254. BarnBARN

09:51 2019-02-05

Att tappa glas, bli arg på sin partner istället för sig själv, Bo åker skridskor, 30/70 i Hannas utförsåkning nu, Martin har återupptäckt vintersport, skillnaden mellan barnbarn och barnBARN och så ett uselt spretigt snack om R Kelly.

Ni hittar den som vanligt där andra poddar finns. Samlar du på ditt snor, pratar med växter och sover med folietäcke? Tryck play nedan:

 

4 kommentarer | “254. BarnBARN”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frida skriver:

    På tal om fjällen. Kan inte du göra en Åre-guide!! Vill veta allt om bästa afterskin, restauranger mm!

  2. S skriver:

    Alltså relaterar så mycket till den JÄVLA utförsåkningen. Och är i samma sits som du med pojkvän + vänner som åker som om de aldrig gjort annat (vilket de typ inte har). Kände bara igen mig i exakt precis varje ord du sa om det och känner mig så lättad att det finns fler än jag!! jävla skidor

  3. Sofia skriver:

    Relaterar så mycket till det där med att man anpassar sig till pojkvännens intressen, träffade min kille när jag var 16 år och han är två år äldre än mig (jag är 29 år nu) Dom små framsteg vi gjort på området är att skaffa helt nya intressen ihop, där vi båda är lika mycket nybörjare och det är utanför bådas comfortzone. sen gör jag mer med honom i hans intressen än han med mig men det känns ändå mer okej när vi har nåt som är vårat, ett litet tips bara :)

  4. Matilda skriver:

    Så fint avsnitt när du pratade om skidåkning, känner igen mig nåt otroligt från mitt förra förhållande!

    En liten fråga. Flyttade nyligen till en lägenhet som jag verkligen inte trivs i. Kan inte du göra nån liten guide med typ några tips att få det mysigt i sitt hem? Du verkar ha en OTROLIG förmåga att få till ambience. Skulle vara kul!🙃 Gracias

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla