Har påssjuka

13:47 2018-01-06

Så här reste jag från Åre till Stockholm. Anton skämdes över min packning men jag kände ändå att min nya obrydda personlighet klär mig. Påsar är ju kung. Skulle packa ALLT i påsar om det bara var socialt accepterat.

Som han i Gifta vid första ögonkastet som kom hem till snofsiga golf-kvinnan i Hammarby sjöstad och hon förfääääärades över att ”han inte ens ägde en spooortbaaag”.

Men eftersom jag åker till Alperna(!) den 25:e januari så tänker jag att det kanske vore på sin plats att köpa just en stor SPORTBAG? Jag har den LILLA från North face som är den bästa väskan jag någonsin haft.

Men gud, är ni verkligen intresserade av det här? Ha ha ha.

Förlåt och hejdå.

11 kommentarer | “Har påssjuka”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Johanna skriver:

  Nej, men han kom väl med sina grejer i en blå Ikeakasse? Väl?

 2. Ajlin skriver:

  Köp inte sportbag – köp ryggsäck! Så mycket mer ergonomiskt och mer användbart.

 3. Vera skriver:

  Jaa köp en bekväm ryggsäck! Så mycket göttigare än sportbag. Och, det har du säkert skrivit nån gång men, var är jackan du har på bilden ifrån??

 4. Linnéa skriver:

  KÖP EN RYGGSÄCK. En sån man har när man tex vandrar. På typ 60-65 liter. Från typ Haglöfs. Eller liknande (obs! Är ej sponsrad). Det är BÄST vid skidresa: du har ryggsäcken på ryggen, skidorna i skidbagen och pjäxorna i pjäxbagen. Smidigast.

 5. Amanda skriver:

  Skrattade HÖGT åt gift vid första ögonkastet-referensen lol, ändå tv-historia typ

 6. Elinor skriver:

  Master. Vad har du för fabulös dataväska? OCH VAD KAN JAG FÅ TAG PÅ DEN? Eller har du tips på snygga dataväskor(heter det ens så???) Har fått ont i ryggen av mina tygkassor från dagens industri.

 7. Sofia skriver:

  Hahaha ja! :DDDD

 8. F skriver:

  Köp en stor north face!!! Har köpt en efter tjat från skidtokig pojkvän, BÄSTA väskan. Pjäxor, hjälm och alla grejjer får plats i den samtidigt som man kan ha den på ryggen och få händerna fria.

 9. Philippa skriver:

  Du har säkert skrivit det här nånstans, förlåt i så fall men måste fråga iaf. VAR ÄR JACKAN IFRÅN?

 10. Alexandra skriver:

  Hallå hjälp en vilsen själ. Preventivmedel, vad har du för något?!? Har för mig att du visat daisy tidigare men är inte helt hundra. Hur funkade den använder du forfarande?

 11. Emilia skriver:

  hahahah den säsongen av gift vid första ögonkastet <3 jag och pöjkvännen har aldrig varit så insatta i ett realityprogram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla