Mina senaste

10:08 2019-03-20

Min senast pinnade bild.

Haha??? MEN BLEV PIGG AV BILDEN. Har aldrig länkat till min Pinterest tror jag, men det är några av er som hittat den ändå! HÄR ÄR NA!

Min senaste lyssnade podcast.

Nya P3 musikdokumentär om Madonna! Blev helt TAGEN av hur bra den var och vad vass Madonna var i många intervjuer. Kom på mig själv med att ha haft lite märklig bild av henne och hennes musik, sett henne som kall och störig på nåt sätt. Fick en helt annan bild av henne vilket resulterade i att jag sen dess har lyssnat på jättemycket på hennes musik.

Min senast använda emoji.

Min senaste TV-serie-obsession.

Började titta på Ricky Gervais nya serie igår och ville inte sluta. Jag TOKGRINA och ASFLABBA rakt ut med bar sekunder emellan. Det var som en känslomässig bergochdahlbana men på ett positivt sätt. Helvete vad bra den var! Blev helt golvad av hur rolig han kan vara genom minsta blick.

Ja, se den.

Mitt senast dyra köp.
Betalade precis 55 kronor för en cappuccino????? VILKET PARTI SKA JAG RÖSTA PÅ FÖR ATT SLIPPA DETTA HUTLÖSA?!

Mitt senaste projekt. 

Såg Konsten att städa på Netflix för nån vecka sen, klipp till: rensade mina garderober. Här ser ni en del av det. Helt otroligt vad bra det känns att klä på sig på morgonen när det är såhär?! Vek alla t-shirtar och ställde dem på ”höjden” i en av lådorna efter tips från underbara Marie Kondo. Min städguru.

Senaste tanken.
”Ska jag göra naglarna idag?”

Mitt senast lästa blogg.
Sandra Beijers! Där jag hittade denna trevliga lista.

Senast lyssnade låt på Spotify. 
Madonna – Like a prayer !!!!!!!! Topp 10 bästa låtarna jag vet. Kul också att förstå bakgrunden till den genom madonnadokumentären.

8 kommentarer | “Mina senaste”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofia skriver:

  Att du blivit frilans är det bästa som hänt oss bloggläsare 😍 älskar dina inlägg, och du har så bra stil!! På allt!

 2. Emma skriver:

  Oj vilken mindfuck jag fick, trodde jag hade klickat in mig på Sandra Beijer’s blogg och läste näst sista frågan å ba???????? Tyckte väl att skrivstilen var lite väl annorlunda, hade en tanke om att hon kanske bara var extra peppig och glad idag 🙃🙃🙃

  ps tack för supergullig hundbild

  1. MK skriver:

   Haha skumt, samma sak hände mig.. förvirrade av fullmånen eller nåt annat hokus pokus eller ba disträ?

 3. Anna skriver:

  Har du sett serien ”the sinner” på netflix?? OM inte, SE! vill gärna veta vad du tycker eftersom ditt ord är min lag

 4. A skriver:

  Älskade er senaste podd!! Så hög igenkänning på när du berättade om vad mi bråkar om i er relation och dina starka känslor!! Jag och min pojkvän brukar ofta bråka om exakt samma sak och jag känner mig konstant som en dålig människa för att jag reagerar så starkt på småsaker och låter det gå ut över honom samtidigt som jag känner en otrolig irritation över att HAN INTE VET HUR DET KÄNNS I MIG!!! Tycker att det är fantastiskt att du delar med dig av saker som ligger dig nära!! Älskar eran podd!!

 5. Emma skriver:

  ÅH sånt roligt tips till dig!!! Jenny freed på instagram. Nån tjej som var med i bonde söker fru och bor i sundsvall! Hon är så PEPPIG att man vill grina av panik! Utövar nån form av ~feminism~ och idag sågade hon din story för att du skrev (enligt henne) ”det är förtryck att vara positiv”! IN OCH LÄS NU det är väldigt kul

  1. Hanapee skriver:

   Svarat henne genom min story nu.

 6. S skriver:

  HANNA! När du gör dina naglar, vaaad gör du då? (eventuellt lite märklig fråga inser jag när jag skriver den) Är pepp på att ha fina naglar, men har noll koll på vad man ska boka för att det ska bli fint med färg men liksom naturligt?! Gör du bara vanlig manikyr eller gellack eller någon slags förstärkning? För rätt säker på att det inte är akryl (eller? som sagt, noll koll). Tacktack på förhand! 💖

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg