Saker jag tänker på just nu

11:30 2018-03-15

– Andra avsnittet av Gift vid första ögonkastet. Tycker ändå att matchningen mellan brandmannen och hon djurtjejen blev bättre än vad jag väntat mig. Han VÄXTE faktiskt  lite på mig i samma veva som norra europas största peace-halsband åkte av OCH att han verkade ha mycket kompisar. Sånt är alltid betryggande.

Men å andra sidan vad fan kommer hon säga när halsbandet åker på igen…? ”Peace man” ? Hahahaha skrockade högt åt mig själv nu.

Tycker nästan det är lite ”lur” när man träffas sådär i finkläder på högtidsfester (eller på gym för den delen), man vet liksom inte vad den man flirtar med har för stil egentligen. Eller är jag bara superytlig nu? Förmodligen.

Han höll dock på att tappa mig igen då han kallade henne för ”busfrö” i en synk, men men. Hursomhelst de kommer ju med nästan all säkerhet inte att hålla.

 

– Hur bildas slem? Min plan om att bli frisk på onsdagen höll uppenbarligen inte, istället sitter jag även idag, torsdag, och FRUSTAR slem som aldrig tar slut. Tycker det är så märkligt med slem, man snyter sig, harklar, hostar och har fullt sjå med att få bort det så vips vaknar man upp en dag utan det? Sån konstig sak lill-kroppen sin grejar på med.

 

– Valet i höst. Såg att några av er önskade att jag skulle skriva mer om poltik och valfrågor iom valet i september, kul! Men även om jag inte är anställd av svt längre så syns jag emellanåt i deras produktioner – vilket betyder att jag måste vara superförsiktig med just partipolitik. Rent kommersiellt har bytet av jobb inneburit att jag kan göra fler samarbeten (några ni kommer se snart!) då jag inte har ”premiär” i rutan samtidigt. Men just politik är för känsligt, speciellt under valår. DÄREMOT kan jag absolut engagera mig i vissa politiska frågor som inte är ensam knutna till något parti – vilket jag också kommer göra.

 

 

8 kommentarer | “Saker jag tänker på just nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Gabriella skriver:

    AAAh jag rys på när han lyssnar på bröllopslåten :(:( Håller med om allt!!

    Ang. slem: när det känns som att en vaknar upp utan slem så är det egentligen LUR för kroppen producerar alltid slem för att typ smörja (??) och rensa kroppen. Bara att det är mindre mängd, men ändå mycket.

  2. Sandra skriver:

    Tänkte på det där med klädseln igår! Har börjat kolla ”Gift…” från Australien. Kan inte få nog! Där är det drama.

  3. Jenny skriver:

    Men noterade ingen hans USLA kvinnosyn? Han refererade till hur man ska typ behandla ”sin kvinna” och sen var det en sak till som jag glömt men det gav mig rysningar. Så obehaglig!

    Btw så träffades jag och min man på ett bröllop (inte vårt eget höhö) och det var min största skräck när vi skulle ses civilt första gången därefter; tänk om han har en gräslig stil typ tumring och utsvängda jeans och strumpor i sandaler etc.

    1. Rebecka skriver:

      hahahaha tumring är ändå det värsta!!!

    2. Robert skriver:

      Och du kan bedöma hans kvinnosyn baserat på detta? Det säger mer om din egen inskränkthet än något annat. En kvinna som presenterar sin man (alltså den personen hon är gift med, svårt att skriva detta på ett sätt som inte riskerar att bevisa vilken obehaglig person jag egentligen är) inför andra som ”min man” är också en obehaglig kvinna med usel manssyn förmodar jag?
      Rannsaka dig själv.

      1. Hanapee skriver:

        Lugn robban

  4. Jessica skriver:

    Tänkte när jag lyssnade på podden att du kommer omvärdera honom efter andra avsnittet. Jag tyckte också det var cringe varning deluxe efter första avsnittet, men han växte. Det är kanske inte en heelt felmatch ändå. Alltså det kommer ju knappast hålla, men jag tycker att de två killarna man matchat känns mer fel. Och jag fattar helt klädgrejen, farligt med första intryck där man inte ser personens skopreferens med en gång ;)

  5. Karin skriver:

    Hahaha. Reagerade också otroligt starkt på BUSFRÖ. Var tvungen att säga det högt för mig själv och rös nåt så fruktansvärt av obehag. Mkt starkt program

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp