V. 14

07:22 2019-04-01

FÖRSTA APRIL!!! Min hat-dag eftersom jag hatar den typen av ”skämt” som är ”lur”. Det är ju så enkelt? Bara säga nåt som inte är sant och sen bah ”hahahahah gick du på det”. Man bah ”:-) ?”.

Men vet ni vad jag älskar? Jo, jag älskar att skriva de här veckolistorna. De liksom rensar upp i min frilansskalle och får mig att känna att jag har ”koll på läget”. Den här veckan är väldigt spretig också, förutom allt som jag listar här jobbar jag parallellt med en produktion för Löfbergs och sitter med gästbokningar, bildmanus etc.

Måndag
Jätterolig grej på förmiddagen som innebär mitt bästa: gå in i butik och plocka på mig ”outfits” till starten på ett större samarbete jag gör i år. Barndomsdröm att få *plocka grejer* !!!

I övrigt ska jag spela in pod med Martin och sen ha ett telefonmöte om pensionssparande. En av de två sakerna ser jag fram emot.

Tisdag
Intervjua till Gott folk. Gästen är Julia Frändfors som har podden Daddy Issues. ROLIGT att sätta en person jag upplever relativt gränslös i moraliska dilemman *gnuggar händerna och mår gott*.

Onsdag
Informationsmöte med hjälporganisationen jag ska jobba med i år. Kommer snacka mens världen över. Sen ska jag va med i den där VELAT-podden där mina vänner/familj fått ställa frågor till mig som nu ställs i podden. Jättekul för en egocentriker som mig.

Torsdag, fredag & lördag 
Tar tåget upp till Åre! Ska bo på lyrriga Copperhill och få skidlektioner av Skistar. Tänker att de här skidlektionerna kommer bli väldigt avgörande för min framtid inom skidåkningen. Kommer jag finna glädjen i den igen? Eller blir det liksom sista spiken i kistan?

Det återstår att se.

Söndag
Åker hem på eftermiddagen och ska sitta heeeela tågresan  och skriva interrvjufrågor till Caroline Ringskog som gästar Gott folk på måndag.

17 kommentarer | “V. 14”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maja skriver:

    YESSSSSS!! Älskar Julia!!

  2. Elsa skriver:

    aaah crfn i gott folk! ska bli så kul att höra!

  3. Hanna skriver:

    ÅH! Älskar älskar Julia. Ska bli så kul att höra er tillsammans, tänker att ni på många sätt är varandras raka motsatser.

    1. Hanapee skriver:

      Hahahha så du menar att du hatar-hatar mig? *krossad*

      1. Hanna skriver:

        Hahahah sitter på jobbet och lyssnar på podden nu och nej absolut inte!!! Älskar älskar dig också!!

        Menade liksom att jag uppfattat er som motsatser men fortfarande i spektrat ”likeable personer”. Bästa poddkombon med andra ord. Puss!

  4. My skriver:

    Så bra gäster i gott folk!!!!

  5. Maria skriver:

    Wow vilka kanonpersoner i Gott folk! Längtar till båda!

  6. France skriver:

    Åh på tal om att glömma att man har en blogg, glöm för guds skull inte din GVFÖ-recension. Har längtat efter den hela veckan.

    1. Sofie skriver:

      +1 glöm inte! Ser så mycket fram emot det!

  7. Johanna skriver:

    Haha men jag glömmer aldrig ditt aprilskämt om din nya klädkollektion ”Hanapieces”

  8. Rebecka skriver:

    yeaaah så bra gäster i gott folk!! och den ortroliga podden är toppen som vanligt. Skulle inte du kunna tipsa om några schyssta vårskor?? Har haft knallröda sneakers men skulle vilja ha något mer sofistikerat (??), har du några bra tips?
    hejdå

  9. Moa skriver:

    Åh hoppas skidlektioner ger dig nåt <3
    att du hittar din glädje i det!

    /föredetta skidlärare

  10. Maja skriver:

    Nääääääär kommer avsnittet med julia ut?? Kan ej hålla mig… mina två FAVORIT infkuncers i samma jevla podd

  11. ellinor skriver:

    Master! Kan inte du tipsa om vårjackor? Har gått från att se möjligheter i allt, även second hand, till att tycka allt är fult/inte jag? Tack kram!

  12. C skriver:

    Caroline Ringskog – OMG!!!

    1. Hanapee skriver:

      så nervös

      1. C skriver:

        fattar det. men du kommer fixa det galant <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla