Fredagen

08:31 2018-02-10

Började dagen hos soliga PT-Ullis! Hon fick mig att göra vidrig cirkelträning med de tre maskinerna ni ser i bild. Stakningsmaskinen är värst. Hatar den faktiskt :-))))

Tog en dusch, sminkade fejset och promenerade till jobbet. Solen sken och jag kände mig LYCKLIG. Sen tog jag den här bilden och skrattade ihjäl mig åt hur SJUK jag såg ut underifrån? Blev olycklig.

På lunchen provade Klara sin bröllopsklänning och jag fick va med som smakråd. Och herregud vad fin hon var!!!!! Så kul att få hänga med Klara igen btw, hon var ju min gamla chef på svt och nu när jag är på Nexiko så jobbar hon med programutveckligen där och jag får därför umgås med henne igen på daglig basis! Det är u n d e r b a r t.

Sen blev det fredags-aw på jobbet. Också en av de tydliga fördelarna med att ha bytt från public service till bolag.

Kvällen avslutades hos ett par HÄRLIGA polare med god mat, givande diskussioner(!!!) och där också världens gulligaste bebis fanns. Lånade henne lite och kände att man snart vill ha en sån lite oftare än bara till låns…

7 kommentarer | “Fredagen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Varifrån kommer jeansskjortan, är det Levis?:)

  2. Emma skriver:

    Hej och hallå jag är väldigt redo att ta ut våren i överskott pga är trött på vintern och vi behöver alla metoder för överlevnad, detta tänker jag göra genom att börja PLANERA för vår-sneakers-inköpet!!! Vad rekommenderar du???? Vet inte alls vart man ska ta vägen alls när Vans börjar kännas tråkigt? Hjälp Master

  3. Gachos skriver:

    HANNA HJÄÄÄÄÄLP ok vet att detta inte är en frågestund men behöver FUCKING RÅD :(

    Min kille(sambo livspartner älskar honom över allt annat) ska åka på utbyte i Palestina i 6 veckor.. med en snygg tjej från sin klass….. och jag tycker att detta suger så jävla mycket?

    Jag vet rent logiskt att okej han älskar mig – jag vet det – och om han skulle glömma mig/bli kär i någon annan osv osv så finns det absolut ingenting jag kan göra åt det. Ovh 6 veckor går snabbt jag vet det MEN vad gör man för att underlätta när KÄNSLORNA ändå verkligen känns? Att han ska få uppleva en ashäftig grej som han antagligen kommer minnas hela livet – men inte med mig utan med någon annan. Hur dövar man de ändå väldigt starka känslorna det väcker i en? Och hur klarar man sig här hemma i stora tomma mörka lägenheten utan sitt favorit-sällskap?

    hjälp

    1. Linn skriver:

      Hej! Jag har en del erfarenhet av särbolivet i omgångar så jag tänker att jag hoppar in också. 1. Prata med honom. Du har rätt till dina känslor, även om de är irrationella. Men det kan underlätta att vara tydlig med att det inte är för att du inte litar på honom, utan att det ligger hos dig, att det är din känsla. 2. Ladda kylen med all din favoritmat, särskilt sånt som han inte gillar. Samma princip gäller för serier och filmer. 3. Umgås med kompisar. 4 tänk att du får en massa egentid med sånt du gillar att göra, att 6 veckor ändå går fort och att ni kommer kunna höras typ varje dag mha internet. Det går bra!

  4. Johanna skriver:

    Haha och jag tänkte: ”fan vad snygg hon är även underifrån! Inte många som kan pull that off!”

  5. Anna-Maria skriver:

    Härlig fredag! :) Det blir verkligen svårare och svårare med åren att bara låna en bebis litegrann ibland. Haha! Jag planerar lite i smyg att kidnappa min kompis bebis när den kommer om några månader. Kanske får kidnappa mamma också av praktiska skäl men då får jag ju helt enkelt min kompis på köpet så det blir ju win-win. ;)

  6. Sofie skriver:

    ÄLSKAR tanken på att ni skulle ha en bebis 😍😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg