favoritmotivet

23:00 2018-03-15

Hej GOFISAR

Åh nej. Nu har det där smeknamnet satt sig!! Måste börja jobba bort det med något nytt, förslag mottages med glädje. Märklig bild va? Kände att det enda jag ville var att ta bild på mina naglar men hade liksom ingenting att ”hålla i” eller få det naturligt – men så kom jag på! Jag har ju ett favoritmotiv! MIG SJÄLV!!!

HAHAHHAHAHAH!!!!!

Nej gu vad överdrivet

Förlåt

 

I alla fall: jag börjar må liiiite bättre. Praise the lord etc. Hostar fortfarande och är rosslig, men nånstans ser jag ljuset. Det börjar lossna nu, bokstavligen talat alltså. Med detta i bagaget har jag bestämt mig för att åka upp till Åre i helgen, jag missar Martins fest vilket är såklart svintråkigt, men jag måste ta hand om mig själv lite.

Messade honom detta förut och fick svaret ”dra åt helvete”. Hann sedan bli 0.1% orolig innan han skrev ”skoja det är lugnt”. Så ni behöver inte må dåligt för hans skull.

NU: packa underställ, mina skytte/skidglasögon osv. inför skidsemestern. Blir ju världens kortaste visit med fredag kväll till söndag lunch – men ändå värt.

Puss alla gofi… läsare!

14 kommentarer | “favoritmotivet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Petra skriver:

    Tänkte på en sak nyss när jag såg ett klipp med Alicia Wikander på youtube…

    Är du och Alicia systrar?

    1. Petra skriver:

      Hallå? Kan inte fatta att noll personer sagt något om detta ??? Är det ingen annan som ser att ni är snorlika? Eller ja inte så att man misstar den ena för den andra liksom, men alla era drag är ju typ exakt likadana???? Näsan!!!!!?????? Jag kan inte vara den första som säger det?

      Hallå eller känns som att jag typ upptäckt en ny planet och ingen bryr sig.

      1. Hanapee skriver:

        hahaha jag är SÅ smickrad!!!! tror dock ingen annan än du ser det, men jag ser det lite… hög panna och näsan typ?

        1. Petra skriver:

          Ja!!! Exakt! Speciellt när man kollar lite från sidan! Åh! Så nöjd över att du också kan se det! 😂💪🙏 Så jäkla snygga och coola båda två. jag önskar att jag såg ut valfri av er två!!! Det gör jag tyvärr inte. Mvh Gollum.

  2. Tove skriver:

    Mys med Åre, låter som rätt beslut. Martin får dricka för två på festen och komma med starka anekdoter i podden nästa vecka tycker jag!

    1. Josefin skriver:

      Håller med! Ser fram emot podden redan!

    2. Mikaelas Yoga skriver:

      Jag med! Får podd-längt!

  3. linnet skriver:

    amazing hud just nu???! kan du inte berätta ingående om din hudvårdsrutin?

  4. Ida skriver:

    Hanna! Håller på och planerar min kombinerade 25 års/examensfest och skulle behöva lite råd. Tänkte spara pengar och skippa hyra lokal och istället vara hemma i lägenheten, bor hyfsat stort så borde inte vara något problem. Vad är dina bästa festfixartips, typ vad bjuder man på, hur gör man läggan festfin, är det kul att planera in nån ”aktivitet” eller hatar alla det?

    1. B skriver:

      Ja jag vill oxå höra!

      1. Sofia skriver:

        Jag med :)!

  5. BN skriver:

    Hanna behöver akut hjälp. Har aldrig mått så dåligt i mitt liv. Min kille och jag har gjort slut vilket känns förjävligt. Men ovanpå detta har min bästa vän svikit mig på ett sätt att jag aldrig kommer kunna lita på henne igen. Hur tar jag mig ur det här? Känner mig ensammast i världen. Kram

    1. Mikaelas Yoga skriver:

      Åh. Fick hjärtsnörp av din kommentar. EXAKT detta hände mig när jag var 23. Livet sög och jag ville typ dö. Vad jag gjorde? Försökte hänga med de vänner jag hade, umgås med min familj, unna mig vackra saker. Men framförallt: Låt det vara såhär, acceptera känslan och lita på allt bara kommer att bli bättre från nu. Jag lovar, det blir bättre. Du kommer att hitta en (eller flera!) nya bästisar och du kommer att bli kär igen. This is not the end. Stor kram å massa kärlek!

    2. Josefin skriver:

      Du är inte ensam BN! Kram! ♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg