Hannas nyårskarameller

13:42 2017-11-25

1. Gyllene dröm från Other stories som likt en sekelskiftstvåa vid Mariatorget ”måste upplevas på plats”, den är alltså mycket finare PÅ än på galgen! Matcha håret i en svallande lång välböjd(?) TOFS, svarta tunna strumpbyxor strumpbyxor, svarta platåklackar och självklart ett KNALLrött läppstift.

 

2. ÅH VAD MAN VILL VA DANSK!!! Skutta runt i denna skräddar-dröm från Stine Goya och bah va sval och skratta ”snyggt”. KUL med grön ögonskugga till som modellen men skulle helt ärligt se ut som en …groda? Men typ skimrande stark guldskugga och svallande utsläppt ”ofixat” hår till. Wow, vänta vem är hen som vill kyssa dig vid tolvslaget? Inte lik en groda iaf!!!!

 

3. Nemen har tok-persson sytt ihop något av farmors gamla soffa? Nej, det har däremot Sandro gjort. Om jag var ginger skulle jag köpa denna på två röda. Matcha med svarta ”slip in” -klackar och låta röda håret svalla i långa lockiga testar runt ansiktet. Ryser av finhet men grinar också en skvätt över att jag är grå istället för röd.

4. Aldrig sett något mer VÄLGJORT som denna? Känns som att kroppen skulle bah FINNA sig i den här coola (är man töntig om man använder ”coolt” som adjektiv?) klänningen från Rodebjer. Åhhh matchar med dyra roliga höga finskorna från Stella Mccartney, guldörhängen och mörkröda läppar. Mmmmm.

 

5. ”SKÅÅÅÅÅÅÅL!!!” ropar du och slänger huvudet bakåt och näven i luften för ett ”WOOOOOOHOOOO!” när du tagit första sippen av nyårsdrinken men denna helt fantastiska stjärnklänning från Zara svänger i vinden! Orangea läppar! Tunna strumpbyxor! Svarta nätta klackar!

6. Förlåt men låt en kvinna bara ha sin paljettklänning på Nyårsafton utan att håna? Älskar fan paljetter och är lycklig över att det ”är på modet” igen. Lösa tuttar, tunna silverkedjor, backslick och röda läppar. Kanske en härlig fuskpäls över i någon färg? HERREGUD vad fint. Från Asos.

 

7. ROSA! PLYSH! SNÄVT! BARA AXLAR! Tänk om man skulle matcha med puffiga rosa pälsörhängena från Zara? Liksom bara bära ”ton-i-ton”, jävlar vad snyggt det skulle vara. Klänningen är från Missguided och kan visst bäras av 30+. Ps. Mörkt backslick hade varit snyggt till?

 

8. ”Förlåt, ditt band har åkt ner” säger han du bytt blickar med hela kvällen. Han pekar mot din axel men tar snabbt bort handen och ser nästan orolig ut över det han sagt. Du möter hans blick och drar upp bandet samtidigt som du tar en klunk av den iskalla champagnen. ”Vad heter du?” frågar du med det nyfunna självförtroendet klunken gav. ”Max” svarar han generat och sträcker fram en stadig hand för att hälsa. Två timmar senare står hans skor i din hall.

Hahahahahaaaaaaa va fan hände? Varför började jag skriva en erotisk novell? Aja, klänningen kommer från Other stories. Matchar med skarp snedbena, mörkröda läppar och silvriga lätta skor. Wow. Tror vi har en vinnare.

 

 

24 kommentarer | “Hannas nyårskarameller”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linnéa skriver:

    LOVE THIS.

  2. Moa skriver:

    Haha, så knäppt att prickarna på Zara-klänningen triggar min trypofobi! Utöver det, sjukt bra karameller ✨😍

  3. r skriver:

    Hahaha Hanna, du är underbar <3

  4. Sara skriver:

    Dessa är absolut de bästa inläggen!!! <333333

  5. Sofia skriver:

    Haha så fantastiskt! Och tänk om du skulle skriva en erotisk novell! Gör det bara 🔥

  6. M i A skriver:

    Haha, såå bra matchade stories till karamellerna!!😂👏🏻👏🏻👏🏻 Den guldiga blev jag sjukt sugen på, så cool och vacker🎉

  7. Anna skriver:

    Omg den rosa!!!

  8. Kajsa skriver:

    Hahahahahaha älskar dig

  9. elsa skriver:

    så fina klänningar! älskar början på din erotiska novell förresten haha

  10. Amanda skriver:

    Men var han fucking tvungen att heta MAX eller??????? Precis som han jag är dödskär i som inte är så pepp på mig längre. Ameeen schysst HP ;ppPp

  11. Alma skriver:

    Hahaha!!! <3

  12. Frida skriver:

    Haha du borde fasen få skriva modereportage o typ Vogue. ÄLSKAR det här!!!

  13. Angelica skriver:

    Hahaha åh så kul.

  14. Joanna skriver:

    Haha, fortsätt på novellen för fasen! Mer erotik till folket

  15. Joanna skriver:

    Ps. Paljettklänning FTW

  16. Therese skriver:

    Äskar det! Vill ha stjärnklänningen

    1. Therese skriver:

      Älskar* <3

  17. Sophie skriver:

    Älskart! 😂

  18. Rasha skriver:

    Haha jag lever mig verkligen in i dina beskrivningar för att ”prova” klänningen!

  19. Sanna skriver:

    Wow behöver den där novell-klänningen. Nu. Snarast. Mkt rolig master<3

  20. Helena skriver:

    Tycker kanske att du borde ha dessa till ditt framträdande på hästen! https://www.etsy.com/listing/483422577/creature-feet-unisex-faux-fur-feathered?ref=shop_home_active_11

    🐴🐴🐴

  21. Linnea skriver:

    Haha så bra!!

  22. Johanna skriver:

    Heeej Hanna!!! Älskar verkligen din stil och undrar om du skulle kunna tipsa om snygga festoutfits som inte innehåller skyhöga klackar?? Har ALLTID klädångest inför varje gång jag ska på ett event som innebär att jag måste ta på mig en ”finare” outfit, vet ju aldrig vad jag ska ta på mig eftersom jag trivs så mycket bättre i sneakers :///

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG