hit me baby one more time

15:46 2018-10-23

Älskade!

Hur mår ni? Jag mår bra(!). Ja, förutom att jag ligger och spelar Sim city på telefonen halva nätterna vilket gör mig så satans trött och förstörd dagen efter. MEN HELT KLART VÄRT!!!!!

Idag var min projektledare My på jobbet med sin gulliga 7-månadersbebis Penny som jag direkt kidnappade för att använda som en färgstark modeaccessoar! Finns det något mer gosigt än att få ha en glad bebis på höften? Jag tror faktiskt inte det. Hålla om det lilla tjocka låret med ett stadigt grepp!!! Nä nu klämtar modersklocka

Tick tock

 

Vad tycker ni om mitt skamlösa fejk-gucci-inspirerade bälte jag har på mig??? Lite fräckt va! I övrigt går det inte att ha på sig den här byxdräkten från h&m mer än 0.1 sekund utan att den blir skrynklig :-)))

5 kommentarer | “hit me baby one more time”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. L skriver:

  jag mår ok men förkyld!! plus att jag drömde att min mamma fick barn med min kollega så det var lite stel stämning på jobbet imorse. jag älskar bebisar och vill också…..ha……en……men hur går det ens till?? måste jag ha partner och en stabil inkomst??? alltid när jag tänker på att skaffa barn i framtiden tänker jag att det inte är JAG som ska göra det utan något avlägset framtida jag som jag inte känner, och så blir jag lite rädd när jag inser att det är ju faktiskt riktiga lilla JAG som måste göra det…. och så tänker jag inte mer på det på ett tag till. tack för mig glad tisdag!

  1. Hanapee skriver:

   Exakt så tänker ju jag med! Aaaaaah <3 men vi fixar det

 2. Karro skriver:

  Stark rubrik! Och söt bäbis <3

 3. Linnea skriver:

  Fick tidigt missfall i helgen så det känns sådäääär. Suck.
  Vill ja glad bebis på höft ju!

  1. Hanapee skriver:

   <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG