V. 47

19:48 2018-11-19

Min första vecka på frilans (SOM VÄL INGEN HAR MISSAT NU EFTER MITT TJAT OCH GNAT). Vad ska man göra då? Vad gör jag? Vem är jag? Hallå? Finns jag?

 

Måndag
Ja den här har ju typ varit nu. Men jag har har haft PT-timme på morgonen och sen spelat in två poddar med Martin. Köpte också ett ny bronzer från NARS i färgen Laguna.

Tisdag
Har ett två timmar långt möte på förmiddagen om grejen jag ska göra i december (om 1 vecka kan jag säga). Det ska bli mysigt! Tänk om jag kan luncha med Anton efter? VILKEN GREJ! Inte lunchat ihop på kanske två år eftersom vi alltid jobbat så jävla långt ifrån varandra.

Onsdag
Håller i klimatångest-eventet på Kungsgatan 3!

Torsdag
Hahaha alltså kan knappt skriva det här för det är så JÄVLA OPASSANDE ATT GÖRA DET HÄR DAGEN EFTER ETT KLIMATEVENT. Men jag ska flyga. Till Toronto. Fy fan vad dåligt jag mår över det här i hundra procent klimatsynpunkt men samtidigt, vad hjälper min ångest träden? Inte ett skit.

Fy fan.

Fredag, lördag, söndag
I toronto hos Linnea och Johan <3 <3 Ska gå på soulcycle och feministisk teater. Och skriva på en massa tv-program som jag vill göra nästa år. DET NI!!!

10 kommentarer | “V. 47”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. rasha skriver:

  Njut när du ändå ska göra det och få ut så mycket som möjligt utav det :) resan alltså.

 2. Anna skriver:

  I feel you med klimatångest och flyg……… om man inte kan undvika att flyga, som i detta fallet (alltså man kan ju inte åka tåg till Toronto) så kan man klimatkompensera! Det finns olika projekt runtom i världen som klimatkompensationen kan finansieras av (typ solceller, plantering av regnskog osv). Man kan ju inte köpa sig ur det dåliga klimatsamvetet, men det kan lindra effekterna litegrann iallafall. Är ingen expert utan har precis börjat kolla på det själv för framtida flygresor, här finns lite mer info: https://klimatkompensera.se/produkt/klimatkompensera/

  Kram (ingen ironisk kram) från ett megafan <3 <3

  1. Ronja skriver:

   alltså det GÅR ju självklart att undvika flyg…… genom att helt enkelt inte resa till ställen som kräver att en flyger? det är ju ingen mänsklig rättighet att resa/flyga, ngt som vi behöver börja inse :)

 3. P skriver:

  Hmmm.. Flyga till Toronto flera gånger på några månader ?! Sjukt faktiskt

  1. Hanapee skriver:

   JA MEN INGEN HAR VÄL ANTYTT ANNAT HERREGUD

 4. Hanna skriver:

  ALLTSÅ har ringt upp mina föräldrar för att kolla hur det kommer sig att jag också alltid sagt aNschett!? Mvh you are not alone in this 💓💓💓💓💓

 5. Marielle skriver:

  Tack för att du bara skriver att du ska flyga och har ångest för det och inte som typ alla andra skriver ett skitlångt försvarstal om hur mycket du ”klimatkompenserar”. Finns inget störigare än det. Ha så kul i Toronto!

 6. Matilda skriver:

  Hoppas så att ditt hemliga möte om va du ska göra i december är musikhjälpen!!!

 7. Anonym globetrotter skriver:

  Jag ska också flyga till Toronto i vår och kom precis hem från Colombia. Och orkar inte ha ångest för det. Alltså sorry men jag lever faktiskt bara en gång och snart kAnske jag har familj och det är slutfluget på många år men tills dess behöver jag göra saker som jag älskar (resa) och tror liksom inte att det är Hannas två resor till Toronto som gör att jorden går under utan hur företag flyger business runt i resten av världen dagligen osv osv ba kör Hanna

  1. K skriver:

   Även de framtida klimatflyktingarna ”lever bara en gång”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp