V. 17

10:03 2019-04-22

Exklusiv bild där jag tvingar alla jag möter att prova min förlovningsring :-)

Nån av er skrev att hon inte förstod ”vitsen” med bloggarres veckoinlägg, och ja, det kanske man kan förstå? Men JAG gillar ju att läsa andras veckoinlägg och därför skriver jag nog egna. Så äre med det. Ni får helt enkelt dras med detta för jag tänker inte sluta nananana.

Måndag.
Kvar i Sundsvall hos morsfarsan. Sov här inatt och vaknar ALLTID upp typ… ”torr” i hela kroppen då jag är här? Måste snyta mig och dricka massa vatten för att komma igång. Hemskt är det. Aja. Om en timme kommer mina syskonbarn hit och då ska vi gå på äggjakt – nåt som jag aldrig gjort? Det har liksom inte varit en tradition i vår familj, men med barnbarn kommer också nya traditioner tydligen.

Tisdag.
Har svinmycket jobb. Ska spela in två poddar med Martin, skriva manus och sen sitta i redigering på kvällen.

Onsdag.
Inspelning med Löfbergs. Ska intervjua Nina Rung om övergrepp. Och så har jag deadline på en krönika! Har en historik av att sällan hålla dem…………. coolt.

Torsdag. 
Möte med min nya revisor på morgonen(help me), sen ska jag spela in en grej för en hjälporganisation. Också sitta i redigering med Löfbergs.

Fredag.
Inspelning. Och redigering.

Lördag.
Packa inför min och Johannas långresa och ha otrolig seperartionsångest från Anton. Må piss och må kanon samtidigt vet jag att jag kommer göra här.

Söndag.
Åker till Toronto i nästan en månad!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men mer om detta i ett separat inlägg.

30 kommentarer | “V. 17”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  Tycker också dessa inlägg är tråkiga, typ läsa någon annans outlook-kalender. Hur kul? Men är lugnt om du vill skriva dem, jag scrollar vidare bara.

  1. Hanapee skriver:

   scroll scroll

 2. Ulrika skriver:

  Vänligt tips, alkohol är uttorkande, så om man dricker mycket bör man kompensera med vatten.

  1. Hanapee skriver:

   Va rolig du är <3

 3. Sally skriver:

  Förundras över vad folk tycker e rimligt att kommentera =)

  1. Li skriver:

   Haha, kände samma när jag läste två första kommentarerna. Försöker man slå världsrekord i att vara otrevlig??? Ingen match när man sitter bakom en skärm.

 4. Elin skriver:

  Om det är sol behöver du använda solkräm. Att bränna huden kan i värsta fall ge dig cancer. Ett litet tips nu på vårkanten bara.

  1. lisa skriver:

   lol

  2. Hanapee skriver:

   Tack för det lilla välmenade tipset

  3. Frida skriver:

   Solkräm skyddar inte mot malignt melanom! Däremot gör den att huden inte blir röd. Alltså kan solkräm göra att man missar varningstecken på att man varit i solen för länge.

 5. Ebba skriver:

  Älskar veckoinläggen!!!!<3

 6. Julia skriver:

  Hmm… ”intressant” kommentarsfält här ovan. Jag gillar i alla fall dessa veckoinlägg. Lite som att man frågar en kompis vad den har för planer i veckan. Det är ju sällan superintressant info men lite mysigt att hålla koll ju. Och kul med en hel månad i Toronto! Ser fram emot att höra mer om det.

 7. emilia skriver:

  shit vad nice med toronto! och jag gillar veckoinläggen! gör man inte det man kan ju typ scrolla förbi.

 8. M skriver:

  Tycker veckoinläggen är mysiga!
  Går ju rätt snabbt att läsa men får en att fundera lite över sin egen vecka och också en känsla att man ”hänger med” i ditt liv :-)
  Vill höra mer om Toronto!!

 9. Karro skriver:

  Älskar alla dina inlägg, så även dessa<3 Glad för allt *content* från dig!! Och alltså hhhhaaaalllå Toronto! Wow vad fett!!! Tillsammans med en bästis också, åh vad härligt. Och angående torr när man kommer hem: samma händer för mig också när jag kommer till mina päron i Jämtland! Torr, sämst hy, eksem osv. Har förmodligen ingenting med din alkoholkonsumtion att göra som :-)vänliga:-) Ulrika verkar vara så orolig över. Precis som i tidigare inlägg:-)))))))

  1. Hanapee skriver:

   Haha soliga välmenande Ullis <3

  2. Rebecca skriver:

   Alltså whaaat!! Detta händer mig också!!! Så fort jag åker hem till min mamma så blir jag torr, får eksem och måste dricka massa vatten. VAD kan det bero på???? Är det en grej??? Har försökt googla nu men hittar ingenting??? Ps, älskar dina veckoinlägg Hanna <3

   1. Hanapee skriver:

    hahaha sjukt om det vore en ”grej” !! Mammahormonet utsöndrar något till oss.

  3. Julia skriver:

   Sover aldrig över hos min mor pga bor i samma stad men händer mig alltid när vi bor över hos min killes mamma! Senast i helgen! Förståååår ej varfööör… :(

 10. Stina skriver:

  Nästan 3-4 veckor alltså! Kul!
  Hehe nä men jag gillar dessa inlägg i all fall!

 11. E skriver:

  Haha men asså vad hände med ”de välmenande” kommentarerna här ovanför….? 😅

 12. ChillarN skriver:

  Jag tycker också om dessa inlägg.Och fan va nice med Toronto!!

 13. Malin skriver:

  Utan veckoinlägg blir jag Lost!

  Tänk på dina förvirrade läsare som dricker alkohol och glömmer solkräm, dom behöver tydlighet och struktur i sina små förvirrade skallar :(

 14. Astrid skriver:

  Alltså veckoinläggen är nog mina absoluta favoriter tror jag? Så du vet att det finns läsare som verkligen uppskattar dem också!!

 15. Sara skriver:

  Dina veckoinlägg är rätt ut otroliga? Håller med flera ovan om att det är trevligt att ”ha lite koll”. Lättöverskådlig och lätt-att-ta-in-information likt infon i dessa inlägg är ju som klippt och skuren för en måndag. Fantastiskt!!

 16. P skriver:

  Helt ärligt ger dina och andras veckoinlägg mig bara ångest. Men det är mer ett personligt problem än något ni ska behöva anpassa er till.

  Kan du inte snälla posta en close up på din ring??? Så nyfiken! Valde ni den tillsammans eller var det en överraskning? 😍😍😍

  1. Hanapee skriver:

   <3

 17. Amanda skriver:

  Mkt roligt med veckoplanering men ännu roligare att det tydligen ger upphov till 100% familjeliv-kommentarsfält. Vad sägs som att alla ba sitter ner i båten? Obs vill höra allt om Toronto, velat åka dit sen första bilden på deras lägenhet där.

 18. Ida skriver:

  Älskar veckoinlägg! Älskar listor och kalender/schema som detta (ska skriva lite i min kalender nu <33)!

  Jag blir med jättetorr när jag sover hem-hemma… Får härligt flottigt ansikte och hår som kompensation för torrheten, härligt med glow(?!).
  Ser fram emot att se resultatet av Löfbergskampanjen, du lyckas ofta blanda kul med allvarligt så himla bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp