JUST IN: 6 favoritplagg

15:44 2018-02-28

1. ”Please can I have your picture?” jag blir stoppad på väg till jobbet en vanligt dag i april. Iklädd denna perfekta cammojacka från Other stories, ljusrosa avkapade machesterbyxor och ett par vita sneakers. Håret är i en perfekt tofs och i handen svingar min svindyra jobbväska.

– Yeah sure! Svarar jag kaxigt.

Två veckor senare är jag på framsidan av brittiska Vouge med texten ”STOCKHOLMS IT-GIRL”. Kul!

2. Kjol från Zara (som jag råka tappa länken till), vill ha den riktigt superTAJT runt röven, rena hela vans, vit skjorta och röda läppar till. Herregud rös nu av min egen beskrivning? Kanske något tunt silversmycke som hänger ner i bringan. Går direkt från jobb till middag i detta.

Blir aspackad. Kjolen spricker och jag råkar kräkas över en chef :-(

3. Exakt ALLT på denna bild är snyggt. Skulle matcha detta underbara set från Other stories precis så när jag hänger med på min killes jobb-aw.

– Jaha och vad gör du om dagarna då? Frågar en av hans kollegor trevande.

Jag börjar berätta i detalj om vad som händer från det att alarmet ringer till att jag går och lägger mig. Alla lyssnar uppmärksamt…

…i 7 minuter. Sen försöker de byta ämne men jag VÄGRAR förstås:

– Lyssna då! jag är ju inte klar!!!! fortsätter jag och berättar långdraget om min dag:

– Runt klockan två brukar jag hämta kaffe men vill alltid ha det extra varmt så värmer det i mikron några sekunder”.

Anton gör slut veckan senare.

4. Till det mörkblå setet ovan skulle jag bära dessa GULDKLIMPAR från Flattered. Hur fint med blått på blått? Mmm ljuvligt. Men skulle slänga dem rätt snabbt efter att Anton dumpat mig, förknippat med för mycket ångest :-(

5. Lite oklart vad som faktiskt står på denna t-shirt KLÄNNING från Ellos men jag bär den med soliga ben, utsläppt vågigt hår, massa dyrt gloss på läpparna, vita kattiga solglasögon och slip-in från Celine. På en uteservering sitter en kille mittemot mitt bord som inte heller ser vad som står på klänningen. Jag misstar honom för att stirra på mina bröst.

– Vad glor du på?!?!?  vrålar jag mot hans håll.

– Nää va? Alltså jag undrade bara va som stod F.. feemii? svarar han nervöst

– Kallade du mig precis för fitta!??!

Sen går det snabbt. En gaffel i tinningen på honom och vips! borta.

6. USCHÄKTA?!??! Sommarmiddagsoutfiten är färdig med detta otroliga tunna set från Zara. Tänker mig schyssta lyxiga sandaler (kanske de höga bruna från stella mccartney??), utsläppt vågigt hår och en hungrig uppsyn.

– Finns det mera grillad majs elle?? Flåsar jag mellan tuggorna och blank om käften av allt smör.

– Jo.. absolut, jag kan hämta. Svarar Antons snälla mamma medan hon går in från verandan till i köket och hamnar gråtandes vid diskbänken. Hon tänker på att jag ska stanna i torpet i ytterligare tre veckor och mår väldigt psykiskt dåligt av min närvaro.

(Inlägget innehåller vissa adlinks. Det innebär en sorts länk och inte att någon annan bestämt vad jag ska publicera).

21 kommentarer | “JUST IN: 6 favoritplagg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. elsa skriver:

  #3!!! SÅ snyggt. men så mörka beskrivningar den här gången :( eller är det bara jag som har pms och är känslig haha

 2. Malin skriver:

  Haha, så mordisk på sistone!!

 3. Linda skriver:

  Älskar dig så mycket! Bli ihop med mig istället för Anton :-) vem behöver en kille ändå

 4. Sara skriver:

  Hahaha 😂

 5. Sofia skriver:

  Hahahahahaha! Fan va fantastisk du är!

 6. Amanda skriver:

  Hahaha alltså dessa inlägg är FANTASTISKA. Sluta aldrig med dom!!

 7. Julia skriver:

  ÄLSKAR dessa inlägg!!!

 8. Emma skriver:

  Älskaaaar dessa inlägg hahah. Mina favorit modeinlägg så mycket storytelling på detta och väldigt likt hur jag själv tänker med kläder/accessoarer/tom hudvård. Keep em coming!!!!

 9. Ella skriver:

  Hahaha ÄLSKAR dessa inlägg

 10. Kvarg är bajs skriver:

  Det här är fan dom enda modeinlägg jag kan läsa. Sluta aldrig <3 <3 <3 <3 <3

 11. M skriver:

  ÄLSKAR dessa inlägg! Så jävla jävla roliga OCH så snygga grejer/bra tips dessutom

 12. rasha skriver:

  hur kan folk köpa kläder INTE ha ett helt klart scenario i huvudet om hur det kommer vara när man bär dem!?! Det enda rätta!

 13. Julia skriver:

  Om Elle har tillräckligt med självdistans borde de ge dig en egen plocksida i varje nummer med tillhörande beskrivningar.

 14. Anna skriver:

  Scrollade igenom bilderna, tyckte allt var ”nopenopenope” förutom sista. Läste texterna. Nu vill jag ha allt, Hanna du är så jävla rolig!!! plz bli min vän/sambo/maka

 15. Marielle skriver:

  Stackars Antons mamma :(

  1. Hanapee skriver:

   Jag veeet :( Kände också för henne! Eftersom hon är världens bästa person!!!

 16. Brie skriver:

  Hahahah varför är inte alla modereportage skrivna så här ?!?

 17. Anna skriver:

  Bli min kompis

 18. Ajlin skriver:

  Ska på bröllop i maj och SVIMMADE rakt av när jag såg dressen från Zara. Den butiken finns inte i min stad och jag har aldrig handlat nått därifrån. Hur är storlekarna? Ge mig svar pliiiiiiis!!!

 19. E skriver:

  MASTER! Jag ska på 30-årsfest snart. En från jobbet som fyller år. Jag vet fan inte vad jag ska ha på mig? Har noll inspiration, tycker jag är ful i strumpbyxor (som man ju tyvärr måste ha på iskalla vintern) så vill helst inte ha klänning. Vill se COOL och SEXIG ut (haha oj vem är jag, men why not). Kan du hjälpa mig?Dina tips är ju bäst.

 20. Sofia skriver:

  Inte okej med så roliga bildtexter! Satte en klunk vin i halsen och höll på att dö när jag fick en inre bild av dig blank om käften suktandes efter mer majs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg