24 h i GBG

12:59 2019-03-03

Så var det äntligen dags! Jag och min quiz-partner och gode vän Parisa hade auktionerat ut ett musikquiz i Musikhjälpen och Andreas från Kungsbacka hade vunnit det. Så vi satte oss på tåget ner på Göteborg för att spendera 24 starka timmar i staden jag avskyvärt nog bara besökt under Way out west.

Ska vi titta lite på hur det såg ut?

Ni bah: ”neeeeej vi vill hellre läsa din analys av s-kongressen Hanna”

Ha! GLÖM! Här kommer istället våra 24 starka timmar i GBG!

14:20 Checkade in på Hotell Pigalle och tappade haaaaaaaakan pga så hiiiimla fint. Färska blommor, bra produkter i badrummet (viktigt!!!), superskön säng, bra heltäckningsmatta (också viktigt) och sammanfattningsvis otroligt bra stämning på hotellet överlag??? Ville liksom flytta in, men det gick ju inte, hur skulle det se ut liksom.

Stort TACK till Annie som hade fixat så bra för oss!

16:45 Eftersom jag är slitvargen i min och Parisas relation fick JAG ge mig ut på stan för att ”hitta mat” samt köpa lite sånt ”tjofs” – ni vet som man behöver inför en helkväll som typ en uppstramande ansiktsmask i silver.

(Jaha nu lutade Parisa sitt nyfikna lilla fejs över min dator och protesterade mot att jag skulle vara ”slitvargen” men jag tror vi alla vet sanningen)

20:37 Vi anlände till festen! Andreas tjej Klara fyllde 25 och jävlar va mysiga de två va! Alla på festen var iofs så sjukt trevliga, roliga och kunniga. Det ÄR ju svårt att veta vilken nivå man ska lägga ett quiz då man aldrig har träffat människorna förr, men efter gedigen hemlig research från mig och Parisa så hade vi lyckats tagit fram ett quiz i hundra procentigt rätt nivå.

Exempel på fråga:

Justin Bieber hade ett väldigt exotiskt djur som hängde med på diverse turnéer men som under en spelning blev kvar i München där Bieber lämnade in den till ett zoo. Vad var det för djur? Och bonuspoäng; vad var djurets namn?”

FACIT FINNES LÄNGST NER*

22:46 Två nöjda quizmasters som precis haft årets roligaste kväll. Vet att ni frågat förr och Parisas rutiga underbara set är alltså från Monki (finnes här genom apprl). Min klänning är en gammal från Other stories och stövlar kommer från Mango.

Vill ni boka oss som quizmasters till er fest? Vi kan dj:a också! Mejla hanna@hanapee.com för bokning.

Kvällen fortsatte på Max och sen vidare till Yaki da. Tog det dock rätt lugnt eftersom vi ville vara *fräscha* till det härliga som väntade oss 09:30 nästa dag……..

09:32 FRUKOST PÅ SÄNG!!!!!!!!!! Uj uj uj uuuuuj.

Det här var mkt mkt gott. Ja ni ser ju. Mer sånt här hemma! Iofs så jävla jobbigt med smulor i sin egna säng.

11:23 Dags för att kolla in ”Sveriges snyggaste gym” som Annie tipsat oss om, Bellora Boxing Club heter det. Också mysigt hotell för övrigt. Gav Parisa årets match i den där ringen! Hon låg och väste ”please have mercyy….” när jag var färdig med henne med mina snabba fötter och vassa nävar.

 

Sen åkte vi hemåt. Och nu är vi alltså på tåget. Med 24 fina gbg-timmar i kroppen. Herregud vad kul det var! Hoppas på att vara tillbaka inom kort.

*FACIT: Biebers djur var en Apa, hen hette Mally. Och är tydligen grovt traumatiserad efter sin år med Bieber.

3 kommentarer | “24 h i GBG”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nathalie skriver:

    MASTER! Jag fyller 30 i vår och tänkte ha en brakfest för att lindra ångesten lite och fokusera på festplanering istället hehe…
    Kan inte du göra en festlista och dela med dig av sina bästa tips?? Vad måste man ha, vad får jag inte glömma? Vad ska man underhålla med osv osv ❤️ Tack för tips och mest tack för bloggen!

    1. Sofia skriver:

      Ja tack! Fyller 30 tidig sommar och vill också ha tips :))

  2. Ebba skriver:

    Vill också ha tips från master!!! Jag ska på en VÅRBAL. Vill du dela med dig av fantastiska långklänningar och jumpsuits som skulle passa? Sassy but classy liksom. Budget finns såklart men tänker också att en får unna sig, så den kan vara mixad. TACK OCH ÄLSKAR DIG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg