216. Asexuell eller as-sexuell?

23:13 2018-04-02

Mycket stark frågepod! Hanna håller äntligen sin rant om varför hon är trött på nivån när folk ”förklarar” feminismen och Martin listar sina bästa vs. sämsta egenskaper som förälder. Sen pratas det engelska rätt länge eftersom en lyssnare tvingar oss. Det hela avslutas med rätt stel och nervös stämning när det reds ut huruvida Hanna och Martin skulle vara ett fungerande par eller inte…

Ni hittar den som vanligt där poddar finns! Gör du skulpturer av ditt snor, äter videung och eldar på möss? Tryck play nedan:

8 kommentarer | “216. Asexuell eller as-sexuell?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mli skriver:

    Trött på feminismen? Does not make me wanna listen : (((

    1. Hanapee skriver:

      Trött på nivån på feminismen*

      1. Emma skriver:

        Tycker det var en mkt bra rant, håller med om allt! Helt klart lyssnansvärt Mli!

  2. Marielle skriver:

    Förlåt men kände mig löjligt stolt över att ni valde att svara på min fråga. Satt och småskrockade nöjt för mig själv där i bilen. Tack för en bra pod, som alltid.

  3. Emma skriver:

    Tror att feminismen som med allt annat går i cykler. Nu har det varit inne i några år att vara feminist, engagera sig och ta debatten, men nu är det väl lite… ute…? Känns som att det är rätt ute att vara politiskt engagerad öht? Bara en spaning från lille mig

    1. Hanapee skriver:

      Hm, känner snarare tvärtom, speciellt när man tittar på ”ungdomsbarrometern” där just samhällsengagemang bland unga är större just nu än någonsin innan, samt känslan av att ”kunna påverka” som också ligger i topp. Tragiskt nog hos enbart unga kvinnor iofs.

  4. A skriver:

    Håller helt med dig angående feminismen. Man kan inte bygga en ideologi på premissen ”alla måste vilja vara med”. När feminismen måste anpassas, mysas till och börja handla om powern i att vara avklädd, sminkad och sexualiserad för att folk ska vilja vara med så är det ju liksom inte feminism längre. Jag skiter i om folk kallar sig feminister eller inte, feminismen behöver inte polerade bajskorvar. Feminism är kamp.

  5. Nike skriver:

    CHOCKEN när jag insåg att titeln var en cliffhanger på den kommentar jag skrev för några månader (?) sen?! PANIKEN när det var 3 minuter kvar av podden och jag började tveka på om ni skulle hinna med att ge ett svar överhuvudtaget?! LÄTTNADEN när jag äntligen fick lösningen på livets gåta?! Kära asexuella Hanntin/Marna (inte ens ert couple name låter bra) – 1000x tack för detta <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg