V. 37

18:08 2018-09-10

Hej hej

Nu kör vi!!!!!! (skoja). Ny vecka. Gammal bild dvs från igår då jag röstade.

Jaha läget med mig då? Jo, har ont i benet, dåligt samvete för jag inte bloggat, ångest över att jag inte får uttrycka mig partipolitiskt, dessutom jävligt ont i foten/benet. Och så regnar det åt det grövsta ute. Och just ja, ska få mens typ nu enligt min app.

Japp.

Nä men är faktiskt rätt glad? Tror det har att göra med mina kollegor som jag haft så trevligt med idag. Tänk va! Vilken ynnest att få jobba i team med roliga! Ska vi se vad jag ska göra i veckan? Någon av er skrev faktiskt att hen saknade det och då blev jag glad, hihi.

Oki vi kör:

MÅNDAG
Hoppas på podinspelning i kväll men Martin verkar ha kopplat ner totalt. Han valvakade ju med sossarna igår och är väl förmodligen åsiktsbakis.

TISDAG
Jöbb!!!!!

ONSDAG
Träna med otroliga pt-ullis på morgonen! Ska till NAPRAPATEN efter jobbet och undersöka min fotknöl och smalben som jag har så satans ont i. Nervös inför hur fan det ska gå på Lidingöloppet?! Just ja! Ska dricka öl med en jättekul tjej jag ”hittade” på instagram. Och här nånstans får jag väl också min mens.

TORSDAG
Spela in tv med soliga Rebecca och Fiona! Skulle göra Gott Folk-pod med Mauro Scocco senare men nu krockar det med tv-inspelningen. Guuuuu vad jobbigt det är att ha så tunga arbetsuppgifter som mig!!!!! Intervjua kändisar åt höger å vänster!!!!! :(

FREDAG
Jobb och härligt konstevent som min bloggkollega Sandra Beijer håller i. Ska eventuellt åka hem till Sundsvall på kvällen här. Blivit besatt av att åka hem? SO SUE ME!!!!

LÖRDAG & SÖNDAG
Vandra omkring hemma.

7 kommentarer | “V. 37”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lina skriver:

  Hej! Har gått och burit på det här ett par dagar men inte vetat på vilken plattform jag skulle uttrycka mig, MEN; det du skrev på stories efter debatten där Lööf o Åkesson rök ihop är det visaste jag läst angående politik på väldigt väldigt länge! Är så trött på kändisar som ska lägga ut vad de INTE röstar på, man kan liksom inte bry sig minde. + att folk som ej är kändisvänster blir bara mer provocerade att gå ännu längre åt höger.

  / kommer från liten ort och förstår varför folk missnöjesröstar (i allmänhet, ej ett parti i synnerhet)

 2. Elin skriver:

  När jag läste rubriken trodde jag att du gick ut med din graviditet som du hemlighållit till v 37 (lex Kylie Jenner) tills jag läste ordet MENS :) följer för många mamabloggar uppenbarligen

  1. Julia skriver:

   Haha älskade detta!

  2. Anna skriver:

   Haha! Men dricka öl kom ju innan?

  3. Hanapee skriver:

   Hahahahaha

  4. mli skriver:

   Jag blir alltid lika chockad och misstolkar dessa rubriker på måndagar!
   Första gången var i februari när Hanna skrev v7 – då fick jag PANIK och kunde knappt läsa inlägget.
   MVH en frivillig barnlös som tydligen skräms av ev graviditeter

 3. Tale skriver:

  åsiktsbakis :’-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG