V. 9

10:42 2019-02-25

Veckans bästa
Pilotinspelning!!!!! Äntligen blir det av. En tv-idé jag haft i huvet i över ett år ska äntligen filmas under onsdagen och torsdagen den här veckan. Resultatet blir alltså en promo som lämnas in till svt.

Veckans sämsta
Ja gissa. Mina kukiga bihålor som gör det omöjligt att ens knyta skon.

Veckans utmaning
Sellerijuicen! Tredje dagen idag! Tittar mig jättenoga i spegeln efter något slags resultat, men vet inte riktigt vad jag ska titta efter.

Veckans myz
Lördagen då jag och Parisa åker till Göteborg för att hålla i ett musikquiz som vi auktionerade ut i Musikhjälpen! Längtar efter de starka fyra timmarna på tåget med vin och odelad uppmärksamhet för varandra.

3 kommentarer | “V. 9”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Olivia skriver:

    Sluta inte tjöta om dina åkommor!! Har själv vart snorförkyld i typ 3v samtidigt som jag har ryggskott, vilket resulterar i att jag skriker till varje gång jag behöver snyta mig. :-( Är så skönt att läsa om NÅN annan som inte heller tar en alvedon och sen funkar som vanligt! KRAM o KRYA på dig bästa hanna!!!

    1. Anna skriver:

      Olivia!! Jag skrikfrustade av skratt pga såg framför mig hur du skrek när du snöt dig 💔😂💔😂💔 Krya på dig!

  2. Ida skriver:

    Gud, mina bihålor höll på att bli min död förra veckan.. men sen fick jag ljuvligheternas ljuv-nässpray som i kombination med Rinexin räddade mitt liv. Kräv att din doktor skriver ut det ögonaböj. Ett annat tips för vidriga bihålor är att ta en väl rengjord vibrator (jag hade en ultimat för användningsområdet) och försök sätta fast den alternativt tvinga din kille att hålla den mot näsroten och vid ögonbryn för lite pain relief och får snoret att komma ut.

    Väl mött
    // Fellow plågad av bihålor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg