Fredag morgon

12:08 2018-08-31

Vaknar upp på loftet i stugan. Sovit länge och hårt. Har lite ont i käken och känner hur jag gnisslat tänder. Under natten har jag drömt att jag blev klippt jättefult, fick en kort bred frisyr och var därför så fruktansvärt ledsen i drömmen.

Hade kanske hoppats på att få drömma något lite mer betydelsefullt natten till farmors begravning? Men nu blev det alltså en dröm om min frisyr.

Är glad och jätteledsen på samma gång den här morgonen. Glad över att få träffa min familj och släkt, ledsen för att aldrig få träffa farmor igen. Vädret ute doftar höst och himlen kan liksom inte bestämma sig för om den ska vara blå eller vit. Ett minne slår mig rakt i magen när jag packar in min väska i bilen.

Tror det är vädret som påminner mig om alla de tidiga höstarna jag och farmor plockade bär från buskarna på gården. Krusbär och vinbär. De smakade pyton direkt från busken men jag visste att så fort farmor kokat dem så blev det min favoritsylt.

Glad och ledsen på samma gång.

7 kommentarer | “Fredag morgon”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Amanda skriver:

    <3

  2. Becky skriver:

    <3

  3. Anna skriver:

    ❤️

  4. Elsa skriver:

    <3

  5. Johanna skriver:

    Kram!

  6. Tobias skriver:

    Hej!
    Du är så snygg Hanna😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg