5 plagg jag har svårt att släppa

19:03 2018-02-14

1. ”Va bra att du är här, sätt dig” säger jag och viftar med handen när jag står framme vid white boarden på viktigt möte om varför jag bör leda nya Morgonsoffan. Iklädd rosa blus från Gina tricot, instoppade i ett par mörkblå avklippta levisjeans och röda lackboots gör jag succé.

Nästa morgon ser ni mig i rutan. Självklart i samma oufit. Vägrar ha på mig något annat på hela året och blir därför tillslut sparkad pga skadlig svettdoft för arbetsmiljön.

Typiskt.


2. Sommaren 2019. Är på weekendresa i Köpenhamn och bor av någon mystisk anledning ensam på dyrt designhotell. Klockan är 08:30 och jag beger mig ner till hotellfrukostens uteservering i ormskinnfärgade skor från ATP, vita raka jeans, vit öppen skjorta och svart fyrkantig kuvertväska. Läpparna är röda och mitt lockiga hår faller över axlarna, på nästippen sitter ett par svarta kattiga solglasögon. Jag viker upp stor dagstidning men avbryts hastigt av dansk papparazzi:

– Alicia Vikander aer di doe?3.
Mitt liv har i omgångar gått ut på att hitta ”Den Perfekta T-shirten”. I omgångar dyker den upp och sen tas den ur sortiment. Nu finns den igen på Other Stories och ja, hur ska jag ens kunna hålla mig korta vad man kan matcha den till?! Svart skinnkjol, blå jeans, vita jeans, under skjortor av alla dess former, volangiga kjolar, kostymbyxor, manchesterbyxor som….


 4. …dessa rosa avklippta manschesterbyxor från The Cords & Co. Vill matcha med vita t-shirten, låga sneakers, hög tofs, knallröda blanka naglar och ett stort tuggummi. ”Hi guys!!!! Let’s have some fun!” ropar jag glatt när jag går in på jobbet. Ingen ropar tillbaka :-(

Svin.

5. Jag får ett nytt försök hos Morgonsoffan. Tyvärr utspelas sig EXAKT samma scen med denna blus från Zara som jag denna gång matchar med ett par höga beiga utställda raka byxor. Jag får sparken igen.

Får gå i klädterapi kommande fem åren och lyckas till slut släppa min maniska kärlek till rosa blusar.

 

(Det här inlägget innehåller vissa adlinks. Det innebär en viss srots länkning till plaggen och inte att ngn annan bestämt vad jag tipsar om).

 

19 kommentarer | “5 plagg jag har svårt att släppa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Erica Wågström skriver:

  Du borde VERKLIGEN programleda Morgonsoffan!!

 2. E skriver:

  Asså jag ÄLSKAR dessa inlägg!!!! Nästan lika mkt som bajshistorie-inlägget, det håller fan ännu. Ska nog läsa det ikväll pga nyopererad o deppig. Sån glädjespridare va! Du alltså. Kan du inte be ditt crew fylla på med lite stories?

  1. emilia skriver:

   hahahaha gud, minns bajshistorieinlägget???? grät av skratt när jag läste det. jag vill också ha mer historier!

   1. Anna skriver:

    LÄNKA!!!

 3. elsa skriver:

  Älskar dina mode-inlägg, MÅSTE ha den vita perfekta t-shirten! Älskar din blogg extra mycket öht nu för tiden förresten.

 4. Nelly skriver:

  Hahah åh ÄLSKAR dessa inlägg <3 älskar iofs alla inlägg du skriver men dessa är extra skoj

 5. Emma skriver:

  Hahah älskar dessa inlägg <3 <3

 6. Linn skriver:

  Tänker snabbt i tråkiga självmobbarhjärnan att jag inte skulle passa i hälften av sakerna du tipsar om eller att det kanske inte ens är *jag* men vill klicka hem allt pga känns exakt som jag kommer känna och vara som du beskriver?! Bästa inspon!!

 7. Hanna skriver:

  Den vita t-shirten, är den heltäckande (hittar inget bättre ord)? Alltså inte genomskinlig? Har så svårt att hitta vita t-shirts som man inte ser rakt igenom. Har ett jobb där det inte lämpar sig att visa bh-n, tyvärr :-(

 8. Ida skriver:

  Hahahaha, jag älskar dig! Och dina så roliga bildtexter gör mig faktiskt så mycket mer inspirerad till att klä mig snyggt än vad andra bliggar lyckas med!

 9. Hanna skriver:

  ÄLSKAR när du gör sånna här inlägg! Brukar läsa högt för alla i min omgivning pga så rolig!!!! +++ superinspirerande på riktigt. Hoppas du får världens finaste torsdag!

 10. Lovisa skriver:

  Relaterar verkligen till att du pratar engelska i dina fantasier!! Jag brukar komma på mig själv med att säga ”Who, me?” lite koketterande till en påhittad beundrare när jag posar i spegeln. Det är så mkt lättare att va flärdfull! och elegánt! på engelska

 11. Anonym B-) skriver:

  Hej Hanna! Svara bara om du tycker det känns som en rolig idé till inlägg, ingen superpanik. Ska nästa helg på fest där två stycken gamla span från överklassen på gymnasiet också kommer vara. Vill vara snygg, sexig, mystisk och cool bortom ALL rimlig logik. Vad ska jag ha på mig?! Är 22

 12. Hanna skriver:

  alltså älskar älskar älskar dessa inlägg <3

 13. Moa skriver:

  Haha det här är så bra!!

 14. Elsa skriver:

  HEJ HALLÅE! Va de ente ett inlägg/post på insta på g angående snögga blusar man får visa bopparna i???

 15. maja skriver:

  hahaha! Bästa inlägget på länge! skrattade högt.

 16. Gabriella skriver:

  Haha oavsett vilka plagg, om jag själv gillar dem osv, så älskar jag dessa inlägg pga hur du *drömmer dig bort*!! vet typ ingen som kan skriva så roligt??

 17. Emma skriver:

  ÄLSKAR också dessa inlägg!! Och älskar framför allt nr 2 på den här listan! MEN, vita jeans! Var hittar en snygga, vita, raka jeans – som inte är genomskinliga? Har liksom fått för mig att underkläderna skiner igenom lite lagom obekvämt på många. Tips please.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla