Köpenhamn får 5/5 (igen)

14:58 2017-11-22

”Skriv mer om köpenhamn!!!!” skrev någon av er. Och vem är jag att säga emot? Jag lyder er minsta vink och hukar tillgivet för varje önskan. Jag springer snabbt och kutryggad i min trasiga enkla särk och svingande ljuslykta i hand för att hitta närmaste tangentbord! Ty den som inte lyder ens herrar!!!! (ni).

På lördag kväll gick vi på restaurang MELÉ vilket jag ”rekommenderar varmt”. Åt svingod fyrarättersmeny och satt bredvid ett norskt killgäng som väldigt gärna ville ha kontakt med oss men som den blyga violen man är vågade man knappt svara på frågan om maten var god.

Jag och Johanna har förresten fått frågan om vi vill vara Linsos brudtärnor i juni då hon gifter sig. Om jag grät när jag fick frågan om det? ÖH???? Är det snö i Kiruna??? Har en häst stor penis???

Uppenbart fälldes tårar. 13 år av vänskap har lett fram till detta. Fan vad jag ÄLSKAR Linso och Johanna, hoppas och tror att vi kommer fortsätta följas genom livet.

Efter restaurangen gick vi på cocktailbaren Duck and cover som var en lyxig liten pärla nere i en källare. Men Johanna var tyvärr förstoppad och hade magknip så vid 02 pep vi hem rätt nyktra men glada (utom Johanna då som sket harlortar).

Sen blev det söndag. Typ ALLA små och fina butiker är stängda på söndagar så vi passade på att gå på julmarknad och sen designmuseum. Här drack vi glüwein och försökte få julkänsla i duggregn och 2 plusgrader. Jag frös hövvet av mig så gick till ett stånd och spontanköpte nån märklig mössa med tofs efter övertalningar om att den va ”jättefin på dig gumman” av två ONDA vänner.

Designmuseet var väl helt ok. Kostade en hunka och man fick inte röra nåt? Blev till och med tillsagd en gång? Man bah ”DET ÄR EN STOL???? INGEN ÖMTÅLIG 1800-TALS VAS???”.

Rekommenderar det här museet om du gillar inredning på ett tydligare sätt än mig. Fick dock läsa om min älskade PK22-fåtölj.

Sen flög vi hem vid åtta. Älskar verkligen Köpenhamn. INGEN borde semestra i Stockholm, ALLA borde semestra i Köpenhamn.

15 kommentarer | “Köpenhamn får 5/5 (igen)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Alma skriver:

  HAHA!! Vilket KUL inlägg, på ett typiskt HP-sätt <3 blir glad av att läsa!!!

 2. Evelina skriver:

  Huuur fixar Linso sina ögonbryn så fint? Är de microbladeade? Undrar alltid när jag ser henne. Help en fellow rödhårig syster out <3

  1. Amanda skriver:

   Jag är också rödhårig och kan tipsa om Anastasia Brow wiz eller brow pomande i färgen caramel!! Älskar den

 3. Linda skriver:

  Skrattade högt åt detta inlägg din toka! Och jag kom NYSS hem från Köbenhavn. En annan tar ju tåget dit på en halvtimme vettu. Ändå har jag inte varit där mer än kanske 2 ggr de senaste åren. DUMT. Min kompis jobbar iaf på Dermalogica där och jag fick ansiktsbehandling och blev *finsminkad* innan vi gick ut och åt. Har jag nånsin upplevt en drömmigare onsdag? svar nej.

 4. Martine skriver:

  Så gøy å lese at dere koste dere! :D Og det ser SÅ godt ut med gløgg! Mmm!

 5. Julia skriver:

  Go vänskap ändå <3

 6. josefin skriver:

  master! vart är din röda tröja med vita linjer på armarna från?

 7. Hanna skriver:

  HANNA!!! Grace and Frankie säsong 3 på netflix NUUU!!

  1. Hanna skriver:

   Men nej är så sämst, trodde de va en ny säsong men så var det inte de:((((

 8. Elin skriver:

  ”Jag lyder er minsta vink och hukar tillgivet för varje önskan.”
  Ne inte ett enda av mina önskeinlägg som jag kommenterade om för någon månad sen har du tagit med :(

  1. Hanapee skriver:

   säg igen då!!

   1. Elin skriver:

    typ lite Sandra Beijer inspirerade inlägg: det här har jag i badrumsskåpet, det här är mina tavlor hemma, mina påslakan, mina växter, mina handväskor, mitt porslin. typ. Sånt är KUL!

    1. En annan Elin skriver:

     Jaaaa, bra idé!!

 9. Linn skriver:

  Haha tycker så synd om Johanna <3 <3

 10. J skriver:

  Haha alltså du är så jävla rolig. Skrattar högt åt första stycket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp