4 plagg jag rekommenderar

23:18 2018-10-23

1.”Tjena druvan, står du här och saftar?” säger din nya kollega STEFAN när ni träffar på varandra vid vattenmaskinen, du iklädd din nya underbara frukttröja från Zara och han som alltid med tight skjorta instoppad i för stora chinos. Tre sekunder senare är vattnet som kommer ur vattenmaskinen rött.

Och Stefan är död.

2. Första snön! Jag går runt i höga mörkblå utställda jeans, min nya vita jacka från COS, rosa stickad mössa och nån väldigt dyr chic väska dinglandes på axeln. Plötsligt får jag en snöboll i nacken! Ha! ha! Det är Anton som ser mig och vill busa! Vi springer runt ett träd och kastar snöbollar på varandra! Ha! Ha! Romantiskt! Första snön! Vi skrattar och ler! Men jag är arg. Nu jävlar ska han få. I min vänsterhand skapar jag den hårdaste ispärlan någonsin och sular den rakt in i tinningen på honom.

HAHAHAHA skrattar jag och ligger dubbelvikt.

Anton faller till marken. Den närmsta veckan ligger han på sjukhus för svår hjärnskakning.

3.  Fredag. Fest (givetvis). Jag är bjuden på ett höstbröllop och klär mig i smaragdgrön lyxig satinklänning med ena axeln bar, löst vågigt hår och dessa färgglada blingande hängen från Other stories. ”Oh… you look perfect” säger en mansröst som tillhör en mörk lång ståtlig 40-årig man. ”Hehe thank you” svarar jag snällt och känner PEPPEN över kvällen fyllas i min kropp. ”Your earrings look so good… how expensive are them?” säger han och ler stort. ”Veeery” säger jag skämtsamt och nickar överdrivande.

Lite senare under kvällen går jag ut för en nypa luft (obs se om den långa mannen är kvar) men ser då istället hur en fågel kommer flygandes rakt mot mig och siktar in sig mot mina öron. Det är en TRÄNAD TAM RÅNAR-SKATA som den långa mannen lärt upp hur hen skall norpa örhängen!

Jag springer från festen gråtandes med blodiga små trasor till öronsnibbar.

4. Viktigt jobbmöte och du har på dig ditt eleganta och sofistikerade set från Zara, vita stövletter, massa läppglans och en charmig blick. Du äger mötet. Har stora idéer, får gensvar, applåder och beröm. Under sista minuten känner du dock hur det börjar ”trycka på” så att säga. Där bak. Ditt anus behöver släppa ut något och du gissar att det är…. en jättefis. Du blir plötsligt stel och konstig på mötet. Din pissiga chef Harald Bovalius frågar inför alla ”oj vad hände nu?” och du blir knallröd i ansiktet och stapplar konstigt till din plats för att knipa ihop jättefisen och ursäktar dig med att ”du började må lite dåligt”

”Ja jag visste väl att du inte skulle ro hem det här den här gången heller, men nära var du!” säger Harald Bovalius och slår ihop sin laptop. Du kokar av ilska. Och då händer det. Du släpper på trycket och ut kommer det en sån enorm sprutskit att alla i det vita konferensrummet får små bruna runda prickar på sina kläder.

Men du och ditt bruna set är prickfritt. Du öppnar dörren, går ut därifrån och kommer aldrig någonsin tillbaka.

30 kommentarer | “4 plagg jag rekommenderar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A skriver:

  Harald Bovalius, dör! Hahaha

  Ett tag när jag hade svårt att somna brukade jag rabbla upp så många Skilda världar-karaktärer som möjligt. När det i te hjälpte gick jag över till Nya tider. Mvh såpoperageek av min tid

 2. Sofia skriver:

  Detta är det bästa som någonsin hänt någonstans!

 3. Evelina skriver:

  Hahaha! Tack Hanna för att du är så jävla ROLIG! <3

 4. Anna skriver:

  Jag skrattade högt. Du är så jäkla sjuk!! 😂 love it

 5. Lotta skriver:

  Hahah, älskar dessa inlägg!!!

 6. Mikaela skriver:

  Hahahaha bästa klädinlägget jag läst någonsin – din fantasi och förmåga att förmedla den på ett klockrent sätt är något jag verkligen är avundsjuk på.

 7. Elsa skriver:

  Bästa fashion-inlägget!

 8. Mathilda skriver:

  Haha, detta var det sjukaste jag har läst den här veckan!!

 9. Louise skriver:

  HAHA <3

 10. Julia skriver:

  älskarrrr detta

 11. Madde skriver:

  HAHAHA! Sjuk i huvudet, men relaterar så mycket.

 12. Sara skriver:

  Blev nyfiken på Zara efter inlägget och gick in och kollade på hemsidan. Intresset dog på en gång, modellerna ser undernärda ut. Armbågar som är större än överarmar, nyckel- och bröstben som sticker ut. Det går inte att få en uppfattning om hur kläderna ser ut om en har bröst, mage eller rumpa. :(

 13. Linnea skriver:

  SKATAN, jag dör vad roligt!!

 14. Maja skriver:

  Dom här inläggen alltså!!!! <3 <3 <3

 15. Samira skriver:

  Du är totalt sjuk i huvudet och jag älskar det SÅ mycket! <3

 16. Alma skriver:

  Hahaha, en tränad tam rånar-skata!!!! Tack för att du finns Hanna <3

 17. C skriver:

  Prutt-och bajshumor <3 <3 <3

 18. Victoria skriver:

  Hhahaha asså vad ja älskar dessa inläggen <3<3<3

 19. Ida skriver:

  ÄLSKAR DET!! MER MER MER

 20. Sofia skriver:

  Alltså den sista <3 Ligger och smygläser mobilen vid nattning men börjar skratta så högt att barnet vaknar igen :/

 21. Helena skriver:

  HAHAHAHAHVAVAHAHSVSVA!!! JAG ÄLSKAR DIG! 😂😂😂

 22. Linnéa skriver:

  Detta var nog det roligaste jag läst på LÄNGE. Skrattar högt, precis prick min humor. Extra mycket uppskattning för den tränade-tam-rånar-skatan. Dessa inlägg är de bästa <3

 23. M skriver:

  Alltså du är ROLIGAST. Haft en riktigt skitdag (höhö) och läser detta nu innan natta. Blir glad igen <3 tack!!!

 24. Carro skriver:

  Hahah Halloween edition? Sjukt obehagligt KUL 😂😂😂

  1. matte skriver:

   du är söt

 25. Josefin skriver:

  hahahahaha bästa jag läst på länge!!!

 26. rasha skriver:

  Stefan är död.

 27. Johanna skriver:

  Hahahaha alltså nr 3 och 4!!

 28. J skriver:

  Jag skrattar alltid högt när jag läser dina plagg-inlägg. Klockrena! Älskar’t.

 29. Amanda skriver:

  …man vill ju ha bajs-setet ändå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg