Just nu

13:53 2019-03-15

Hahahah

Har ni sett en sån blyg tjej som mig? Jag ÄR den blyga emojin här?

Nåväl. Hade en trevlig inspelning med Kalle i torsdags, avsnittet kommer ut om en vecka eller eventuellt tre veckor. Efter intervjun gick jag på stan och handlade linneservetter till brunchen jag ordnar tillsammans med Löfbergs hos mig i morrn. Känner mig väldigt vuxen med min duk och mina linneservetter, men så är jag ju också 30 år gammal så det är väl på sin plats.

Under kvällen igår mötte jag upp min kompis Marlene som jag inte hade träffat på kanske …fem månader???? Så himla mysigt att ses igen, allt var som vanligt och vi hade massa att prata om. Tycker om na så mycket!

Dock så var det kanske inte så smart att dricka två och ett halvt glas enheter eftersom jag skulle upp 05:30 dagen efter och behövde därför somna på en sekund. Sover ju uselt med minsta droppe alkohol i kroppen.

Så inatt fick jag soliga 4 timmars sömn innanför västen innan jag tågade ner till Karlstad och produktonsmöte med Löfbergs 8-))))

Och nu är jag på väg hem. Det är fredag! Ikväll har vi middag och ska äta hemmagjord pizza! Tjohoooo vad bra humör jag blev på nu!

4 kommentarer | “Just nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Linn skriver:

  Bästa Master!

  Är i akut behov av stilråd!! Ska på en releasefest om två veckor och allt kring det är väldigt… fancy och lyxigt…men jag är fattig student som inte har några kläder för sånt! Kommer dessutom bara känna min pojkvän och kvinnan bakom festen så vill ha nåt som är classy och ändå bekvämt och snyggt så jag vågar mingla med alla främlingar!! Litar enbart på dig så pls help a girl out <3333

  /ovan minglare

 2. Karro skriver:

  Söta ni e på bilden! Iaf du haha. Vilken är den blyga emojin? Och visst fattas det en emoji som skäms!? Den fanns på msn, såhär :$ tror jag det var? Hatar apan med händerna för ögonen, vill inte att den ska representera mitt skamsna jag:(

  1. Stella skriver:

   :D
   Den blyga tänker jag är den som ser typ ut så här O_O och har röda kinder? Passar både som skäms- och blyg-emoji tycker jag.

   <3

 3. Julia skriver:

  hahah ”är väl på sin plats”. Det är så härligt att växa upp med dina sådana kommentarer här och där gällande typ life, det är så sunt <3<3<3 "hoppsan är 30 men tänker ändå vara stolt om jag gör något vuxet och det är verkligen okej att bete sig barnsligt och ovuxet ibland" <333 tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla