Veckans 3 starka tips

11:53 2018-11-20

1. TV-SERIE: THE ROMANOFFS
Jag snyltar hundra procent på min kompis Prime-konto nu på Amazon för att kunna se serien The Romanoffs som är skapad av samma kille som gjorde Mad men. Och det är så JÄVLA bra. Inget av avsnitten hänger ihop förutom den lilla detaljen att någon i varje avsnitt är besläktad med ryska tsarfamiljen Romanov. Man kan säga at ”serien” består av ca 1.5 h långa kortfilmer – som ett kort oansträngt och trovärdigt nedslag i människors liv.

Sen är det tyvärr lite blandad kvalitet men alltid med väldigt starka karaktärer och livsdilemman. Älskar också att scenerna får ta sån jävla TID. Imponerad av *berättandet*.

Avsnitt två var såpass bra att jag skrek lite rakt ut. ”AAaaaah” lät jag. Se den!

2. PLAGG: SVARTA MOMJEANS
Köpte ett par häromdagen och insåg hur mycket jag kan ha dem till? Alla tröjor som legat och skräpat som små avdankade gäddor i garderoben kommer nu äntligen till användning. Jag KAN inte använda stuprörsjeans längre utan att känna mig som nån i åttan men vill samtidigt ha svarta jeans. Ja, ni förstår ju problemet. De här fina är från Gina Tricot för mkt billig peng. Såg att Zara också har massa fina avklippta.

3. DIGITALT TIPS: MARKERA LÄTTARE!
Fick det här tipset av Fjanton i morse och delade genast det vidare på min instagram som att det vore min egen upptäckt (ursäkta men jag har tappat 100 följare på instagram senaste dagen???? Ngn hatar mina stories, kuk-hövven). I alla fall :-))) man kan alltså markera genom att hålla ned space (eller vilken knapp som helst på telefonens tangentbord). Otroligt!!!

13 kommentarer | “Veckans 3 starka tips”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Alltså detta med iPhone måste vara en ny grej efter uppdateringen? Fick också reda på det igår och känns ju orimligt att hela världen samtidigt plötsligt upptäcker något som har funnits hur länge som helst?? Eller??

    1. Klara skriver:

      Det fanns faktiskt redan innan! Mvh, vet ABSOLUT ingenting om teknik men dejtar en fem år yngre datakille som har KOLL på Apple och sånt och visade mig detta magiska redan i somras :’)

      1. Emma skriver:

        Wow vad sjukt ändå!!

    2. Caroline skriver:

      Har för mig att det kom när iPhone 6s släpptes, alltså hösten 2015 :)

      1. Hanapee skriver:

        JA MEN UPPENBARLIGEN HAR VÄLDIGT MÅNGA MISSAT!!!! kaxmört!!!!! fick 55 Dm:s på insta om det idag

  2. Jessica skriver:

    Ååh, vad det är svårt med byxor. Har gått i stuprörsjeans sedan gymnasiet och det är ju let’s face it 13 år sedan. Men min kropp passar inte i momjeans. Jag är för kort och kurvig för att typ alla andra byxor ska sitta snyggt. Men känner mig också som att jag fastnat i min stil när jag har tajta jeans. Så nu har jag antingen byxor som gör att jag känner mig otrendig eller som jag inte tycker sitter snyggt, och båda för mig att känna mig obekväm.

    1. MK skriver:

      Same! Själv har jag relativt smal midja men är stor över rumpa, höfter och lår vilket gör att byxor antingen är för tighta över benen/rumpan eller skapar värsta gapet i ländryggen och ba ser hemska ut. Har inte hittat någonting som sitter någorlunda bra förutom tighta stretchiga jeans med stuprör 😓 någon måste ju sitta på bra tips till oss också – var är ni kurviga snällisar som kan dela mer er?!🙏

    2. elsa skriver:

      jag har exakt samma problem :( hittade dock ett par lösa svarta byxor på weekday som sitter SÅ bra. Trodde inte jag kunde ha såna byxor så jag blev överlycklig när jag hittade dem. Det finns hopp!

      1. Sally skriver:

        Exakt samma här! Snälla länka byxorna från Weekday?!? <33

        1. E skriver:

          Ja, snälla länka!!! <3

  3. F skriver:

    Trodde jag var inne på Sandra Beijers blogg och blev så. himla. förvirrad. Tänkte 1. sen när har hon börjat med svarta jeans? och 2. det där snodde hon från hanapees instastory!!!!
    :)

  4. Sofia skriver:

    avdankade gäddor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg