217. Dalar och skrev

22:13 2018-04-09

Facebook-poliser i barnböcker, Hanna är så otroligt trött på att vara rädd för allt, en bruten stav, Martin har haft en vidrig påskupplevelse, avgrundsvrålet på barnland, coola 14-åringar som inte säger hej till pinsam 29-åring och en massa massa mer.

Ni hittar den som vanligt där poddar finns. Spår du i kristaller, samlar på kvistar och är vän med järv? Tryck play nedan:

 

20 kommentarer | “217. Dalar och skrev”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Marielle skriver:

    Alltså bästa podden på väldigt länge! (Den är ju alltid jättebra men den här gången alltså.. wow). Älskade de målande beskrivningarna av de miserabla påskhelgerna. Kände Hannas frustration och sorg i skidbacken och kände Martins irritation vid korvgrillningen och hans skräck på leklandet. Och skrattade såklart ihjäl mig mellan varven. Så. Jävla. Bra.
    Tack!

  2. Sara skriver:

    Skrattade fruktansvärt mycket åt det här avsnittet. Ett av era bästa någonsin!!! Låg med magkramp och tåriga ögon till slut. Och kände samtidigt sån sympati för er <3333 älskar er och podden.

  3. Frida skriver:

    Fick stänga av poden på tåget pga höll på att bryta samman av Martins läte på leklandet. Fantastiskt avsnitt! <3

    1. A skriver:

      Hahaha samma här! Skrattade seriöst rakt ut högt på tvärbanan

  4. Emma skriver:

    jaaaa älskar långa knäppa vardagliga anekdoter!!!!

  5. Majjsan skriver:

    HAHAHAHA Martins berättelse om att grilla på en skolgård, så jävla kul! Extra kul med tanke på hur många fina grillplatser det måste finnas vid havet i Halmstad?? Varför just där liksom?

  6. Inne hos Ina skriver:

    Underbart roligt avsnitt!

  7. Bent skriver:

    Hahahahha fick såna flashbacks av Martins grillhistoria… Vi gjorde så jävla konstiga grejer som jag skämdes för när jag och mina syskon var små och det var ofta dålig stämning… Att sitta och grilla på en skolgård är exakt en sån sak min familj skulle kunna göra.

  8. Julia skriver:

    Bästa avsnittet på länge, skrattade så mycket! Långa, detaljerade händelser från era liv är det allra bästa.

  9. Fanny skriver:

    Instämmer med de andra, UNDERBART avsnitt!!!! och så stor igenkänning på det där med att vara rädd och hur jobbigt det är. hatar just allt kring vintern som gör en rädd för halka och skit och får adrenalin påslag av att nästan tappa något. det räcker liksom för mig.

  10. Trökmånsen skriver:

    Hej Hanna!

    Jag är stort fan av dina modeinlägg och undrar om du skulle kunna förbarma dig över en nybliven universitetsstudent. Jag började plugga den här terminen och hasar nu omkring i på campus och känner mig så tröökig rent klädmässigt. Innan studierna jobbade jag länge på förskola, så sakta men säkert har slitstarka byxor, fleecetröjor och promenadvänliga skor (läs fula kläder) smugit sig in min garderob, för att nu tillslut utgöra majoriteten av mina kläderna.
    Jag vill att detta ska få ett slut!! Så undrar om du kan tipsa om kläder som passar en student, dvs snygga och ”hippa” (förlåt) och som inte är svindyra. Gärna plagg som man inte tröttnar på direkt, utan kan kännas kul att ta på sig även ett år från nu. Kan även nämna att jag studerar till psykolog så är inte direkt främmande för polokrage. KRAM!!

  11. Klara skriver:

    HAHAHAHA alltså jag skrattade högt och flinade som ett fån hela tunnelbaneresan hem idag. Fyfan vilket bra avsnitt! KÖNG ni är!

  12. Moa skriver:

    Idag var en sån där riktigt urusel dag när man av oklar anledning är irriterad på ALLA, även sin snälla pv, får utbrott, blir plötsligt självmedveten och skäms så mycket över sitt beteende att det kommer en stooor gråt mitt under lunchen osv osv. Men det här poddavsittet… Då vände det… Så mycket igenkänning i det du sa Hanna och GRÄT av skratt till Martins leklandshistoria?? Tack ni är bäst

  13. Maja skriver:

    ”På Ica maxi fikar ju liksom a a alk.. äh det var inget” hahhaah

  14. Sofia skriver:

    Instämmer med alla andra! Skrattade så jag grät på pendeltåget!!!

  15. anna skriver:

    så roligt avsnitt ! bästa på längeeee hoho

  16. Anna skriver:

    Hade på avsnittet när jag sprang men var tvungen PAUSA pga skrattade helt enkelt för mkt för att klara av att lyssna och springa samtidigt. Då är det fan kuuuuuul <3

  17. Sofia skriver:

    Roligaste jag lyssnat på på riktigt länge. Var tvungen att hålla mig ifrån att skratta rakt ut vid läggning av barn. Mitt liv är mer som Martins med barn osv men kan relatera så mycket till dig också Hanna.

  18. Emma skriver:

    Stämmer in i hyllningskören! Detta avsnitt var, så att säga, något av det roligaste jag hört PÅ LÄNGE

  19. En annan Hanna skriver:

    Älskade detta. Kände igen mig så mycket i så många saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG