203. Martin har haft inbrott!

17:27 2018-01-02

Första podden detta år är ute – och hörrni, det här är starkt material vill jag lova.

Hanna utgår från att ALLA kissar vatten och har dåliga liv. Och är ”Sverigevänner” nytänkande när det kommer till fyverkerier? Och borde man fira Nyår den 29:e istället? Dessutom berättar Hanna allt om resan med en galen taxichaffis och Martin har haft inbrott(!!!).

Ni hittar den där poddar finns. Äter du snö, säljer proteinglögg och din bästis är en talgoxe? Tryck då play nedan:

8 kommentarer | “203. Martin har haft inbrott!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elina skriver:

    Ang. fyrverkerier. Jag tycker största anledningen att förbjuda fyrverkerier är att vi skickar upp massa tungmetaller i atmosfären, som sen hamnar ute i naturen. Känns inte så bra för miljön.

  2. Anna skriver:

    ”Men det är ju dom som har schäfrar”
    SÅ rolig kommentar!

  3. Febrig_finnig_tjej_94 skriver:

    Vaknade med en stor finnjävel och sån satans halsondska och tänkte direkt på dig!! Det är en ingrodd en på näsan så smetade direkt på vaselin för att vänta på dess mognad, precis som Master skulle ha gjort? Sen kom jag på att du nämnde för några podcastrar sen dina apoteksköp vid förkylning. Men vad var dessa nu igen? Snälla hjälp mig master, för just nu sitter jag här och snyter min ömma finn-näsa och känner inget hopp för 2018…

  4. A skriver:

    Lyssnar på er podd just nu! Och. Fan. Nu e jag *den* personen… Men måste säga att jag, trots att jag har djur, aldeig varit sådär superinne på att förbjuda fyrverkerier och så pga våra djur har klarat det bra. Men nu när jag blivit lite äldre är jag fan helt tagen av vilket lidande djur åsamkas. Jag har läst om tre hästar som dog på nyårsafton, varav en ett sex månader gammalt föl som fick panik (ägaren hade förberett inför natten men det hände redan på eftermiddagen då folk sköt även då, vilket ju är helt idiotiskt). Kände så starkt inför dessa fina djur och dess ägare som investerar hela sina liv i dom. Börjar typ grina när jag tänker på det. Finns ju även hundar som behöver kraftiga mängder lugnande även om de är ute på landet, samt djur med typ epiliepsi som far såå illa. Grin!!!!! Även människor såklart men till skillnad från djur förstår vi ju att det inte är full blown krig som sker utan att det ”bara” är smällar.

    Ok slut på moralpanik! Bra podd som alltid!

    1. Hanapee skriver:

      Hua! :( Vill inte att hästar ska dö!!! Mardröm! <3

  5. Ida skriver:

    Det här med raketer.. Jag är ju hästtjej, har varit hästägare (eller, min mamma de senaste 10 åren, men hjälpt henne med hästarna) i 26 år, hundägare i tio, kattägare i hela mitt liv. Mina djur har aldrig reagerat något särskilt på raketer. Har heller aldrig hört om någon av mina nära hundra hästbekanta som haft några större problem med sina djur under nyår på grund av raketer. Det man varit rädd för är att rida i skogen under älgjakt p.g.a risk att bli skjuten +hat från jägare för att man ”stör”.

    Jag vet inte om den här informationen om att djur blir rädda för raketer har eskalerat för att de som har problem har lättare att ”nå ut” genom sociala medier? Nu tycker jag ju att det är bedrövligt att det är hästar som dött, men jag är samtidigt jätteförvånad för det är inget jag ens hört talas om att det ens skett tidigare.

    Hundar har jag däremot hört väldigt ofta från vänner att de (alltså hundägarna) börjar oroa dig flera veckor i förväg för nyårsafton. Har samtidigt hört från en veterinär att det många gånger är ägarna som för över rädslan på sina hundar. Hundar är så lyhörda och känsliga för sina ägares reaktioner, så beter sig ägaren nervöst gör hundarna likadant. Jag vet inte om det är något som stämmer mer än att vår hund aldrig reagerade särskilt starkt på smällare eller raketer mer än att han gärna ville vara nära när det smällde.

    Det är hur som helst bra att det blir en diskussion. Tycker att raketer ska skötas av personer som har licens för sprängmedel och skjutas under kontrollerade former.

  6. Filippa skriver:

    Jättemycket hopp och upprepade ljudfiler i slutet..från dina nyårs”löften” till att Martin helt plötsligt berättar om inbrott – två gånger.. 🙃

    1. Hanapee skriver:

      Va fan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla