PREMIÄR: ”Kila stadigt” med Margaux och Jacob

00:18 2018-01-06

Hur kär är man inte i Margaux? Sån go och varm person på alla sätt.

Jag och redaktionen gör alltså just nu ett litet testprojekt som heter ”kila stadigt” där jag snackar med kända par om deras relation – här är första avsnittet!

Programmet finns på både SVTplay och Youtube, men ”tumma” gärna upp på Youtube eller kommentera så sprids det bättre. Vet ju att ni är kingarna på det.

Sen en renodlad undersökning som vore f a n t a s t i s k t om ni ville svara på: Vad tyckte ni va bra i avsnittet? Vad saknade ni? Vad gjorde er intresserade och när tröttnade ni? OCH vilka fler par vill ni se?

51 kommentarer | “PREMIÄR: ”Kila stadigt” med Margaux och Jacob”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. N skriver:

    Det var mysigt!

    Bra stämning mellan dig och paret, men störde mig på att det såg ut som att du var i någon studio med helt annat ljus. Hade vart bättre om du också satt i soffan och det blev mer naturligt mellan era ansikten typ. Hade också skippat läsarfrågorna på grund av så vanliga frågor, där tröttnade jag.

    Intressanta frågor, speciellt till Jakob.

    Jag vill se Elsa Billgren och hennes man och Kenza och Aleks.

  2. Alexandra skriver:

    tyckte det var jättehärligt när du sa fel namn!! eller att ni tog med det flera gånger. blev inte sådär stelt som det annars kan verka men inte heller ”spexigt” som att ni planerat det. tyckte du ställde lagom seriösa frågor!!!!!! gillade det verkligen :-)))) förlåt för kass feedback men men

  3. A skriver:

    Mysigt koncept! Störde mig dock lite på ljussättningen, eller kanske framförallt att du satt mittemot istället för bredvid paret som intervjuas. Blir lite hoppigt fram och tillbaka.

    Önskepar är Elsa Billgren och Pontus, Michaela Forni och Damon samt kanske dig och din kille? 😉

  4. Sofia skriver:

    Jaa det var mysigt! Lagom långt men ändå hyfsat djupt? Inte som det som gick på SVT i höstas där det hela tiden tog sju år att komma till (den mycket uppenbara) poängen *zZznark* Heja dig!!

  5. S skriver:

    Jag är extremt ointresserad av barn och cis män så kanske drf denna kommentar från mig men tyckte det var segt när hon ville ha barn men inte han, kändes så typiskt patriarkalt att hon inte ens kunde va glad utan va tvungen att anpassa sig efter honom när det är hon som har barnet i sin kropp..? Zzz.

    Älskar
    Dina frågor
    När du inte kunde uttala namnet rätt

    Vill gärna se kanske Knivmicke och Sindy?
    Eller kanSke youtubers Sandra Lindahl o hennes kille ? Nån från norra Sverige. Youtubern Jimmystar + kille? Eller lesbiskt par?? Vore nice!! Sorry rörig kommentar.

    1. sigrid skriver:

      Verkligen vilken osympatisk kille. Och på slutet när margaux säger att deras gemensamma dröm är att resa med ännu fler barn och han bara ”ehh jo..” Fattar att det redan tagit slut en gång.

      1. Ida skriver:

        Jag har så svårt att förstå att snubben blir kallad osympatisk för att han inte känner dirr att han vill ha barn? Herregud killen är en vanlig människa som har rätt till sina känslor i det?

        Vad ska han göra, som snubbar i alla tider och trycka undan allt eller?

  6. S skriver:

    Emma veronica Johansson+ kille
    Mohamed Touzari och hans pojkvän Jòn alaiwan . Jaaa dom vore grymma!! Alla finns på insta.

  7. Alma skriver:

    Fint och kul!! Bra med ett sånt härnt program som handlar om unga människor, jag brukar mest kolla på liknande med typ pensionärer som varit ihop länge! Det här passar mig ju bättre! Och jag tycker du är väldigt bra på att intervjua, du klarar av att vara förutseende i intervjun men samtidigt vara närvarande!

    Jag tänker att istället för läsarfrågor skulle det kunna vara typ några stående frågor på slutet? Typ vem sa jag älskar dig först, ngt om tvåsamhet, ngt om vad som är deras bästa tips eller råd. Eller bara en stående fråga på slutet, fast jag kommer inte på nån riktigt slagkraftig nu.

    Ja Elsa och Pontus som nån sa! Kanske Therese Lindgren och hennes kille (fast jag ofta bara STÖR mig på honom, ok sidospår. De har också gjort slut och blivit ihop igen!), lina Thomsgård och hennes kille (de kanske inte e nåt ”kändispar” men tycker de verkar kloka och har säkert massa smart att säga!). Liv Strömqvist och Ola Söderholm hade ju varit DRÖMMEN men de kanske e för privata. Men tror också det här passar med typ vilka par som helst!!! Frågorna e så öppna och tänkande och du är så öppen och glad!

  8. Cissi skriver:

    Vad tyckte ni va bra i avsnittet?
    Det kändes äkta och mysigt. Lagom långt.
    Vad saknade ni?
    Inget som jag kommer på.
    Vad gjorde er intresserade och när tröttnade ni?
    När de skulle prata om relationen utifrån tidslinjen. De mer ”allvarliga” frågorna. Jag tröttnade inte.
    OCH vilka fler par vill ni se?
    Elsa och Pontus
    Hanna och Anton
    Kakan och Hanna

  9. Elin skriver:

    Tyckte detta var så mysigt! :-) Programmet var lagom långt och var en bra blandning av allvar och kul. Gillade att det kändes ganska vuxet ändå. Frågorna från följare skulle kunna bytas mot något annat moment. Jag tycker programmet var ”snyggt” alltså gillade hur det var filmat mm.

  10. Sofia skriver:

    Roooligt program! Lagom långt så nope jag tröttnade ej!

    Drömgäster: Kenza & Aleks, Therese Lindgren & Anders, du & Anton :))))

  11. Sigrid Julia A skriver:

    Drömgäster: Edward Blom och Gunilla Kinn, Therese Lindgren och Anders, Kakan Hermansson och Hanna, Amie, Parisa Amiri, Sandra Beijer och Erik Nordlander, Birgitta Olsson, Gudrun Schyman, Amanda Schulman och Alex Schulman, Lotta Lundgren och Erik Haag, Elsa Billgren och Pontus de Wolfe, Isobel Hadley Kamptz,

    1. Emma skriver:

      + 1 på Erik och Lotta! Och Kalle och Brita!

  12. Rebecca skriver:

    Åh jag tyckte detta var jättemys! Älskar Margaux (såklart) men jag tyckte också du master var fin och följsam när du ställde frågor! Tycker som ovan att ljussättningen var lite off och kanske inte helt nödvändigt med bilderna på dig när du typ nickar (även om jag älskar ditt face så tycker jag det märks att du lyssnar uppmärksammat även utan bild på dig). Drömgäster utöver de som nämnts ovan (speciellt Kenza och Aleks och Elsa och Pontus) så SJÄLVKLART MARTIN OCH JOSEFIN! Vet att Josefin slutat influenca och det respekterar jag men jag saknar hennes mys och tycker hon och Martin är så fina och roliga personer! Hoppas! ❤️

  13. Kristin skriver:

    Jag skulle sitta bänkad framför: Silvana och Beatrice, Kakan och Hanna, Dig och Anton (mest för att Anton känns så privat och är spännande därför), Martin och Josefin (för det skulle vara superchili) och Kenza och Aleks! Skulle även gilla lite äldre par som varit ihop länge, eller för den delen blivit ihop nyss.. Kan dock inte komma på några sånna riktigt.. Men supermysigt program! Och nu när jag tänkte avsluta min kommentar kommer jag på asmånga jag vill se. Sigrid och Samir, Amy Diamond och han som spelar kökspojken i Livet är nu (eller vad det heter)?! Finns sjukt mycket kändispar nu för tiden. Beyonce och hennes kändiskille vore ju fett också, men jag kan tänka mig att SVTbudgeten är lite snäv.

    1. Hanna skriver:

      hhhahaah älskar ”Beyonce och hennes kändiskille….”

  14. Eli skriver:

    Tyckte om avsnittet jättemycket! Det kändes äkta och nästan som att ni redan var vänner och bara satt och snackade lite.

    Jag gillade ffa de mer djupgående frågorna om deras syn på relationer och olika situationer. Tyckte det var mer intressant än när de berättade om vad som hänt i deras relation, då tycker jag att din sammanfattning i början nästan räckte och vill man veta mer så kan man ju googla om dem. Håller med andra om att det skulle kanske varit bättre om du satt mer vid sidan än mittemot och att läsarfrågorna inte var jätteintressanta. Tyckte om någons idé om att ha stående frågor som alla par får svara på och då gärna ha sådana som de flesta funderar över, typ den du hade om man alltid måste var kär -gärna något som paret diskuterar lite.

    För min del kunde avsnittet varit lite längre, kanske 20-30 min.

    Tycker folk har haft jättebra förslag på par, kommer inte på några själv. Alicia Vikander och Michael Fassbender har ju varit kul haha ;)

  15. Sanna skriver:

    Mysigt program! Lagom långt också. Snälla inga tittarfrågor om frikort. Eller inga tittarfrågor alls för de var inte intressanta.

    Vill bara tillägga att jag självklart röstar på Martin och Josefin som deltagare! :)

  16. Minna skriver:

    Jag skulle vilja se Silvana och Beatrice, Kakan och Hanna, Liv Strömqvist och Ola, Maja Nilsson och Victor Lindelöf.

    Fast jag skulle lika gärna se en sån här serie, med folkus på vänskap; upp och nedgångar, olikheter, bråk och att hitta tillbaka, ”otrohet”, vänskapscrushar, med mera. Is¨fall vore drömmen Kenza och nån av hennes vänner, Maja Nilsson och Sanna Dahlström eller Liv strömqvist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli.

  17. Jossan skriver:

    Tyckte det va jättegosigt!! håller med alla andra om ljussättningen men annars gillade jag allting.

    Skulle vara jättekul att se en stor blandning i par. Typ Börje Salming och hans fru eller Foppa och hans fru och sen kanske the Mauler? Kenza fastän de varit gifta sån kort tid och typ Camilla läckberg eftersom det är sån åldersskillnad? Nån från bonde söker fru som fortfarande är tillsammans eller så

  18. Elin skriver:

    Du och Anton! Martin och Josefin! Amy och Charlie! Happy och hennes kille! Och som några också sa ovan: Liv och Ola, eller ännu bättre på samma spår: Nanna Johansson och Jonatan Unge!

  19. Elin skriver:

    Tycker att tidslinjen va bra men kan utvecklas. Inte bara hur relationen var utan även va de gjort under åren. Drömgäst: Kenza och aleks, blondinbella och odd, du och anton

    1. Hanna skriver:

      Fast Blondinbella och Odd är ju inget par?

      1. Elin skriver:

        Jasså så tråkigt att de gjort slut

  20. Madeleine skriver:

    Så himla mysigt avsnitt och väldigt intressant programidé! Men skriver nog också under på att läsarfrågor hade kunnat skippas och ersättas av fler frågor. Vet ju att du är en grym intervjuperson så du hade med största sannolikhet kunnat köra på frågor själv fullt ut! Och ljussättningen kändes lite sådär ja som flera nämnt. Annars tycker jag att det var riktigt bra och med frågor anpassade efter just *deras* relation. Sedan hade det varit intressant om gästerna fick typ avsluta med lite relationstips!

    I framtiden hoppas jag att det blir väldigt blandat med könsidentiteter med gästerna! De jag kan komma på just nu att jag vill se är typ Kakan och Hanna, Beatrice och Silvana, Fredrik Eklund och hans man jag ej minns namnet på, Elsa och Pontus, Kenza och Aleks, Anja och Filippa, Eva och Efva m.fl. Och avsluta säsongen med dig och Anton? :)))

  21. Hanna skriver:

    Tyckte det var ett mkt mysigt avsnitt. ORKAR ej med Arnold, vill fan äta upp ongen!!!! Det jag störde mig på var ljussättningen, den var så jävulskt ljus på Margaux och Jakob, Arnolds lilla vita kanindräkt smälte liksom in i ljuset pga så ljust? Men ljuset på dig var mkt bättre. Hade också önskat att du kanske satt i fåtölj bredvid, så att kameran inte hoppar så. Blev mer som att du var någon random intervjuare, mer fokus på dig, det är ju din show!!! Hehe. Också kul med mer typ kluriga frågor. Kändes som väldigt typiska frågor ”när är du som mest kär” osv. Så kanske en liten blandning av ”vanliga” och kluriga/roliga frågor? Drömgäster hade fan var Charlie Gustafsson och Amy Diamond!!

  22. Hanna skriver:

    Stina Wollter och Micke Olsson!!!!!

    1. V skriver:

      Finns redan ett låångt avsnitt med dem om just det temat. Vet ej vad programmet heter, kanske kärlekshistoria? Finns på svt iaf. Kolla upp :)

      1. Hanna skriver:

        Ja det har jag sett och älskade det, därför hade set varit kul att se dem i ett annat koncept!!

  23. Rebecka skriver:

    Gillar ju allt du gör per automatik :))) Men kul med något mer ”skojigt” inslag kanske likt utmaningarna du gör i Hanna badar…, något *skoj* har dock inga konkreta förslag haha. Tyckte det var kul och vill gärna se fler avsnitt!

  24. Sofia skriver:

    Jag tyckte att det var en väldigt genuint mysig stämning och tappade aldrig intresset. Jag tycker att det är fint att ni befinner er i deras hemmiljö, tror det bidrar till att stämningen blir mer avslappnad. Intressanta frågor och jag gillar momentet med tidskurvan.
    Drömgäster:
    Kakan och Hanna
    Brita och Kalle
    Amanda och Alex
    Ida (Warg) och Alex
    Tycker som någon annan skrivit att drömmen vore ett avslutningsavsnitt med dig och Anton!

    1. Sofia skriver:

      Glömde: Klara och Kjell!

  25. Maria skriver:

    Mysigt, intressant och underhållande! Älskar att höra om andras förhållanden. Du kändes väldigt avslappnad och du intervjuar så bra <3 Tyckte avsnittet var lite kort kanske? Annars bra upplägg kändes aldrig ointressant, gillade tittarfrågorna! Skulle gärna se:
    Kakan & Hanna
    Brita & Kalle
    Klara & Kjell
    Elsa & Pontus
    Amanda & Alex
    Malin & Sigge
    Hanna Widell & Gustav
    Martin & Josefin
    SÅKLART Master och Anton också

  26. Rebecka skriver:

    Intressant par och kul upplägg ☺️☺️
    Lite för kort avsnitt dock. Och ljus och ljud var verkligen inte alls bra. Mer frågor om att leva i förhållande, hur de gör för att ”hålla ihop”, på vilket sett deras förhållande ändrats efter barn?…lite tunt intervjuunderlag.

  27. Frida skriver:

    Det var bra! Jag gillade upplägget, att du var hemma hos dem. Jag tyckte om tidslinjen! Jag saknade lite mer bakgrund, hade gärna sett lite mer bilder på paret tillsammans, kanske haft både snack med båda i paret och snack med parterna var för sig. Jag hann inte tröttna, tyckte snarare att det var för kort! Hade tyckt det var kul om du sa något efter, typ reflekterade över vad ni pratat om och vad du gillade med dem/tyckte var konstigt.

    Par jag skulle vilja se är Brita och Kalle! Molly och Danny (hehe oops).

    1. Maria skriver:

      Ja! Hade också gillat att få några kommentarer från Hanna efteråt vad hon reflekterar över kring relationen.

  28. I skriver:

    Jättebra, gillade det jättemycket. Mysigt och lättsamt liksom. Hade velat ha en följdfråga på varför J tyckte att alla par skulle må bra av att vara ifrån varandra ett tag. Mest bara för att det kändes som att han hade en intressant motivering till det.

    Hade också varit kul om du hade lite roliga/”busiga”frågor som de var tvungna att skriva ner och sen visa upp. Hade också varit kul med frågor typ att de ska säga sitt eller partners namn när du säger vissa påståenden typ vem av er har störst risk att hamna i finkan. eller liknande. lol.

    en blandning av folk vore kul och inte de mest uppenbara som man redan vet så mycket om.

    petra tungården och hennes kille
    hanna och kakan
    klara och kjell
    sofi fahrman och hennes bf
    hannah widell och gustaf
    camilla åstrand och christoffer bastin (!!!)
    karin bastin och henrik bastin
    cecilia blankens och per blankens
    viola bergström + bf
    fanny ekstrand (podden add to bag) + bf
    anja skeppe grahn + man
    du och anton såklart
    martin och josefin

  29. Linda skriver:

    Mysigt program! Skulle gärna vilja att det var en längre introduktion om dig, alltså vem är du som ställer frågorna? Du kan berätta om dina egna erfarenheter kort och lite närmare förklara varför ni gör programmet. Jag vill iaf gärna veta varför jag ska titta på ett program, tänker lite på de intros som svett och ettikett hade. Och sen kan du i slutet sammanfatta lite kort som någon var inne på. Mysigt program annars, du är så bra programledare!

  30. Nici skriver:

    Hej Hanna! Älskade detta. Så bra och skön och lättsam inställning till relationer, att normalisera att allt inte alltid är perfekt.

    Gillade bäst:
    • Introt om paret, som du berättade
    • Tidslinjen, men hade främst velat att de skulle visa var på tidlinjen deras tre-fem största händelser i relationen varit så får man se om de svarar samma och sätter dem i samma tid
    • DiEtzgoals hehe

    Gillade sämst:
    • Ljuset!!!?
    • Läsarfrågan

    Tips:
    • Lägg på fem min mer så man hinner fördjupa sig i en enskild fråga
    • Avslutet kändes lite abrupt, vet ej vad jag hade velat se istället men kändes lite konstigt med en lång inledning med plinga på och rigga kameror och ljus och sen när det var slut så var det bara slut
    • vill också ha något skojigt med, t ex som någon skrev ovan att man ska svara vem vissa påståenden passar bäst in på eller kanske gå igenom gamla och roliga bilder från relationens början

    Drömpartner
    • Edward blom + fru
    • Kenza och Aleks
    • Paula och Hugo (som jag redan tror att du träffat för detta! Iiih längtar!)
    • Silvana Imam och Beatrice Eli
    • Kakan Hermansson + partner
    • Nicole Falciani och Erik Saade
    • Molly Sanden och Danny Saucedo
    • Mark Levengood och Jonas Gardell
    • Michaela Forni och Damon
    • Petra Tungården och Markus Ström
    • Bianca Ingrosso och Filippe
    • Jenny och Niklas Strömstedt
    • Anitha Schulman och Joel
    • Linda Hallberg och Linus
    • Vanja Wikström och Niklas Malmqvist
    • Er

    Ser gärna en blandning av både äldre å yngre och gärna som har en relation som kanske inte påminner så mycket om en ”normrelation”.

    Du e bäst Master!

  31. Julia skriver:

    Kenza och Aleks, dig och Anton, Paula och Hugo!!!

  32. Cornelia skriver:

    Gillade det! Hade också gärna sett ett liite längre avsnitt,det behöver inte vara en halvtimme (jag hade gillat det men vet att många tröttnar fortare) men så att det kan gå lite djupare. Jag gillade att det inte var något ”skojigt upptåg” eller utmaning med, utan att det var ett lugnt samtal, med plats för både humor och allvar. Ska bli kul att se fortsättningen :)

  33. F skriver:

    Bäst vad ju absolut Arnold. Men det går kanske inte att kräva en supergullig bebis i varje avsnitt. Annars tyckte jag det kändes avslappnat och naturligt! (kanske var det miljön som bidrog till det, dvs att ni var hemma hos dem)

    Tappade inte intresset någon gång.

    Jag tyckte snarare att det var lite väl kort och hade gärna velat, som några har skrivit längre upp, ha en ”sammanfattning” på slutet för att liksom runda av. Sedan tror jag det hade varit bättre om du som programledare satt bredvid dem du intervjuar!

    Kommer absolut kolla på kommande avsnitt oavsett gäst!!

  34. Mikaela skriver:

    Kan skriva under på alla förslag! Men mest nyfiken är jag nog ändå på Martin och Josefin! De har aldrig riktigt pratat om sin relation, utan mer om småbarnsliv i bloggen och Martins navelskåderi i podden. Tycker dock att det också är mysigt, men vill verkligen höra mer om dem som par :)

    Älskade hela programmet!

  35. Åh vad kul! Mitt favoritprogram har länge varit ”Ska vi göra slut?” med Filip och Fredrik och det här känns lite som det fast tvärtom haha, väldigt fint och kul koncept! Håller med om alla förslag!

  36. linda skriver:

    tyckte de va bra!! kul, gillade tidslinjen.

    förutom par som alla redan sagt; zara larsson & brian, anja & filippa, nour & henrik schyffert, jon & janni, felix herngren & clara, benjamin ingrosso & linnea, ulrik munther & beata, peg parnevik & flip, clara henry & emil… eh ja nu har jag funderat. men obs vill mest ha med dig & anton samt amy & charlie :)

  37. E skriver:

    Vad tyckte ni va bra i avsnittet?
    – tycker hela konceptet var bra, gillar att du gick hem till dom istället för att vara i studio. Lagom djupa frågor.
    Vad saknade ni?
    – önskar att programmet varit lite längre med fler frågor.
    Vad gjorde er intresserade och när tröttnade ni?
    – tidslinjen kändes lite tråkig, kanske kan man ha fler frågor om vem som gjort/gör vad etc och att paren får vända upp kort med namn.
    OCH vilka fler par vill ni se?
    – såg att många önskat Kenza och aleks men känner bara snaaaaark! Kakan och Hanna, Amy Diamond och Charlie Gustafsson, Linnéa wikblad(!) och hennes kille, Sanna Dahlström och John Guidetti, Martin och Josefin!!!

  38. Pauline skriver:

    Tycker redan många har skrivit så bra kritik o förslag men skriver ändå 3 drömpar som gäster😊 Amy och Charlie, Sandra Lindahl och Isak och sen avsluta hela säsongen med dig o Anton!! Hade varit toppen❤️❤️

  39. R skriver:

    Vill bara +1:a på några gäster jag kom på nu när jag scrollade kommentarerna samt komma med några andra förslag:
    Kalle och Brita
    Kakan och Hanna
    Forni och D (tror ej detta är rimligt eftersom han inte vill synas så mycket i bloggen men önska bör man!!!)
    Vanja Wikström och Niklas Malmqvist (bra par för formatet känns det som, öppna med ups and downs i sin relation etc)
    Anja Forsnor + man (typ nygifta)
    Sigge och Malin Eklund
    Therese Lindgren och Anders
    Lovisa ”Lofsan” Sandström + man (driver företag tillsammans osv, finns nog intressanta vinklar här)

  40. Hanna skriver:

    Förslag på gäster:
    Anita Schulman & Joel Åhlén-Nyström
    Hanna & Anton (såklart)
    Martin & Josefin (hade varit dröm)
    Stina Wolter & Micke
    Alexandra Nilsson (kissie) & Andreas Hellmers
    Paula & Hugo
    Ellen Färnström & hennes kille
    Cissi Wallin & hennes man (?)
    Anna Pankova & Kristian Täljeblad
    Linda-Marie Nilsson & Emil Assergård

  41. Älskar detta! Mera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG