V. 12

09:14 2019-03-18

Var hälsad amöbfödor(längesen!!!)

Och jag är så jävla peppad på att leva?! Det är liksom inga tunga steg den här måndagen. Kanske är det nån blandning av att vara min egen och att våren känns nära. Alltid tyckt det varit tröttsamt med människor som gör väderberoende till sin usp och tjatar om hur ”mörkt och trist det är i Sverige” man bah: FLYTTA DÅ, DET KAN VÄL INTE KOMMA SOM EN ÖVERRASKNING??? Men inser ju att även den här pinsamma människan påverkas starkt av vädret :-)

Veckans roligaste
Startar upp en medieproduktion på mitt bolag! Jag håller på att utveckla mitt bolag till ett produktionsbolag och i veckan drar jag igång förberedelserna. Sökte efter assistent/runner i förra veckan och fick sååå många bra ansökningar! Så nu drar intervjuerna igång *tar på mig kavajen*.

Veckans fokus (kom på denna kategori nu, kreativt av mig va)
TACKSAMHET

Veckans värsta
Skulle väl vara om jag återigen blev sju…. nä jag tänker inte ens nämna det!!!!!

Veckans måsten
Lämna tillbaka den där värdelösa värmeborsten från Björn Axén som jag felköpte och betala CSN-skulden med påminnelseavgifter på fyrtio miljoner kronor.

12 kommentarer | “V. 12”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. linda skriver:

  Hanna! PLZ help a sister out! I och med att jag tar examen i vår ska vi ha bal! YES äntligen ett tillfälle att få klä upp sig! SYND bara att jag har 0 inspo? Vaaad ska jag ha på mig!? Tänker midi-klänning…Vill va snygg, cool och *trendig*. Tänkte såklart på dig då! Tack för världens bästa blogg!

 2. S skriver:

  vad cool du är som startar eget produktionsbolag!!

 3. C skriver:

  Gillar veckouppdateringarna, men är framför allt så peppad på din analys av senaste GVFÖ-avsnittet!

  1. Linnea skriver:

   Jag med!! GVFÖ är det viktigaste vi har just nu.

 4. SSaian skriver:

  ÄR JU SELLERIN SÅKLART <3<3<3<3<3

 5. sofia skriver:

  haha trodde du mena att d värsta som kunde hända skulle va att du återigen blev sju år gammal. så hemskt att behöva gå igenom hela sitt liv igen liksom.. palla

 6. Jossan skriver:

  Men nej?! Var har du annonserat för denna tjänst? Hade ju varit drömyrket!!

 7. Jenny skriver:

  Nej men varför har du inte autogiro på CSN?

  1. Hanapee skriver:

   Varför kan ett bi flyga!!!

   1. Julia skriver:

    Här är en annan som ej har autogiro (vägrar nog till och med autogiro, känns så… läskigt?) och som får påminnelseavgifter. Dom stängde av mitt internet förra veckan opsssss :))

 8. Elin skriver:

  Nu börjar jag tänka konspiration från CSN.. fick också påminnelse på 4 miljoner och hade INTE fått originalfakturan 🧐

 9. R skriver:

  När ditt bolag blivit ett produktionsbolag, har du tänkt ta in praktikanter då? Isf ställer jag gärna upp :DDD (pluggar journalistik & medieproduktion). Hade varit så jävla fett

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp