Kila stadigt ep 2

11:16 2018-02-08

Nytt avsnitt av Kila stadigt ute nu på SVTplay och Youtube.

Tycker mycket om det här avsnittet! Tycker det är så kul att Paula och Hugo har genuina diskussioner i programmet – jag kan känna igen mig så jävla mycket i den där irritationen. Men också hur fina de är mot varandra, samspelet och hur kul det är mellan dem. Det liksom SPRAKADE mellan dem på alla sätt.

Kom gärna med feedback, lyssnar mycket på er.

Puss puss

12 kommentarer | “Kila stadigt ep 2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elin skriver:

    Så fint avsnitt. Relaterar verkligen till att diskutera och kunna tjafsa om exakt ALLT. Det är något sjukt obehagligt med par som ”aldrig bråkar”…. ursäkta ? :)

  2. Matsdotter skriver:

    Jättemysigt program, ser fram emot fler avsnitt. Du är så naturlig och BRA som programledare!

  3. Ellen skriver:

    Bra program!

    Jag hade dock gärna sett några frågor om det kommande bröllopet som ju är något som är lätt att bråka om som par i planeringen (been there ;)).

  4. Sanna skriver:

    Gillade verkligen detta avsnitt!
    Tycker det är spännande hur han är helt med på att han inte tar lika mycket ansvar och att de båda tycker att det är ett problem men det verkar inte som han tar tag i problemet? Känns som en återkommande grej i heterorelationer

  5. Karin skriver:

    Jättebra program! Inget krystat, känns asnaturligt vilket är det nästa jag tycker ett tv-program kan vara :)

  6. Paula skriver:

    Jag gillade programmet, men blev nästan lite illamående av skakig filming? Kanske bara är jag som är känslig men tyckte det var lite jobbigt haha.

  7. Fanny skriver:

    Verkligen ett fint avsnitt. Och du är SÅ bra i denna roll och ställer frågor på ett bra sätt. Du är grym på det du gör :)

  8. Superbra och fint avsnitt!! Gillade det väldigt mycket, och som någon redan nämnt – du är riktigt bra på att ställa frågor och att skapa ”naturlig” stämning!

  9. Emma skriver:

    Superbra avsnitt, gillar verkligen Hugo och Paula efter det här! Tycker dock att det hade varit bra om det kanske hade varit typ 2 minuter längre/skippat nån annan fråga så man kan gå ner lite mer på djupet kring ex. ojämställdhet i förhållandet. Nu var det mer typ ”vi har klassiska könsroller och det är det vi bråkar mest om” och så släpptes det där istället för att ställa följdfrågor om förändring etc

    1. Mikaelas Yoga skriver:

      Håller med! Hade varit intressant om du/ni gick ner lite djupare ner i ojämställdheten. Tycker också att du är grym och naturlig på det du gör, du får liksom alla att känna sig sedda? Du har verkligen talang för det här! Längtar tills den dagen du få göra längre intervjuprogram typ ”Här är ditt liv” (eller vad det nu heter). Å andra sidan är det så himla gött med små fina, roliga, mysiga avsnitt runt kvarten som en kan kolla på när en inte vill fördjupa sig i något en längre stund. *standing ovantions*

  10. Emma skriver:

    Glömde skriva! Tyckte pekleken var ett superroligt inslag!!!

  11. Johanna skriver:

    Superhärligt avsnitt! Gillade det verkligen. Tycker du gjorde bra ifrån dig. Det enda som var dåligt var den skakiga filmningen i vissa delar. Upplevdes som att nån satt med en skakig hand och filmade med telefonen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG