Bästa mascaran just nu

17:56 2018-02-08

Visst känns det som att man sedan tonåren varit på jakt efter Den Bästa Mascaran™? Jag håller i alla fall på så, kanske eftersom mascara är typ nummer 1 viktigaste grejen jag använder. Så nu är jag glad över att kunna informera er om att jag hittat en jävla kanonmascara.

LASH HERO heter den, är en fibermascara och kommer från Body shop (får självklart inte betalt för att skriva det här) och gör mina fransar långa + fylliga och man kan liksom ”bygga” dem med fibrerna OBS detta kan ibland gå lite över gränsen om man inte är försiktig.

Håller bra gör den också. Tog den här bilden nyss dvs. i slutet av en arbetsdag då mascaran brukar ligga under ögonen i klumpar. Bortse från vänstra ögat som har wierd vinkel kolla istället på högra och njut.

 

12 kommentarer | “Bästa mascaran just nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Karro skriver:

    Haha neeej, är också på jakt efter att mina favvo har utgått!(?) Köpte då en dyr en som inte var nå bra, sen köpte jag en annan IDAG, innan jag läste detta…………….men fibrer alltså. fick allergisk reaktion av den där fibermascaran som var hype typ 2008? fiberwig eller vad den hette? någon annan som har erfarenhet av allergisk reaktion på fibermascara? (haha) och isåfall: går det över?

  2. Anna skriver:

    Min bästa är cliniques lash power mascara. Sitter svinbra och går ändå att tvätta bort med varmt vatten.

  3. Sara skriver:

    Hittade Vasalöparen på mina föräldrars köksbord idag och ba WOW det är ju Hanna!!!! Kändes som att det va en nära vän jag såg och blev stolt! Du är så jävla modig?? Först ridningen och nu detta liksom, PLUS allt annat du gör!! Ääh sjukt imponerad av dig Hanna. Lycka till med vasan!!!

  4. nikene@insta skriver:

    Har hållt på lite liknande jag med genom åren, men återkommer alltid till Maxfactors 2000 calories och Masterpiece (den helsvarta, inte den med guldig kork). På senaste har jag även gått över till svartbrun istället för svart, och totalt fastnat för det!

  5. Hanna skriver:

    Berätta mer om din jeansskjorta!!

  6. Mini skriver:

    Nu kanske inte du är assugen på ett tips om du hittat en toppenmascara, men until next time: Armanis vattenfasta. Klarar svett & tårar, sex, pollenögon, en hel festnatt – allt. Lätt att tvätta bort och genererar frågor som: – var gör du din ögonfransförlängning? och man ba: – honey, it’s Armani.
    Deras icke vattenfasta är också grym!

  7. L skriver:

    Ser onekligen lovande ut!! Fullkomligt älskade en som hette falsies-nånting från Maybelline, men SÅKLART gjorde dom om formulan och efter det sög den röv. Det här ser ut att vara nåt liknande men undrar om den är jobbig att applicera?? När jag googlade så såg jag att det var två borstar på den och det kanske är jättetrassligt?

  8. Mikaelas Yoga skriver:

    Mitt ha-begär väcktes nu. Måste ha!

  9. Malin skriver:

    Lancôme ”Definicils” är den bästa jag vet!

  10. Nataliew skriver:

    Men jag fattar inte detta med mascara under ögonen och kladd!!! Använd vattenfast??? Hahah
    Jag använder maxfactor falselasheffect vattenfast. Den sitter EXAKT som man målade, inte bara hela dagen utan somnar man med den sitter den fan kvar dagen efter med 😂 har man som mig problem med att fransarna pekar rakt ner så är denna guld när man böjt fransarna för dom blir som magiskt fast så med mascaran på. Ja. Detta är inte sponsrat heller men I WISH!

  11. Karin skriver:

    Efter att ha läst detta inlägg så gick jag raka vägen till bs för att köpa denna. Men, är så ledsen för jag får inte till det alls sådär fint som du? Det är som att jag inte förstår hur den ska användas? Vore tacksam om du kära master vill ge en tutorial (hehe telefon ville skriva lekamen?). Framförallt är jag nyfiken på hur du får den att vara så effektfull hela dagen? Min sitter typ en halvtimma känns det som… ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla