GVFÖ EP07: ”Ge Malins pappa ett eget program”

22:11 2019-04-01

Här hittar ni recensioner till ep1, ep4, ep5 och ep6

Är i chock.

Malins pappa fick på riktigt TVÅ minuter tv-tid och aldrig förr har jag sett två mer välspenderade tv-minuter i hela mitt liv????

Under denna tid hann han kommentera Daniels häng-scarf på årets lustigaste sätt ”jaha! äre här man slingrar sig på lördagskvällarna”, ha en längre harang kring hur han träffade sin tjej Stina på Tinder, ge starka visdomsord kring hur kärlek känns, börja tokgrina över hur kär han är och slutligen ta fram en nyckelharpa(?!?) för en trudelutt.

Hahahaha vad fan HÄNDE?

Men låt oss lämna denna underbara man för att prata om en annan inte lika underbar man i Malins liv, jag pratar inte om Daniel, jag pratar om Malins son. Aldrig sett på maken till någon som lagt i sig så mycket utan att egentligen veta! Så mycket åsikter och ett allmänt märkligt beteende. Tänk om det är HAN som förstört Malins tidigare relationer?!? Tanken svindlar.

Men å andra sidan; den lite märkliga sonen har ju trots allt rätt i sak. Det kommer ju inte hålla mellan Daniel och Malin. Attraktion kan inte tvingas fram på det här sättet. Experternas råd är för oss som varit i förhållande i över tio år och behöver få fart på sexlivet IGEN – inte för ett nyblivet par som borde känna så som Malins pappa beskrev kärlek <3

Åsså dom hära två då.

Så kul att GVFÖ-redaktionen så tydligt skapat tema ”kvinnor och män” på det här avsnittet. Väldigt 2011. Men ja, det är väl bra för de ogenusmedvetna som utgör 2% av publiken.

Niclas nöjdhet över att vara ”en jämställd man” fortsätter givetvis in i episod 7.

Citatet ”jag skrev faktiskt min c-uppsats om föräldraförsäkringen” borde broderas stort på en tavla och skickas hem till Årsta. Hahahaha jag skrattade högt.

Aldrig tidigare har någon kille varit så nöjd över sitt fokus på en jämställd relation. Men vill ni veta vad jag tror? Att det är väldigt lätt att vara ”jämställd” med en tjej som Miha. Hon är så otroligt traditionellt gullig, tjejig och rar att det liksom inte är nån konst att göra en grej av att vara en kille som gillar att stryka på strykbräda. Det är lätt att va ihop med en tjej som låter bli att äta jordnötssmör- och syltmackor i tre veckor eftersom Nichlas ”inte gillar dem” (?!?!?).

Ens traditionella manlighet är aldrig hotad.

Seriens mest väntade scen fick vi förresten nu se när Niclas satt med öl på fotbollen och Miha hade en liten läsk med sugrör :-) Tihi.

Jaha. Låt oss gå till säsongens kanske intressantaste par men som jag typ skrev färdigt om sist? Vad mer finns det att säga mer än; gör slut.

Eller jo! Att kanske är Malins pappas självklara plats i egen tv-show eventuellt hotat av Jannica efter den här minen (se bild ovan) när Magnus frågat vad hon är frustrerad över. Tajmingen var otrolig! Skrek till framför teven eftersom det kändes som om hon gjorde den till MIG.

Däremot måste Jannica (OCH experterna) sluta tjata om att hon retas, är jobbig och att hon är ”elak” etc. Jag håller ju med i sak, att hon är jävligt jävlig hela tiden, men det känns ju helt ärligt som att hon bara försöker överleva med hedern i behåll i sin relation till Magnus i det här programmet.

Och det är ju precis som Jannica säger – att han försöker skämta och skoja tillbaka men det liksom… funkar inte. Lex ”det är en orm bakom dig…” hahahahaha så mycket tafatt killskämt i det säget.

Om experterna ska få behålla sin legitimitet som just ”experter” (som visserligen kanske gick förlorad genom att bara tacka ja till programmet)  borde de sära på Jannica och Magnus typ nu? De gör verkligen inte varandra gott.

MEN de skapar ju kanon-tv iaf!!! ;-))))

33 kommentarer | “GVFÖ EP07: ”Ge Malins pappa ett eget program””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mikaela skriver:

  Var det inte lite sjukt när Miha sa att hon äntligen får äta sin macka med jordnötssmör och sylt pga Niclas inte gillar det??

  1. Josse skriver:

   Ja! Typisk relation där tjejen anpassar sig så allt blir lätt! ”Jag fick en *fotbollslagetsnamns*-halsduk så jag skulle passa in!”. Känner igen beteendet där tjejen agerar kameleont för att saker ska funka, vad har hon för intressen? Två gånger har de sett på fotboll och hon har (låtsats?) varit intresserad. När umgås de med hennes vänner och gör det hon tycker om? Och var är gnistan?! De kommer få barn och sedan inse att de bara gjorde allt för att det var enkelt, hon kommer tröttna på att passa in och vilja söka efter sig själv och sen skiljs de när småbarnstiden och en tråkig relation tär för mycket på dem.

  2. Hanapee skriver:

   DET VAR DET SJUKASTE

  3. Hanna Marie K skriver:

   Men jaaa, så skumt. Trodde hon skulle säga typ ”har inte ätit det för niklas är ju jordnötsallergiker och skulle ha dött” och sen är det bara för att han inte gillar det?!?!

 2. Lina skriver:

  Jannicas blick in i kameran (läs: in i mig) är typ det bästa som hänt mig i år. Älskar henne.

  1. Sara skriver:

   Nej det är inte schysst. Det är mobbarfasoner. Kan verkligen änna igen mig i henne men hon är inte schysst mot honom.

   1. HS skriver:

    Eller hur!? Jag förstår också hennes frustration mot honom men VEM står ut med det där driva-med-ngn bettendet konstant? Då det (enligt hennes utsago) verkar som hon är så mot de flesta. Jag skulle bli galet less.

    1. MK skriver:

     Håller också med – även om jag kan förstå vad med Magnus som stör Jannica känns det helt sjukt att hon beter sig som en mobbande tonåring.. blir även mörkrädd av att så många verkar gilla henne och tycka hennes beteende är okej😳

     1. Sofia skriver:

      Håller med!! Hon är elak och blir upprörd av att Hanna tkr om henne!!

    2. Klara skriver:

     Gud min o min killes relation går ut på att vi retas med varandra och säger ironiska grejer! Alltså på ett taskigt med älskande sätt. Tror Jannica ba skulle behöva träffa nån som är likadan, det jobbiga blir ju att Magnus inte är sån.

     1. Ronja skriver:

      samma här! men är ju verkl skillnad om en är taskig pga kärlek eller pga vill vara taskig

   2. Emma skriver:

    Eller hur! Mobbarfasoner! Tycker hon är så himla taskig. Och dryg. Och nej dem passar inte ihop. Och hennes vänner? Verkar också osköna.

  2. Elisabet skriver:

   Jag skrattade högt åt den blicken! Det finns så många aspekter i deras relation. Jag förstår Jannica samtidigt som jag tycker Magnus borde tycka hennes syrliga kommentarer är jobbigare än han ger uttryck för.

 3. H skriver:

  Älskade även när Jannica FYLLDE magnus vinglas till bredden med billigt tetravin och ba ”men magnus då!”. Överlag bra skjuts i alkoholkonsumtionen bland paren!

  1. Emma skriver:

   det är en helt SJUKT supig stämning, jag har inte sett mycket GVFÖ innan men det är makalöst! tror inte jag sett Malin utan vinglaset i utkanten av tv-bilden en…enda gång? Hahaha, också morgonen efter Magnus å jannicas bråk och dem filmade när han SVEPTE ett glas vatten direkt i sängen. Man ba japp man kan lukta bakisheten

 4. E skriver:

  TACK för att nån fler reagerar på Malins sons mycket märkliga uttalanden!!! Och att Miha inte hade ätit sin favoritmacka på 3 veckor pga ”han gillar det inte”. Wtf?!?! SÅ PROVOCERAD.

 5. KP skriver:

  Jag börjar störa mig på att Jannika ALLTID tittar mot kamerateamet när hon säger saker, som för att få bekräftelse eller jag vet inte? Kanske också har att göra med hedern i behåll men det är STÖRIGT. Tycker hon är så jävla cool och rolig men vissa grejer kan jag inte ens se på, även om hon gör det mot en typisk snubbe. Äh de passar inte ihop helt enkelt.

  1. Moa skriver:

   HÅLLER MED!! Jag tycker det skapar en distans till experimentet, Magnus och hela relationen? Titta på apan vad kul han är och inte fattar nåt.
   Sen är det hon som tjatar om att han inte är real och går in för det, när det är HON som inte släpper garden och går in helhjärtad??

 6. NA skriver:

  Hon jobbar ju dock med film så det är nog ganska svårt att bortse från kamerateamet eftersom det i vanliga fall är hennes kollegor som står med kameror.

 7. Nora skriver:

  Men vänta. Har jag missförstått detta nu? De är tillsammans i fyra veckor? Ska de bo hos Miha i en vecka? Av fyra? Borde inte jämställdshetspolisen i Niclas ge en bot till sig själv??? GE MIHA PB&J ERRRRRDAY!!!!!

 8. Gerra K-Son skriver:

  Är så vitt jag vet inne på din blogg för första gången, härlig läsning och fina bilder.

  Har lagt till den i minnet, återkommer.

 9. Agnes skriver:

  Jaaa, jag håller med

 10. Hanna Marie K skriver:

  Matchningen Jannica och Magnus känns så skum! Han vill samtala långsamt, medan Jannica verkar vilja ha ett skoj och halvdrygt banter, typ Gilmore Girls-igt, med sin partner. Tror han inte är snabb nog för henne, och hon är för snabb för honom.

  Känns som att experterna ba ”ah men de är ju båda snygga personer som bor i Stockholm lets go det kan inte gå fel”.

 11. Gabriella skriver:

  ÄLSKADE också Malins pappa och längtade direkt efter din recension!!!

 12. Sofia skriver:

  Synd att Magnus ghostade Miha efter deras dejt i gamla stan, känns som dom skulle passa rätt bra ihop

  1. annas skriver:

   Sveriges tråkigaste par, men tror också på d till 100%

 13. Elin skriver:

  Du är den bästa på det du gör! Älskar att läsa dina KANONsummeringar. *applåd*

 14. Madde skriver:

  Älskar dina recensioner av GVFÖ! 😄 Och så skönt att du Hanna skriver om Malins mycket knepiga son. Fick exakt den känslan av honom att han säkert varit med och påverkat och kanske förstört hennes tidigare relationer genom att vara lite manipulativ.. En riktig jättebäbis som inte klippt navelsträngen till sin mamma. Precis som Daniel själv så klokt sa så måste Malin få vara vuxen också och inte bara vara mamma-Malin.

  1. Sigrid skriver:

   Håller med! Bra illustration av oidipuskomplex

 15. Isabell skriver:

  Alltså håller med om ALLT. Känner också det att jag har varit Jannika i tidigare relationer, relaterar så.

  Har en pinsam confession också. Angående Malins son, jag hade verkligen 110% swipat höger på honom på Tinder. Är lite sugen måste jag erkänna trots att ja, han är störig.

 16. Agnes skriver:

  Okej jag har verkligen kämpat emot att kommentera men nu kan jag inte hålla mig längre.

  Som flickvän och sambo till Malins son kan jag meddela att han är motsatsen till en störig jättebebis irl (som tur är :)))). Men förstår att man kan få en skev uppfattning från det senaste avsnitten. Angående att han skulle ha förstört Malins tidigare relationer så kunde det inte vara längre från sanningen.

  Har varit ett fan av dig Hanna i måånga år (typ 10?!) och blev så glad när jag såg att du skulle recensera avsnitten och har tvingat alla jag känner att läsa dom (inkl. Malin + son hehe) men den här recensionen (och kommentarerna) gjorde ont att läsa (jag må va känslig men ändå) men jag vet ju själv hur snabbt man dömer folk man ser på tv i några minuter så ska försöka släppa detta och gå vidare :)))

  Och ja, morfarn är lika underbar om inte ännu mer irl <3

  1. Hanapee skriver:

   Mår så jävla dåligt nu. Förlåt.

   1. Sigrid skriver:

    tycker inte du behöver be om ursäkt master! sonens kontrollerande beteende gjorde comeback i finalavsnittet och det är han som ska må dåligt om någon. han tror att han kommer undan med att kontrollera sin mammas vuxna relationer genom att förklä det i *omtänksamhet* och *mammas pojke*. urk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG