HanaPee + Löfbergs = brunchlördag

13:54 2019-03-17

I samarbete med Löfbergs

Igår fann jag mig själv sitta blank i ögonen och viska tyst ”får man ha det så här trevligt?” medan jag blickade psykopatiskt ut över lägenheten som var fylld med massa roliga personer och ett oootroligt brunchbord. ”Drömmer jag?” fortsatte tankarna medan jag blundade och svalde den perfekt fluffiga pannkakan.

Jag gör ju som tidigare nämnt ett samarbete med älskvärda kaffeleverantören Löfbergs och i onsdags fick jag nämligen ett bud från dem med massa ICE Coffee Oat (dvs. deras ICE coffee som jag varit beroende av sen ett halvår men nu äntligen med havremjölk). I budet fanns också en inbjudan till brunch – hos mig själv!

Och det var alltså den brunchen som ägde rum igår. Klockan tolv plingade mina gäster på och sen följde timmar av mat, kaffe, mimosas och klassiskt *roligt häng*.

”Välkommen hem på brunch till mig!” sa jag med ljuslågan perfekt placerad framför punanin. Nyfönat hår hade jag också (alltså fönat hemma av mig själv, är väl inte Blondinbella). I bakgrunden ser ni goodiebagsen med kaffegrejer och handblåsta kaffeglas som Löfbergs överraskade med?!

Herregud vilken värdinna jag framstod som.

 

AH! Kaffe och bowls! Väntandes på bordsgästerna. Fast alltså, pannkakorna, croissanterna och mackstationen var ju liksom inte på själva köksbordet, det stod på köksbänken så länge.

Förresten: borde jag sadla om till produktfotograf???

Sen kom dom! Gästerna! Vi var sju personer totalt, vilket var bra eftersom jag på pricken äger sju stycken gafflar. Allt på bordet var veganskt, så nu har ni ingenting att kritisera mig för!!!!!!!! Hahaha.

Obs Nichlas satt inte med mobilen hela brunchen, han skulle bara fota tror jag. Han hade jättekul.

Julia från Löfbergs var här och visade bland annat lite olika gymövningar med kaffeprodukter.

NÄÄÄÄ gu vilket skämthumör man är på?! Hon demonstrerade ju något helt annat, nämligen:

Kaffedrink på ICE coffe oat! Den innehöll vegansk glass och chokladsås plus en oreo dårå. Kan det ha hänt att en viss ägare till lägeheten (me) toppade drinken med lite rom trots att Löfbergs som företag inte kan uppmuntra sånt?

:-)))))

Det var ljuvligt gott! Och är eventuellt en anledning bakom skörheten idag.

Det här var utan motstånd den bästa lördagen i år! Stort tack till Löfbergs. Fan vad jag gillar er och våra samarbeten! Hoppas ni läsare också gör det, jag menar, det är alltid nervöst med samarbeten och jag gör ju inte så många av den anledningen.

Slutligen: iväg med er och köp er en ICE Coffee Oat!

13 kommentarer | “HanaPee + Löfbergs = brunchlördag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  gillar dina samarbeten!! dels pga mysigt content men dom känns också ””äkta””!! plz continue med dom!

  1. Hanapee skriver:

   <3 <3 <3 !!!

 2. Josefin skriver:

  MYSIGT! Kan du inte lägga upp vad brunchen bestod av? Plus eventuella recept?? Ser såååååå fint ut!

 3. Martine skriver:

  Åh åh åh, så koselig! :D Skulle bare ønske man selv fikk være til stede!

 4. Sofia skriver:

  Fint! Gillart! Tror dock det är viktigt att du reklammärker inlägget?

 5. Julia skriver:

  Funderar på att börja dricka kaffe pga detta

 6. amanda skriver:

  Mycket bra samarbete! Hade jag druckit kaffe hade jag lätt gått och köpt, blev sugen!!

 7. Erica skriver:

  Vill ha recepten på allt!!

 8. Linnea skriver:

  Hanna! Du är ju, som vi alla vet, en master på många vis. Men kanske främst vad gäller MODE och TRENDER. Jodå. Jag älskar när du tipsar andra om lämpliga outfits till olika *events* så nu vill jag pröva den lyckan. I juni tar jag examen och blir socionom! Jag vill gärna vänta med birkenstocks till efter examen och behöver hjälp med vad jag ska bära denna dag och kväll! Lägger nu över detta i dina händer! KRAM <3 <3

 9. Julia skriver:

  hahah älskade kommentaren om Nichlas, tack! kunde då slappna av resten av inlägget:)) Jäkla GOS att få över Löfbergs sådär på en pangbrunch?? vore jättekul om du fick göra sånt oftare med fler företag ju, inte vara orolig hp!!!!

 10. Lou skriver:

  De få samarbeten du gör är alltid bra HP!! Var inte orolig <3

 11. Emma skriver:

  Har börjat köpa Löfbergs kaffe pgr blev så iNfLuEnCeD av ditt samarbete med dem och jävlar vad gott det ääärrr, reklam via människor man litar på funkar ju verkligen och tur var väl det! Ska prova deras ice oat OCH tänker nog bjuda mina vänner på brunch ??????? Varför gör man inte sånt med sina vänner oftare?

 12. N skriver:

  Springer och köper detta nu!!! Så genomarbetat, genuint och bra samarbete!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla