Emmas bröllopsklänningar

12:25 2018-01-02

Emma:
HEJ! Det här har ingenting med blogginlägget att göra MEN känner att jag vill ha tips och råd ang fashion från dig. Det är nämligen så att jag ska gifta mig i sommar (så knäppt, jag fattar ingenting?!) och då behöver jag en trevlig klänning att dra på mig. Jag känner mig dock inte så sugen på att svänga förbi en ”brudbutik” och kränga en typisk brudklänning för någon miljon eller så. Jag vill såklart se helt fantastisk ut och vill ha tips på lite alternativa klänningar if you know what I mean. Jag älskar dina hopplock av plagg som du gjort innan och kan tänka mig att du har bra grejer att dela med dig av. HIT ME GIRL!

Kram/ Emma

 

Hanna:
Wow va kul med bröllop!!! Klart du ska få lite tips av mig – en simpel ogift och odöpt jänta från landet. Jag fattar vad du menar med typiska bröllopsklänningar, men tänker samtidigt att kanske är kul att ändå vara vitklädd? Och ha ett ”litet tyll” runt fejset om man nu vill det. Personligen tycker jag att det är superfint, men hey det är ju ditt bröllop!

Här kommer några ENKLARE och SUPERFINA bröllopsklänningar för lite mindre än en miljon kronor:

1. ”Nemen min lilla Emma har blivit stor” snyftar din förälder när hen ser dig komma gåendes i den här spetsdrömmen med sjöjungfrustil. Din partner framme vid altaret tänker helt andra saker när hen ser dina sexiga axlar och härliga höft! Mmmmmm.

Obs, skulle ha en annan bukett än de där märkliga. Från favvomärket REFORMATION.

2. USCHÄKTA men hur fin är denna i skärningen? Låg i rygg och hög över halsen <3 Dessutom svinbillig från Asos. Tänker några schysta pärlor i öronen, jättemycket gloss på läpparna, utsläppt lite bohemisk feeling i håret och svinenkla klackar.

Blev rörd nu :’-)

3. Ida Sjöstedt har också helfina och havbilliga klänningar. Tycker mycket ser så otroligt VÄLGJORT ut från henne vilket ju är ett plus som brud. Den här lyckas vara svinsöt men också cool på samma gång. Får man ha backslick på bröllop? Isf tycker jag att det skulle passa. Och en väldigt GRÖN bukett till. Wow, spring och gift er nu!

 

4. En till från REFORMATION! Kanske min favorit i ”enkla” brudklänningar. JÄTTEFINT med guldskor till!!!! Rött läppstift, knut i nacken och tåriga ögon när du vandrar fram mot livets kärlek.

*Dun dun dun duuuuun*

 

ÖVRIGT:
Det finns ju en massa billigare klänningar bara man söker på ”wedding dress” på Tictail eller Ebay, problemet är väl att de brukar vara av lite varierande kvalitet och bakgrund (typ sydda av ett stackars barn i Bangladesh). Däremot har Asos en bra bröllopskategori tycker jag, som säkert kommer fyllas på om bara någon månad. På Tictail finns det också mindre företag men som är seriösa och säljer bra men billiga klänningar. Sök runt lite så kommer du strax hitta din favorit tror jag (om inte de jag tipsade om föll dig i smaken förstås).

Ni läsare får självklart också tipsa här i kommentarerna <3 <3 <3

 

Puss och ha ett f a n t a s t i s k t bröllop Emma!

13 kommentarer | “Emmas bröllopsklänningar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sigrid skriver:

    ”En påkostad klänning kan vara svår att snabbt ta sig ur, vilket gör att bruden kan välja att använda ett särskilt inkontinensskydd”

    https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Brudkläder

    1. Hanna skriver:

      Sjukaste jag läst nästan!

    2. Hanapee skriver:

      HAHA VA????

  2. Hannah skriver:

    Hej Emma!! Ska också gifta mig i sommar (whaaat, känns 100% sjukt och 100% underbart) och kände som du att jag inte heller vill ha en klassisk brudklänning. SÅ jag kommer gifta mig i Willow Dress från Samsoe Samsoe och älskar den (bara att googla).

    Tips tips om inte Hannas klänningar (som också var jättefina) inte faller dig i smaken.

    Lycka till med brölliset och hoppas du (och jag) får en fantastisk dag <3

  3. Anna PH skriver:

    Gifte mig i somras och handlade långärmad djupt v-ringad tyllklänning (kul) från Blushfashion på Etsy!! Kolla in!!

  4. Frida skriver:

    Tipsar om https://www.zetterbergcouture.se som jag själv gifte mig i! Finns alltifrån billigt redat-to-wear till dyrare couture. Hon gör så fina/coola/klassiska/”egna” klänningar. Kolla! Hoppas ni får finaste bröllopet!!!

    1. Tusse skriver:

      Köpte också en klänning från Zetterberg, den var superfin! Och kostade ”bara” några tusenlappar. Rekommenderas varmt! Självklart får alla göra som de vill men kände inte att jag ville lägga 10 tusen på en klänning som används en gång!

  5. Mari-Louis skriver:

    Jag gifte mig i en vit klänning från Acne. Inte så billig kanske men lätt bästa valet jag gjort!

  6. Malin skriver:

    Gå in på zalando.se och välj klänningar och gör ett urval och välj coctailklänningar, lång längd och vit/beige/grå/guld/silver så kommer massa prisvärda bröllopsklänningar upp. Jag köpte min därifrån för nån tusenlapp. De säljer Zetterberg exv som jag såg att någon annan tipsade om. Zalabdo har även fri frakt och retur så beställ ett gäng och prova och skicka tillbaka de som inte är bra. Så gjorde jag 🌟

  7. Elkan skriver:

    Älskar dina modeinlägg och nu har dagen kommit då jag själv behöver hjälp. Jag börjar snart jobba på riktigt efter fem års pluggande. Behöver beställa hem lite nya plagg som passar att ha på kontoret men som inte blir för tråkiga. Har master några tips?

  8. Emma skriver:

    Men hallå, TACK!! Så fantastiskt fint att du fixade ett helt inlägg av detta Hanna och att dina fina läsare också kom med fantastiska tips! Jag och min kille gillade båda den sista klänningen du tipsade om. Jag känner så mycket pepp inför detta nu. Jag hör av mig när jag har hittat ”the one”!

    Än en gång! TACK alla fina för tipsen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla