Hårallvar!

20:13 2019-04-02

Tjoflöjt alla hårintresserade

Om detta må jag berätta! Och se så seriös jag är när jag ska berätta det………. För en tid sen fick jag nämligen ett bud från hårvådsmärket Nioxin innehållandes schampo, balsam och nån slags ”booster”. Jag antar att jag får kalla det här inlägget för REKLAM eftersom jag nu vill rekommendera de här grejerna!

Har tvättat tre gånger med schampot + balsamet och gnuggat in den lille boostern (länkar via apprl) i fuktig hårbotten och om jag inte är helt och cyklar i hitte-på-världen så tycker jag att jag märker skillnad?! Liksom fylligare kvalitet på håret och mycket mer glans.

KUL VA!

Sen använder jag ju min underbara borste från mason pearson som jag tjatar om vareviga dag eftersom den ger mig ytterligare glans. Mmmm. Allt jag vill uppnå med mitt utseende nu är just GLANS och GLOOOOOW! Både i hår och fejs. Rip tiden då jag ville ha tok-matt hy och tuperat surfhår. Uuhh.

Puss till er från lilla tipsarn

8 kommentarer | “Hårallvar!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ellen skriver:

    Du menar ickesvettigt fejs och coolt hår?!

    1. Hanapee skriver:

      Ursäkta…?

      1. Ellen skriver:

        Ja det är ju precis vad matt fejs och ”surfigt” hår är. Ickesvettigt och COOLT!

        1. Åååååå skriver:

          Du förstår ju ingenting Ellen

    2. Hej Ellen skriver:

      Jag sätter olja i min foundation för att bli riktigt glättig. Mmmm ❤️ rekommenderar biotherms 👌

  2. Hanna M skriver:

    Lader du håret lufttørre?

  3. Maja skriver:

    Master HP, min stilguru! Jag ska på bröllop i maj och vill vara smashing såklart. Men det är en djungel bland klänningarna där ute. Letar efter någon i midi-längd och vill se ut som en ljuv sommardröm, typ? Har sparat undan en del pengar men vet inte vad jag ska köpa :( I-landsproblem deluxe men snälla du kanske kan tipsa??

  4. Läsarebba skriver:

    Så sjukt, har läst din blogg i typ 10 år eller nåt men kan inte för något i världen komma ihåg hur du skulle sett ut i matt face och tuperat surfhår…..? I min hjärna har du alltid sett ut som du gör nu… Fast blir o andra sidan chockad om jag ser en typ två år gammal bild mig mig själv, sätter köttbullen i halsen och ba ”har jag sett ut SÅDÄR??? EN HEL HALV DECIMETER KORTARE HÅR????”

    Posta lite gamla gamla bilder från the good old days vettja! Vore mysigt med en nostalgitripp down the memorylane.. eller hur man nu säger! :D

    Och en grej jag skulle tycka var kul, kan du inte göra ett inlägg om ALLA dina väskor? Både dyrare som billigare, dina tankar, känslor, upplevelser kring dem? Och såklart ranka stilvänlighet och hur de matchas bäst? Sånt där som du är bättre än någon annan på!! Hade varit så otroligt kul och intressant för en väsknörd som mig! Om du tycker det känns skitnödigt eller ängsligt så ger jag dig mitt godkännande att skriva att det var en läsare som tvingade dig, för härmed tvingar jag dig hanapee att göra ett sådant inlägg!!! Kul kul kul! ❤️❤️❤️❤️ Okej du måste såklart inte, men hoppas väldigt mycket. Känns som ett sånt där inlägg som jag väntat på i flera år men som jag liksom fattar att inte kommer komma om ingen ber dig .. so here i am, down on my knees, please? 🙈

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla