Två starka spel som jag fick i julklapp

07:35 2018-12-30

Hej TOKFIOR

Direkt från Åre fortsätter jag skriva den här bloggen i riktig sån tips-anda. Jag fick nämligen två spel i julklapp som har gått varma mellan mig och Anton här i stugan. OCH DE ÄR SÅ ROLIGA PÅ HELT OLIKA SÄTT.

1. SING SING.
Ett spel som innehåller typ 500 kort med textrader från låtar som typ alla känner till. Eller i alla fall om du är född typ 1980-1995 och lyssnat på musik. Det går helt enkelt ut på att ena parten (kan va ett lag) sjunger första raderna och sen är det upp till andra parten att svara med rätt poäng – då får man poäng.

Om Anton tog Lose Yourself? YEAH MAN!!! RAP ON!!!! *boxar mot spegeln*

Jag är också rätt bra men Anton är fan helt otrolig på låttexter. En rolig extragrej är när man ska försöka ”hitta melodin” i vissa låtar…… jag svajar rejält? Aja. Svinkult.

2. THE CONFESSIONS GAME. 

OBS tror inte man ska spela det här med familjen. Jag har inte provat men ja, fan, jag tror typ inte man SKA komma så nära sin familj på det här sättet, det får man ta med sin terapeut…….. m en i alla fall; jag och Anton ”spelade” det här spelet på väg upp till Åre och oj va bra frågor det fanns.

Du rullar en tärning med kategorierna: relationer, karriär, familj, pengar och sex. Sen handlar det helt enkelt om att svara på frågorna. I ”reglerna” står det att man får komma på olika straff för den som vägrar svara etc. vilket ju kan göra det här till ett kul dryckesspel OM MAN ÄR LAGD ÅT DET HÅLLET. Anledningen varför jag gillar spelet är för att jag verkligen tycker om frågorna, de är smarta och lite annorlunda jämfört med tråkiga ”hur många haru lega med rå?!??!” osv.

Längtar till jag har vinkväll med mina kompisar och kör det här. Uj uj uj.

6 kommentarer | “Två starka spel som jag fick i julklapp”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Josefin skriver:

  SNYGG manikyr Hanna!!

 2. S skriver:

  Coolt! Var kan man få tag på Confessions-spelet?

  1. J skriver:

   Jag vill också veta!!

  2. Sofie skriver:

   Det undrar jag också!!

  3. Sophia skriver:

   Vill också veta!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg