Ro i själen

12:17 2018-09-02

Vet liksom inte vad som känns som ”rimliga bilder” att lägga upp från en begravning? För första gången i mitt liv(?!) känner jag något märkligt behov av integritet, framförallt i respekt för farmors liv. Är väl hur rimligt som helst förstås.

Begravningen var fantastiskt fin. Martins (alltså pod-Martin) mamma var präst och farmor hade verkligen ett gott öga för henne så det kändes väldigt fint att hon fick vara den som begravde farmor. Självklart var det jättetungt också men kände mig samtidigt så nära livet och har efteråt känt mig så lugn inuti. Hoppas det är att jag fått nån slags kontakt med gud!!!!!

Hade tänkt åka tillbaka till Stockholm dagen efter men struntade i det och stannade istället hemma hos mamma och pappa hela helgen och hade en så mysig lördag med morsan ute i den bygd hon kommer från. Fick en snabbrepris av hela hennes ungdom och höra en riktigt stark historia om hur hon, i ett försök att bli full som trettonåring, blandade magnecyl och cola? Ändå uppfinningsrikt.

Nu sitter jag på tåget hem. Ska göra naglarna och typ lägga nån onödig ansiktsmask, har tv-inspelningar i veckan och tänkte försöka styra upp mitt ansikte :-)))

Puss alla som läser!!! Tycker om er ja!

7 kommentarer | “Ro i själen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  <3

 2. Felicia skriver:

  ❤️❤️❤️

 3. Ella skriver:

  Så mysigt att läsa om din tillvaro nu, att få några små inblickar då och då och att de är mer styrda av din lust. Inläggen känns mer avslappnade och reflekterande? Du känns mer avslappnad? Jag vet inte om det stämmer men det är min upplevelse i alla fall. Hoppas att du också känner så. Kul! Bra! Tjoho!

  1. Hanapee skriver:

   <3 <3 <3

 4. hanna skriver:

  *bygd

  1. Hanapee skriver:

   sympatiskt.

 5. Malin skriver:

  <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg