262. Ja visst gör det ont

19:42 2019-04-02

Att HATA omställningen till sommartid, Hannas vårdepression och barndomsdrömmen som äntligen gott i upplevelse! Martin har varit på MOS med hela familjen och ruinerat sin svärmor. Det blir snack om perfekt shoppingtradition, att förklara begreppet ”bortskämd” för ett barn och GVFÖ med experternas redan bristande moral.

Ni hittar den där ni hittar poddar. Bär du en hatt av glas, målar naglarna med bajs och är väninna med groda? Tryck play nedan:

En kommentar | “262. Ja visst gör det ont”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Starkt ha-begär när du pratade om dina roadtripoutfits i lin!!! Tycker att det är SÅ svårt att hitta klassiska plagg i lin (dvs inte trendplagg med typ tokiga färger/tryck/modeller som man blir less på efter en säsong). Tänker främst på skjortor och byxor, och gärna 100% lin. Har du några tips? Skulle va KÖNG för en som är något av en Martin när det kommer till shopping :)))))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG