sig i alla era känslor kring det hela, så roligt att se!

  2. Mimmi skriver:

    Maaaasteeeer *grov brittisk dialekt* vaaar är denna fantastiska skapelse till tröja ifrån! Jag SUKTAR efter den…..
    PS. Love u <3

  3. Joanna skriver:

    Haha, älskar namnet pickyperson!

  4. M skriver:

    Tänker alltid att du skulle passa in så grymt bra hos oss (kommersiell konkurrent till public service…) och kunna göra coola, häftiga och roliga saker!

  5. Hanna skriver:

    Vad gööör man när ens dröm krossas? I detta fall drömutbildning/universitet man inte kommer in på och inget annat känns kul. :'(

    1. Anna skriver:

      Vad är det för utbildning? Oftast kan du gå andra vägar för att nå ditt mål. Om du skriver vad det är kan jag försöka tipsa. Ge inte upp bara för att du stött på en motgång, fortsätt framåt så kommer du hamna där du vill så småningom. 💪

  6. Emma skriver:

    Älskar dig i stjärnhippningen, så äkta och så dramatisk! Ska hålla tummarna för dig i Friends!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG