4 bilder från 2 dagar

18:20 2019-04-11

Jajjemen va kul det va på reklaminspelningen i Östersund. Roliga personer som jag fick intervjua och bra inspelningsteam! Kände mig på topp! Dock betedde jag mig jättemärkligt? Tydligen var det här med hockeykillar en svag punkt för mig eftersom jag blev helt till mig av att träffa Tre kronor och se träningen…

Misstänker att det kanske har att göra med alla minnen från min och Antons första tid tillsammans. Snabba fötter på isen och doften av hockeyhandske. Mmmmmm. *svävar iväg*. Resultatet kommer i slutet av veckan.

Kolla på de här små haggorna då! Från klockan 12:30 idag………

Var nämligen på vinlunch idag med mitt favvovin Mandarossa (som jag hade på min 30-årsfest) och tog självklart med mig min kompis Marlene på det! Obs va tvungen att sova en timme efter av ren utmattning.

Så var det med det. Nu måste jag jobba igen mina bakistimmar efter lunchen.

Puss alla ni <3

2 kommentarer | “4 bilder från 2 dagar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Janet Anderson skriver:

    Hej allihopa. Jag såg kommentarer från personer som redan har fått sitt lån från CHRISTY WALTON och sedan bestämde jag mig för att söka efter deras rekommendationer och för några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget bankkonto ett totalt belopp på $ 30.000 som jag bad om. Det här är verkligen en bra nyhet och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via deras email (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu att jag har fått lånet jag begärde

  2. ellenlundis skriver:

    Härliga foton! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg