Uppställd för bild

15:51 2018-02-15

Hej alla torsdagsfirare

Min kollega och polare Amanda har köpt en ny iPhone och fick den stora äran att testa den på mig idag. Tänk vad fint det blev? Omöjligt att bli dåligt när motivet är så vackert…

Hö hö hö höööööö!!!!

Usch vad tråkig? Det här skulle bli min personlighetslösa vecka eftersom jag känt mig så nere, stressad, låg och hög på samma gång – och det har den blivit. Känt mig rätt tom på personlighet och liksom lite skör. Som att minsta grej kan få mig att bryta ihop.

Vilket jag såklart har gjort i princip varje dag :-)))))

Ikväll ska jag laga det här receptet och göra yoga. Sen se Husdrömmar på SVTplay och försöka lägga mig tidigt. Ja va skönt det är att vara 54 år gammal hörrni.

Puss puss

9 kommentarer | “Uppställd för bild”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elin skriver:

    Måste fråga dig för du är relationsexpert nr 1. Jag o min kille har varit ihop i ca 4 år, har gått relativt smärtfritt osv. Nu den senaste månaden har jag dock upplevt en riktigt ordentlig crush på en annan person. Jag har absolut haft små ”förtjusningar” förut, men nu snackar vi om något helt annat. Det pirrar i magen och jag tänker på hen hela tiden. Hemma är jag ganska off och vill helst vara för mig själv. Problemet är att en ev relation med min crush skulle innebära ett ganska jobbigt långdistansförhållande. Även ekonomiskt känns det jobbigt att göra slut med min nuvarande, då vi båda studerar och är ganska panka. Fan. Hjälp och råd mottages gärna.

    1. Emma skriver:

      Hej hopp, är visserligen inte relationsexperten Hanna men tänkte lägga mig i ändå! Försök tänka bort crushen från ekvationen; hur hade du gjort om det inte fanns nåt nytt och spännande att lägga fokus på? Är svaret att du kanske hade gjort slut med personen ändå är crushen förmodligen ett uttryck för ett svajigt förhållande som du kanske borde lämna ändå. Är svaret att allt vore perfekt mellan er om du inte hade träffat denna crush är det nog ett övergående spänningsmoment som iaf jag inte hade kastat allt jag hade för! Puss och hoppas det löser sig 💕

  2. Johanna skriver:

    Vilken ajjphone tar sånna amaze bilder????

    1. Hanapee skriver:

      Iphone 8 plus

    2. Anna skriver:

      Fast hon skrev ju dock att motivet gör bilden så bli inte besviken när din mobil inte tar lika bra bilder!

  3. Julia skriver:

    Hallåååå, lillbyxan? Var kan jag köpa den?!

    1. sigg skriver:

      hope. har likadana hah. du krm inte ångra dig om du baxar ett par ;-)

  4. klara strandberg skriver:

    Va e byxorna ifrån?

  5. Carro skriver:

    Hallå master behöver hjälp! Jag ska på bröllop i april (vem gifter sig ens i april) bara de är ett problem vad har man ens på sig i april??? Men mitt största problem är att jag ammar så måste ha något som är enkelt att slänga ut en boobie ur..
    Du kanske inte har så stor erfarenhet av just amning men se det som en utmaning :))))
    /puss du är bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg