Masters julförberedelser

21:02 2017-12-06

Sen jag blev vuxen har jag aldrig haft en gran i mitt hem. Förra året hann vi typ inte…? Och åren innan det har vi bott alldeles för litet. Men i år är året då jag bestämde att vi måste ha en gran.

Både jag och Anton är riktiga *jul-älskare* från familjer med väldigt tydliga jultraditioner så EGENTLIGEN tog det emot att ha en gran innan 23/12 men… det fick gå.

Vad jag gjorde förra veckan? Äh, bakade ett lass med lussekatter! Vad jag gjorde ikväll? Äh!!! Slängde ihop en simpel saffranskaka bah.

Titta så ljuvligt! Dock ska Anton byta ljusslingan i morrn ”den är för sladdig” sa han …inte, eftersom ”sladdig” inte är ett ord som skulle komma ur hans mun. Men han tyckte sladdarna syntes för mycket och ska därför byta.

”ORKA!!” sa jag och tog en tugga av en lussekatt.

Och sen la jag mig i soffan. Med PROTESERNA.

God jul alla, 18 dagar kvar.

9 kommentarer | “Masters julförberedelser”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Agnes skriver:

  Snyggt träd! Vad är de för nå? :)

  1. Apa skriver:

   En bordsgran! Men var är krukan från?

  2. johanna skriver:

   Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 2. Agnes skriver:

  Alltså det lilla trädet på sista bilden, hehe

 3. Kamilla skriver:

  Så mysigt med julgran. Jag har också tradition från min sida att ingen gran förrän den 23/12. Det har vi ändrat lite på och tagit in den några dagar innan. I år fick vi feeling och tog in granen redan den 3/12. Varför inte mysa ordentligt från början när det är kul med advent och jul?

  Ha det bra. /Kamilla

 4. Tale skriver:

  haha, da skjønner jeg hva du mener med ”Anton petnoga” hvis han vil kjøpe helt nye juletrelys? :-)

 5. M skriver:

  Vi har trådlösa/sladdlösa julgransljus från Claes Ohlson. BÄST. Inget trassel går inte att se några sladdar (såklart) och man kan stänga av och på ljusen med liten fjärrkontroll.

 6. Saga skriver:

  Master! Är i behov av stiltips – undsätt mig!
  Jag har fyndat ett par perfekta ljust gråa kostymbyxor med tajtare passform och härligt sladdriga ben. HUR matchar jag dessa bäst? Längtar efter svarta lite högre sneakers till men mer än så vet jag inte och simmar nu planlöst runt i ovisshetens öppna hav…….hjälp…..

 7. Lollo skriver:

  Haha kände samma om sladden!! Men var köper man en bra ljusslinga utan massa sladd? Hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp