Det går lika bra med selleri!

21:32 2019-02-24

Mmm vad jag ser ut att njuta.

Ville mest logga in och säga hej.

Hej!

Och hejdå!

 

 

NÄÄÄÄÄÄÄ lite mer kan jag väl bjuda på? Som informationen att mina lungor/luftvägar är mycket bättre men mina bihålor är hemska. Första fem timmarna av den här dagen var jag instängd i sovrummet och GRÄT för jag tyckte så synd om mig själv. Kunde inte ligga ner heller eftersom bihålorna värkte så otroligt.

Sköljde de med saltvatten, testade Sinoclear, tog Rinexin, kortisonspray etc etc. Har ju haft bihåleinflammation ca 2039403 gånger under min uppväxt så jag har ju resurser för att hantera det. Ingenting hjälpte dock förrän jag tog den starka ”sinus”-medicinen jag fått med mig hem från USA. Den är eventuellt narkotikaklassad i Sverige har jag upptäckt, så jag skriver att jag skojar nu…

Men efter den medicinen (som jag alltså inte har…) så mådde jag mycket mycket bättre.

I övrigt har jag tillbringat mina senaste 24 timmar med att läsa på om selleri. Denna otroliga grönskak(?) som tydligen ska bota allt från dålig hy till dålig mage och ångest. Den ska drickas på morgonen på tom mage och du ska inte äta något på minst femton minuter efteråt.

Har nu gjort denna procedur två dagar i rad och ska i alla fall ge det en månad. Vet ju att immunförsvaret sitter ri magen och min mage är ju som bekant, allt annat än kanon (har undersökt den flertalet gånger hos LÄKARE så vill inte ha era diagnoser <3).

Tänk va! Om sellerin kan göra mig till ny människa?

 

11 kommentarer | “Det går lika bra med selleri!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. alexandra skriver:

    Hoppas hoppas på att du också tänkt kolla Gift vid första ögonkastet i år!!!! Första avsnittet släpptes idag. Gillar dina recensioner så!!!

    1. Hanapee skriver:

      Har kollat 15 min av fösta avsnittet men såg ju med en gång att det var en missmatch så blev så JÄVLA irriterad på experterna att jag stängde av

      1. Matilda skriver:

        Omg jaaaaa asså sjuk matchning mellan en kvinna som tycker att ”män ska vara män” med en man som går tantrakurser o hänger upp och ned i ett skynke från taket.

  2. Ida skriver:

    https://openarchive.ki.se/xmlui/bitstream/handle/10616/38896/thesis.pdf?sequence=1

    Man känner sig som en fullkomlig idiot, men helt fantastiskt vid bihåleinflammation! Krya :)

    1. Ida skriver:

      Kort så går det ut på en speciell teknik med ”andas med hummning”, jag får alltid problem med bihålorna när jag är förkyld, och det hjälper, på riktigt!

  3. Julia skriver:

    Återkom gärna om sellerin är en hit eller ej!

    1. Sigge skriver:

      Men lägg av , du måste ju prova själv !

  4. Elin skriver:

    Haha! Läste 15 TIMMMAR & fick dåndimpen!!

  5. Lovisa skriver:

    Här kommer tips om superdryck som hållit mig frisk genom 6 månader av konstant sjuka kollegor. Eller jo, jag åkte på en (!) förkylning en gång som var så mild och gick över på 3 dagar. Tror stenhårt på denna dryck mest pga äppelcidervinäger som är livets grej (googla det, livets grej).

    På kvällen ringlar du kanske 2-3 teskedar honung i ett glas med vatten som får lösa upp sig under natten. Morgonen efter har du i 2-3 matskedar äppelcidervinäger och pressa i en klyfta citron. Rör om och drick innan frukost. Upprepa varje morgon.

    Alltså har seriöst aldrig varit frisk utan minsta förkylning (förutom den där enda lilla i typ september) såhär länge? Vi hade till och med en omgång av influensan där
    85% låg däckade. Jag? Kände ingenting.

    Tror stenhårt på den här!

  6. Sara skriver:

    Hörru Hanna hur gör du din sellerijuice?? Hur många ”stänger”? Silar du eller har du en sån där cool juicer?

    1. Hanapee skriver:

      HELT knippe och så silar jag och pressar med sked mot silen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp