25 dagar i Toronto från söndag

22:19 2019-04-22

På söndag åker jag till en av mina absoluta favoritstäder i hela världen; Toronto.

Jag åker tillsammans med min bff Johanna och vi ska båda plugga engelska när vi är där, nåt vi båda längtat efter och pratat om i typ två år?! Och nu ska det alltså äntligen bli av! Tänk va! Vad saker kan hända om man bara orkar ta tag i dem och planera lite.

När jag varit i Toronto innan har jag gått förbi en EF-skola precis i närheten av där våra kompisar Linnea och Johan bor – så då mejlade jag EF om att göra ett samarbete när jag är där borta och de sa ja! Så nu kommer jag informera er längre fram om vad det är för kurs jag ska gå etc.

Kul kul!

Förutom att jag åker dit med en bästis så är ju en annan bästis där; Linnea.

Resan kunde inte kommit mer lägligt.

Har inte vetat hur jag ska formulera det här eller om jag ens borde, eftersom jag funderar lite på syftet och att det kan kännas osmakligt att skriva om saker som är superallvarliga och väldigt ”på riktigt” i en blogg som ändå har reklam, samarbeten etc. Som att sko sig på olycka.

Men i första hand är det ju en dagbok. Det är så den här bloggen började och så jag alltid vill ha det.

Och därför vill jag ändå berätta för er att för en tid sen fick den här fantastiska personen ett fruktansvärt sjukdomsbesked. Livet prövar henne verkligen och att då vara på andra sidan jorden och inte kunna stötta någon man älskar på de sätt man vill har gjort mig så förtvivlad.

Jag tror inte på gud men de senaste två veckorna har jag kommit på mig själv att på ren impuls be för Linnea och för att livet måste va snällt mot henne. Någon av er kanske har bättre kontakt med nån gud eller liknande, om så är fallet kanske ni vill sända kraft ut i nån rymd som kan påverka positivt.

Kommer inte skriva så mycket mer om det här just nu men vi får se framöver vad Linnea själv känner att hon vill eller orkar berätta, ville mer bara säga NÅT eftersom, ja, att få skriva till er blir ju knäppt nog nån slags terapi.

Om sex dagar är jag i alla fall där och stannar i 25 dagar <3

29 kommentarer | “25 dagar i Toronto från söndag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ellen skriver:

  <3

 2. Hanna skriver:

  Va fantastiskt fint av dig att se till att göra det möjligt att kunna vara hos din vän en längre tid när hon verkligen kan behöva det!

  Är tyvärr för naturvetenskapligt lagd för att vara riktigt troende, men kommer också på mig själv att be till nån högre makt när det är nåt som är riktigt jobbigt och som jag inte kan påverka – lite som att vad har jag att förlora..
  Så jag skänker Linnea en tanke och hoppas att allt blir bättre snart <3

 3. Sofia skriver:

  <3

 4. M skriver:

  Så himla fint. Riktiga vänner ä fan de bästa. Sånna likt familjemedlemmar man valt själv. Som man är så lycklig med och som de gör så ont i en själv när de har ont- det är sånna man ska hålla fast vid. Säger kanske de självklara men jag hoppas Allt blir bra tillslut. Och vad härligt att få vara 25 dagar ihop!! Och att du får förverkliga en dröm. Heja❤️❤️❤️

 5. Challe skriver:

  Vad ledsen jag blev av att läsa det. Hon verkar vara en så fin människa (inte för att nån ”förtjänar” nåt sånt ändå men du fattar). Hoppas det ordnar sig till slut! ❤️

 6. Sandra skriver:

  <3

  Sänder all bra energi jag har.

 7. Ellen skriver:

  Vad himla bra du kan åka och stötta henne när hon verkligen behöver det. Skickar en dos kärlek till er från Gbg!

 8. ChillarN skriver:

  Vad fint att kunna göra detta och så jävla tråkigt.

 9. Sofia skriver:

  Så jävla sorgligt! Men vad fint att du kan åka dit och vara där, både för hennes skull och för din. All styrka till henne.

 10. Josefin skriver:

  ♥️

 11. Elsa skriver:

  så himla fint att du kan åka dit och spendera tid med din bästis <3 tror inte på någon gud utan hoppas att det finns medicinsk behandling som kan hjälpa henne.

 12. Li skriver:

  Så hemskt… Hoppas innerligt att allt kommer gå bra för Linnea. <3

 13. lisa skriver:

  ❤️

 14. Amira skriver:

  Fint at du besøker henne, og håper virkelig at det går bedre med henne snart. Hun virker alltid super herlig når hun har dukket opp på bloggen tidligere <3

 15. F skriver:

  <3<3<3

 16. Elvira skriver:

  ❤️

 17. Lisa skriver:

  Så hemskt. Jag tror på Gud och på helande och jag ska be.

  <3

 18. Vilma skriver:

  ❤️❤️!!!

 19. Johanna skriver:

  Ville bara säga att du verkar vara en sån himlahimla fin kompis <3 Hoppas att Linnea mår bättre snart!

 20. Johanna skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️Vänskap ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 21. Elsa skriver:

  ❤️

 22. Lisa skriver:

  Så ledsamt att läsa, men så fint att du kan åka dit och hjälpa stötta. Hoppas på det bästa.

 23. Hanna skriver:

  Jag skal be ❤️

 24. Kajsa skriver:

  <3

 25. Jennie skriver:

  ❤️❤️❤️

 26. Kusin Emma skriver:

  Det måste bli bra. ❤️

 27. Karin skriver:

  Vilken vän! Det är inte alla som klarar av att vara nära någon som är sjuk/har det svårt pga alla jobbiga känslor det gör med en själv. Så du ska veta det, att det är bra och fint och viktigt att våga vara nära!

  Min man fick cancerbesked när vi väntade vårt första barn (för ett år sen typ). Operationer, cellgifter och skit. Vi mår alla bra nu men det var kämpigt och många vänner pallade inte. Jag var, och i viss mån är fortfarande, rätt ensam i hanterandet. Tror det är vanligt att folk nära en sjuk vänder sig till andra som är nära den personen istället för att vända sig till personen det handlar om.

  Hoppas allt går bra för din kompis. Läkare är fantastiska och tänk vad man kan bota nuförtiden!

 28. Linnéa skriver:

  ❤️

 29. Anna N skriver:

  Jag skickar kärlek ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp